There was an error in this gadget

Tuesday, November 30, 2010

Lawak Romantik.... bukan 18sX!!!!





CINTA LOMBOK.....


Joko seorang warga dari Lombok sedang menggoda awek Melayu bernama Tipah.

Joko : Tipah, marilah ikut abang balik ke Lombok, abang membutuhkan mu di sana...

Tipah : Kepala butuh pak hang!!! (Lalu melempang Joko)

                   ************************************************************
RABA

Pada suatu hari,ali pergi ke sekolah kerana ada ujian.Nak dijadikan cerita ali tidak membawa pemadam.Lalu dia pun ingin meminjam pemadam dari seorang perempuan.Ikutilah perbualan mereka:
Ali  :Siti,nak "RUBBER".
Siti  :Apa nak "RABA".
Oleh kerana Siti salah faham maka Ali pun dilempang.
Korang pikir le ape yang die pikir.

                 ************************************************************
TAK ROMANTIK LANGSUNG.....

Pada suatu pagi, bertanya si isteri pada si suami:

Isteri : Abang tengok jiran kita yg baru pindah tu?

Suami : Kenapa?

Isteri : Tiap pagi sebelum pergi kerja, suami dia akan cium isterinya. Bila pulang kerja, dia akan berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah mereka. Kenapa abang tak buat macam tu?

Suami : Nak mampus... Mana abang kenal isteri dia?"

               ************************************************************

MEE BANDUNG.......

Untuk beberapa tahun,Ahmad Sufian telah mengadakan hubungan sulit dengan orang gajinya,Sutina ...Suatu hari, Sutina memberitahu Ahmad Suffian yang dirinya mengandung ...

Ahmad Suffian yang tidak mahu merosakkan perkahwinannya, telah mengambil keputusan untuk menghantar Sutina balik ke Bandung untuk melahirkan anak mereka di sana ...

Beliau berjanji akan menanggung segala kos untuk anak tersebut sehingga anaknya nanti berusia 18 tahun ...

Supaya rahsia mereka berdua tidak terbongkar, Ahmad Suffian menyuruh Sutina supaya menghantarkan sekeping poskad dengan menulis perkataan "Mee Bandung" dibelakangnya setelah anak mereka lahir nanti .. Ahmad Suffian akan menguruskan segala perbelanjaan
untuk anaknya setelah mendapat poskad itu nanti ...

Suatu hari, 9 bulan selepas itu, ketika Ahmad Suffian pulang dari kerja, isterinya Norzalina menegur Ahmad Suffian dengan muka yang keliru ...

"Bang ... abang dapat poskad yang peliklah hari ni," kata Norzalina.

"Oh, tak pe ... bagi poskad tu kat Abang. Nanti abang jelaskan," kata Ahmad Suffian.

Norzalina pun memberi poskad itu kepada Ahmad Suffian dan melihat
Ahmad Suffian membaca poskad tersebut, sebelum muka Ahmad Suffian
bertukar menjadi biru, ungu dan terus pengsan!!

Poskad itu berbunyi ...

"Mee Bandung, Mee Bandung, Mee Bandung, Mee Bandung - 2 ada telur, 2 tiada telur. Tolong hantarkan kuah lebih ya!"

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Monday, November 29, 2010

Funny Facebook Chat ....

Good morning GUys... lama aku x update entri di pagi hari... selalunya tdo je... ari nie bgn awl skit... hehehe

explorer punya explorer tadi. terjumpa satu bahan yg best.. so nk kongsi dengan korang sume!!!



source : my-sensasi.blogspot.com



p/s : just a joke di pagi hari.. hope sume terima with positive thinking... ^^



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Sunday, November 28, 2010

CErita HAntoooo.... wuuuuu ~

Satu malam, sorang mamat ni baru habis kerja malam dalam pukul 1 pagi,
jalan nak balik rumah adala dalam 30 minit, sepanjang jalan keadaan
gelap, senyap, sunyi, hujan rintik2, sejuk..ramai dah orang cakap kat
jalan ni ada penunggu tapi mamat ni buat selamber jer, sambil bersiul,
mamat ni terus pecut motor rxz dia, sampai kat tengah jalan kat bus-stop
mamat ni nampak sorang awek cun, awek ni pulak pakai baju kurung, rambut
panjang, dia tahan motor mamat ni, mamat ni pun berentilah, tanya kat
awek tu " saudari ni nak pergi mana tengah2 malam ni?"
awek tu jawab " saya tunggu ayah saya tapi dia tak datang2, rumah
saya kat depan tu, boleh tumpangkan saya
?"
"errrr...bolehlah, nasib baik saya ada helmet spare", mamat ni
takut dalam berani, dia pecut motor dia, sekejap dia tengok side mirror
dia..alamak !!! mana pegi awek ni..." aaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...bdan ada... tpi kpalee xde!!!
hantu tak de kepala!!!!

aaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!" mamat ni punya ler pecut sebab kecut perut ada
hantu tak ada kepala kat belakang dia, dah tu suara mengilai-ngilai
kedengaran, lagi kuat dia pecut, lagi kat suara tu ketawa, sampai rumah
mamat ni terkejut bukan main sampai putih muka dia "naper abang pecut,
sampai nak terkeluar anak tekak saya ni jerit, kan dah terlepas rumah
saya"
, rupanya mamat tu bagi awek tu pakai helmet full-face warna
hitam
, memanglah tak nampak kepala...


crap : scary pulak gmbr siti yg nie....ekekekekek :P


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, November 27, 2010

18sx : Malam pertama melayu & Arab..

Seorang berbangsa Arab baru berkahwin dengan seorang gadis Melayu..

Nak di jadikan cerita..malam pertama pun bermula..

Orang Arab tu pun..nak mulakan "aksi"..dan..mula membuka semua pakaiannya..

Maka kelihatanlah satu yang "tertegak"..

Si Isteri pun ber kata "..WOW...!!!"..
Suaminya sambil tersenyum ..membalas.."..ini bukan Wau (dalam alif ba ta)

ini ALif, sayang...!!"



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, November 26, 2010

mintak unDi....:P

suka justin bieber???? rambut die... mmg smart kan ... kalo nk di comparekan dengan DRR....
lgu baby dah jadi ummi.... dengarlah!


wah... x sangka blog belalang tercalon dlm kategori BLOG LAWAK PILIHAN....
bllg tau sapa yg calonkan... mekasih blogger EDY sbb calonkan blog bllg dlm BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010....

klik sini untuk ke blog EDY.... ( femes da skg nie... ) :)

klik sini untuk ke undi belalang....

dan KLIK sini untuk koleksi kisah2 lawak/lucu dlm BLOG belalang.....
hope korang enjoy! :)
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Menagih Topup MAxis ......

Tgh makan tghari tadi..... sdg elok makan smbil cuci mata ... tibe2 aku dpt satu msg...
terkejut! kaget jap......
pause............
...............................................
...............................
....................
.............
..........
......
..
.
okeh lama sgt tu .. tipu jeh... baca msg tu tp x percaya..... trus tutup... then.. smbung makan... lg sekali phone bunyi msg... msg yg sama... kali nie bru la mcm nk percaya skit.. tp mcm mengong skit la msg nie...
sbb apa???
korang baca sndri apakah msg nyer...


                                                        "Ini ayah Tlong bagi kredit 
                                                         mexis 30RMke noumbour baru 
                                                         ayah 
                                                         0128128046
                                                         Ayah lagi ada masalah kat balai 
                                                         Police. ta payah caal sekejap 
                                                         ayah call."

korang rasa apa??? bapak aku nk prankkan anak die sndri? atau rancangan wakenabeb?
mmg lucu siyes..siyes lucu.. rasa nk hentak kepala kt dinding sbb kelakar tu menjadi... okeh over la pulak!

30RM? seriously ? 30RM? 30 dlu bru RM? p sekolah ke x dlu? hahahahahah....
aku trus call mak aku tnya ayah aku ada call die atau x... mak ckp xde.. pelik.. hurmm.. knp ayah x bgtau mak kan....
lps tu bahasa mesej... bia betik.. orang indon mana pulak nie kan! sejak bila bapak aku indon bertauliah nie??? pak belalang bhs sgt suci dan murni yer....

ckp kat mmber2 aku.. dorang ckp benda nie tpu nie.. obviously lah kan!!! rupanya da ada mention dlm paper.. hmmm.. selama nie dok tgk orang kene.. kali nie kene kt diri sndri.. hahaha...

nota kaki : part yg plg kelakar... since when my father use prepaid??? LOL!!!!!
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, November 25, 2010

BintanG Realiti U-Tube!!!

Dulu orang berebut2 nk masuk sinaran pasport kegemilangan.....asia bgus pun kira hot gak time tu...
lepas tu... wujudnya Akademi Fantasia... budak2 yang x dpt masuk AF menangis bagai nk rak!! giler kuat die punya pengaruh....yg dapat masuk dlm akademi pun nangessss tiap2 minggu jugak!
x kisah la Af ker... mentor ker.. pilih kasih ker( smpai skrg xtau motip tajuk die cmtu)... atau malaysian idol...anak2 muda sume berebut2 nk masuk rancangan realiti nk jadi femes... nak merasa dunia popular la katakan.. 

arakian.... hari nie.... lahirlah sebuah bintang.... bukan dari rancangan realiti yg memerlukan undian penonton.. atau juga kekreatifan juri... tapi realiti sebuah webcam dan sebuah lagu ...itu je.... then bleh femes giler....
oh mungkin juga latar belakang sebagai "cikgu"  membantu agaknya.. bllg kurang pasti pasal nie... 

Sapa x kenal cikgu SHida??? giler femes minah ni sekrang.. ya Allah.. femes lagi dari Adira Af ok... mungkin blm lg femes.. tp bllg dapat firasat yg die nie akan femes x lama lagi...
yelah... SHe's a STAR born From U-Tube.... kau ada?

so... tadi bllg dok p utube.. platform yg mmfemeskan si cikgu shida nie... terjumpa video nie....

video nie punya viewer 20ribu lebih... fuhh... video clip lagu shahir pun x smpai 20 ribu ok!!!!!
kan bllg da bilang die nie sudah femes sekarang???

video yg bwh nie pulak die bru publish 2 hari lepas..


tgk video lagu nie.... si CIkgu Shida nie pakai tudung kan??? jadi disebabkan die nie nk menjiwai watak lelaki dalam lagu nie.. die kene bukak tudung??? wTF?..... 
waktu mula2 kemunculan die buat video clip miming mmg nampak comel dan kelakar.. tp bila da lama2.. siyes menyampah!!!!!

apapun.. die dah jadi bintang sekarang.. mungkin juga die da femes mcm budak remaja yg comolot kt dpn PAvi tu... cume budak tu low profile la...die nie popular skit...kalo ada undi untuk artis paling menyampah... sure bllg letak die ranking no 1!!!
harap para cikgu kt lua sana tu x usahlah nk jadi mcm cikgu shida buat bnda mcm nie lg.... buat malu kaum pendidik je... kalo nk buat jugak.. pls buang title cikgu tu... jgn mcm die nie... dok usung sana sini title cikgu buat malu bangsa saja!!!!

p/s : sapa nk jadi U-tube star pulak????
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, November 24, 2010

PIsau CUkur......



Erm...tersebut lah kisah terdapat dua beranak..Ibu & anak gadis yg tinggal terpinggir di dlm hutan, dan berumahkan
di atas pokok...
nak di jadikn cerita....1 hari tu, ada mamat baik pnya..masuk ke dalam hutan...nak pergi memburu..jalan punya jalan..mamat nie terpandang kat atas pokok dan terpandang anak gadis yg x pakai underwear..
lalu...mamat nie pun menegur dan myuruh gadis tersebut turun ke bawah..
mamat: adik kenapa x pakai underwear..bahaya tau kat dlm hutan nie..
gadis: duit xde nak beli..
mamat: nah ambik duit nie & pergi beli underwear ok..
gadis: ok..(sambil gembira)
sampai kat umah...maknya heran, aik?..mana ko dpt duit beli underwear nie?..lalu anak nya pun cerita lah pasal mamat tue...hoho c emak pun dapat idea..
Keseesokan harinya, c emak plak yg ada kat atas pokok tue...sambil menunggu2 mamat yg d katakan oleh anaknya tue..dan...mamat tu datang lagi....kali nie c mamat betul2 terkejut..bila ternampak dia..
lalu dipanggil lah si emak tu turun..begitu gembira c emak(apa yg diharapkn tjadi..)
Mamat: Mak cik kenapa x pakai underwear??..
Si emak: duit xde nak beli...
mamat: oh, xde duit ek..ok nah mak cik ambik duit nie..pergi beli pisau cukur...hutan mak cik tu tebal sangat lah..cuba tebang2 sikit..
Si emak: Berlalu dlm Bingung...(Lambat betul pick up mak cik nie x fhm2..hehe)..



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Monday, November 22, 2010

SUme da buat entri pasal 2 alam....bllg nk jugak :P


Filem 2 alam arahan Dr Rozmey mendapat kritikan giler2 dari sume riviewnya....
mcm2 yg bllg dgr pasal filem nie... jalan cerita ok.. tp terlalu byk sgt flashback mmbuatkan penonton rasa mual dan PENAT dengan cerita ini...
bllg suka review dari blogger Qarl.. penat.. penat .. penat dan penat.. hahahha! :thumbs up man : :)
siapa yg nk baca... klik sini >>>> Qarl.. 

hehe... kalo tnya pndapat bllg... siyes mmg x tgk lg.. so celah mana nk review kan?
my frens dpt tiket free untuk tgk.. ada org bg.. haha
bllg pun tgk tunggu2 kot2 ada org nk bg tiket free 2 alam kt bllgg.. sbb bllg nk rasa pengalaman cerita tu cmne...

bllg rasa silap nya bila propaganda si Dr nie dok ckp nk  aim 40 juta .... What the fish.. ???
40 juta bukan skit.... ingt 4 ribu ker? 4 ribu pun susah nk dpt since now da byk negative feedback yg dpt...
pasal wartawan ngan Dr ... bllg mls nk komen :)
smlm my fren p tgk.. n bllg tnya ramai k yg tgk.. die ckp jari die lg byk... hahahaha.. ada la dlm 7 org dlm panggung tu... demm!!!! hahahaha~

smlm dlm FB bllg nmpk satu video yg di edit khas baeekkkkk punya pasal 2 alam nie.. haha..
u guys should watch n see it.. tp jgn gtau kt Dr rozmey.. mrh die nnti.. shhhhhhhh~ :P


nota kaki : video pasal budak comolot kt pavilion tu pun ada.. search laH!

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, November 20, 2010

TEka TEki lagi.. KFC/....

JUz a short entry..... saja nk bg teka teki..... tp suka-suki jelah okie....
sbb xde present pun nk bagi....
hehe.. untuk sapa2 yg sudi.... nk meneka neki....

soalanya :
KENAPA kat KFC x Perlu ada tisu.....????

ha... jawab2.... mlm nie pukul 11.59 bllg kasi tau jwpnnye... atau sapa2 yg dah bg jwpn awal..
bllg reveal the answer :)

GOOD LUCK!

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, November 18, 2010

orang GIler.....


Pada suatu hari, ada seorang lelaki yg dnamakan Abdul. Sewaktu Abdul ni tengah syok dengar lagu sambil memandu kreta. Tiba2, dia terdengar bunyi yg entah darimananya.... Abdul pun berhenti dpan Hospital Sakit Mental. Abdul check2 satu tayar kretanyer pancett. so, Abdul tukar la tayar kreta 2...
Sedang2 Abdul tengah sibuk menukar tayar dletaklah dier 3 skru... Dtglah seorang pesakit mental telah mengambil kesemua daripada skru tu tadi... Abdul tidak menyedari akan hal tu sampailah dia memasang tayar yg baru tu...
Abdul bertanya kepada pesakit mental yg lain...

Abdul: Awk2, awk ader tengok tak org yg ambil skru sy?
Pesakit Mental : Awk2, sy tak tau la awk... 
Abdul: Habis mcm mner lak ngan kreta sy ni awk?
Pesakit Mental : aih... kan skru tayar awk ada 4? ambil la 1 dari pada 3 tayar...
Abdul: Ya tak ya juga... awk memang pandai! :))
Pesakit Mental : Biasa larr... org kat sini semua pandai2 kalau tak mengapa kami msok ke sini?
Abdul: owhh iyerr... (nyesal aq puji dier..!!)

nota kaki : skg da ada cara cmne nk tgk U-tube tanpa internet connection! klik here

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, November 17, 2010

KOrban tu apa?

crdt to faizal n fatishah...:)

Meruku x abis lagi.... kita da jamah daging lembu!
how cool is that??? atau korang makan maruku sekali ngan daging lembu? boleh????

hahaa.. ari nie hari raya aidil adha.... kalo kt KL meriahnya x sangat terasa...
just bgun pg.. pergi smbhyg raya... then acara korban@ sembelih... pastu live must go on... kannnn?
x macam kt negeri pantai timur.. fuhhh.. meriah skit! .... bllg x sure sgt.. aku bukan org timur..ekekeke
kalo nk tau definisi raja haji apa dia... sila klik yer...
eh silap tu blog si uncle seeker tu yg tgh kontolversi skg ne... klik sini yer....

tadi p beraya pakai bju merah... merah menyala... gila cpt2 jalan time nk melintas lembu...
mau kene sula aku satg.. xke kene buasir sondol ? x pasal je.. hahahah
kalo pg blog hamzah terbang... blh la tgk cmne lembu kene sembelih!

comel bukan??? walaupon ko comel.. ko akan jadi santapan aku hari nie!!! hahahahah

apapun.. makan tu beringatlah.. kang x pasal je panas badan.. ceri beri dan kes2 yg seumpama dengannya...
mbekkk mbekk mbekkk!!!!!

sempena raya korban nie.. ada satu lg yg bllg nk share kt sini....
silalah dengar...



lagu nie xde kene mgene pun dengan raya korbann.. ekekekeke :P

SELAMAT EID UL ADHA ......

ps : apa yg korang korbankan ari nie? :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Tuesday, November 16, 2010

NURSE hottt n sexy!





Seorang Nurse, Ratna menahan teksi. Sedang dalam perjalanan... Pemandu teksi iaitu Feddy asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan... Nurse itu bertanya...

"Encik.. kenapa encik melihat saya begitu ??"

Feddy tersenyum malu dan berkata...
" Sebenarnya... saya selalu berfantasi....maaf ya... saya sangat ingin mencium seorang Nurse..."


"Oh begitu!! tak der masalah... encik boleh mencium saya.. kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single" kata Nurse...

Feddy gembira dan berkata...
"iya...iya, saya masih single".

Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi... Feddy terus mencium nurse itu selama 10 minit... kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.

Tapi feddy menangis teresak-esak sambil berkata...

"Maafkan saya cik... saya merasa bersalah... sebenarnya saya sudah berkahwin".

Mendengar penerangan itu Ratna tersenyum bijak dan berkata...

"Sudahlah encik... tidak ada apa-apa yang perlu di bimbangkan... Saya juga bersalah. Saya juga bukanlah seorang Nurse... saya adalah seorang Mak Nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian beragam"






always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Sunday, November 14, 2010

Pembantu Rumah BAru....


S= suami, PB= pembantu rumah..


Seorg pembantu rumah yg mula bekerja semalam menjawab panggilan tepon pertamanyer.. KRING!! KRING!!
S: Helo, tolong panggilkn cik puan.
PB: Maaf encik, cik puan sdg tido.
S: Kejutkn saja, katakan suaminya panggil.
PB: Suaminyer?? Sy ingat cik puan tgh tdo dgn encik!
S: APE!!! dia tgh tdo ngan laki len???
PB: erm.. btul encik.. dia tido bersama seorg lelaki...
S: ok! awk buka laci dlm bilik bacaan sy, ambil pistol ctu dan tembak mereka!!
PB: X nk encik!! nnt sy kne tangkap polis!!!
S: Sy tawarkn awk 1 juta!
PB:.................................. x mahu encik!
S: 5 juta! sy uruskn skali flight awk utk kuar dr negara ni!
PB:............. Baik encik..
kemudian tdengar 3 das tembakan.. BANG! BANG! PIUUU..
PB: selesai encik.
S: bagus, kemudian cmpk mayat mreka dlm kolam kat blakang rumah.
PB: kolam? cni xde kolam encik.
S: biar btol? ni  03-45678901 kn?
PB: cni 03- 46578901.
S: ops.. sori, salah nombor.
duuuuuuuuuuuuuu..


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

1st GA by JZ business....

oh.. bllg terpanggil untuk join GA nie... drpad JZ business...
JZ business ngan JAyzee raper tu ada kene mengena x? ekekeke :P

so.. JZ ckp kene cerita pasal kambing.. hmmm.. apa yea????
ha!!!! ( idea dtg)

teringat satu lawak dlu2 la zaman pak kadok tgh bersabung aym dlu tu...


Kambing dan ayam adalah kawan baik.  Mereka berkawan sejak mereka baru dilahirkan lagi. 

Pada suatu hari, ayam telah menghiaskan dirinya dengan menyangkut manik-manik yang berkilauan pada setiap helaian bulunya. Tajinya diasah sehingga berkilauan dan berjalanlah ia menuju ke kediaman kambing.

Tiba di kediaman kambing, ayam pun menyapa sahabatnya itu.

Ayam : Kambing, pekabo?
Kambing: Baik. Wah,ayam. Bukan main lagi kau. Kau nak ke mana hensem-hensem ni.
Ayam: Takde ke mana. Sesajalah nak tengok reaksi engko.
Kambing: Tapi kan ayam, macam mana pun ko berhias, ko jalan tetap kaki ayam, kan ?
Ayam: Ko kutuk aku ye. Ko pun apa kurangnya.
Kambing: Apa?
Ayam: Nampak macam alim. Bela janggut.
Tapi telur nampak...

ok.. nak sertai GA nie sng je.... x susah pun ...
1. jadi follower... bllg dah.. yg ke 85 ...<< ada oNG x no nie? :P
2. buat satu entri berkenaan kambing.... beeekkkkk.. bekkkk :P
3. copy banner hadiah... xde hal! :D

klik gmbr tuk join..:D
4. Tag 3 org rakan.... blh2.... hurmmm sapa yea.. sume mcm da buat je nie...ekekee
xpelah bllg tag je... 3 dara pinggitan nieh... IYOU.... QILA.. n DAYA...:D
wangi bunga2 nie yerrr :P

5.tinggal link? eh mesti meh....:P


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, November 13, 2010

18sx : CEndawan ajaib!!!!!


Ali dan Abu gemar mengintai pempuan mandi..Satu ari, mereka mengendap puteri dan dayang2 nyer mandi di tepi sungai..
Ali: Abu, ko tengok puteri and the geng mandi tu, bogel siot..perghhh!! putih melepak siot..
Abu: haah la..istane derang x de bilik air ke ape..mandi kat cni plak..huhu..
Ali: alah, biarlah...rezeki kite ni ali..ape lagi..jum? jalankan latihan menembak..Hhahahaha
maka derang pon melocotkan sluar mereka untuk tujuan latihan menembak.
Tibe2, Ali terpijak ranting,,kreeekkk!!! berbunyi lak, sebab da syok sgt...hahaa..ape lagi..puteri and the geng pon perasn la bahawe mereka telah di skodeng.. 
Puteri: wahai dayang2 sekalian, beta rase kite telah di skodeng, cepat pakai baju..mari kite jejak sape yg berani skodeng kite ni..
Abu: alamak, bodo la ko ni ali, derang da pasan, mane nk lari ni?
Ali: aiseyh..aku tga syok menembak, mane perasan..jum lari!!!
derang pon lintang pukang mencari tmpat untuk bersembunyi..Ali sempat untuk memanjat pokok,Abu lak x pandai panjat pokok..kesian die..
Mujur kawasn tepi sungai tu banyak lumpur..ape lagi..si abu dgn x sempat pakai selua teros brg kat dalam lumpur tu...Oleh kerane anu nye lum sempat trun..maka, hanya badan je la yg tenggelam,anunyer plak terexposed di atmosfera..hehehehe...
Puteri: Dayang,mari cni..e'ehh..cantik nyer 'cendawan' ni..sambil mengusap2 manje "cendawan itu..lantas abu pon kegelian..haha..
Puteri: eh! cendawan ni makin di sentuh dan diusap, makin mengembang la dayang..ajaib sungguh,beta x pernah lihat cendawan sedemikian rupe..
Dayang: yela tuanku..cantik sungguh..berwarne pink keunguan..warne kesukaan tuanku tu kan?
Puteri..ihik..beta suke la..tapi susah la nk tarik..mcm liat sungguh..aneh betol..x pelah, hari da lewat malam ni..jum kita balik..
maka, sejurus puteri dan dayang pulang,ali melompat dari atas pokok..
Ali: wah3..bukan men seronok ko ea abu?
Abu: tu la ko..penting diri sendiri..last2 sape yg betol2 dapat rejeki?hahaha..
Ali x mengalah, jadi die membuat rancangan untuk mengajak rakan2 mereka yg lain untuk hadir pada keesokan harinyer..Ah meng, Mutu , Ramli dan lain2 sume di jempot
keesokan harinyer......jeng3..ceh suspen...
Ali and the geng da standby kat tempat semalam..seperti kebiasaan, puteri dan dayang tang mandi berbogel seprti semalam..Kemudian,Ali sengaja membuat bunyi dan semuanye kemudian bersembunyi dalam lumpur..hahahah..kecuali anu derang la yg tejojol di permukaan..
Puteri: eh dayang????lihat!!!!banyaknye cendawan ajaib..semalam beta lihat satu je..ni dah ade tujuh,cepat betol tumbuh..betollah sangkaan beta yg cendawan ni ajaib..hurmmm..susah jgak nk di tarik
Dayang: betul la tuanku..Macam2 kaler ada!! ade pink,kelabu,itam, kuning langsat,coklat..wau!!!
Puteri: bukan tu jer,ade yg besar,yg kecik,yg kontot,yg comel, yg ade helmet, x de helmet, suuumeee ade..pergh!!beta x nk lepaskan penemuan ajaib ini..
Dayang: Betul3( ala2 upin dan ipin) 
Puteri: baiklah kalau begitu, pengawal!!!!! cantas semua cendawan ajaib ini..beta nk persembahkan pade ayahanda dan bonda beta!!
Ali n the geng: TIDAAAAAAAAAAAKKKKK!!!!! ( dalam hati).... 



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, November 12, 2010

Kisah pemburu dan singa...


seorang pemburu bertembung dengan seekor singa. terperanjat dia, tak sempat nak acukan senapangnya. Die dikejar dan di terkam. Nampaknya die akan menjadi makanan singa pada hari itu..


Maka dia tiada pilihan, pemburu itu menadah tangan dan berdoa. Ketika pemburu itu  menadah tangan dan berdoa dia menjeling ke arah singa, dia ternampak bahawa singa itu juga sedang berdoa.
singa: "ya...... singa yang baik selalu baca doa sebelum makan ."
pemburu:"ah leganya...... singa baik rupanya. selamatlah aku."

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, November 11, 2010

Diari SI suAMi n si ISteri.....


BUKU HARIAN ISTERI
Malam Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di Cafe. 
Aku shopping seharian dengan kawan-kawan, sehingga mungkin dia 
kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat 
yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini 
tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah sibuk.

Dalam perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum 
tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang itu.
Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan seolah-olah dia 
tak menghendaki ku lagi. Dia hanya duduk dan nonton depan TV; dia terlihat 
jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, 
dia masuk ke kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya 
dan menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. 
Aku mulai menangis sampai tertidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan. 
Hidupku terasa bergoncang.....




BUKU HARIAN SUAMI


Hari ini CHELSEA kalah. SIOTTT!!! TULLL.

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, November 10, 2010

TIPS reject Awek!!!

Guys out there! aku dah ada cara cmne nk reject pempuan2 yg kita x suka tp dlm masa yg sama xnk hancurkan hati die..Nak reject perempuan susah, nanti die nangis bagai , takot frust n bunuh diri..
jdi gunakan tips2 kt bwh nie..GOOD LUCK!!!!


1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...
2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..
3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)
4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...
5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...
6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali....
8) Errr, sori, terpegang pulak....
9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10
10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....

nota kaki : hahaha... aku suka no ...... agak2 korang mana plg best? :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Tuesday, November 09, 2010

LAwak lucah : secretary!


Kat 1 company ni, ada sorg secretary yg meletop abes.. sexy giler.. big boobs..skirt pendek....
Pastu 1 hari bos dia soh dia teman VVIP dr negara arab pasa urusan bisnes la..
Tak semena2 pak arab tuh tergoda ngan secretary tu..
Pak Arab: Maukah ente bernikoh dengan ana??
Seketeri: dia mmg tamau tp xsampai hati tolak.. "boleh.. tp dengan 3 syarat."
Pak arab : Ente cakap saja apa syaratnya.. ana tunaikan..
Seketari : Pertama, aku mau cincin kawin berlian 75 karat bertahtakan intan 200 karat..
Pak arab : Si arab terpaku sejenak lalu mengangguk “oke... oke.. ana felikan..ana felikan..”.
seketari cuba fikir syarat yg susah lagi..
Seketari: Kedua, buatkan aku istana di new york ada 100 bilik, Villa di tengah kota paris dgn 200 pelayan, 10 bijik kereta ferarri & 5 bijik jet peribadi..
Pak arab kalut buat call sana sini tgk boleh x dia buat..
Pak Arab : oke.. ana fuatkan.. ana fuatkan.. sambil angguk2
seketari da risau..
Seketari: baiklah.. syarat terakhir.. sbb aku suka sekali dgn berasmara maka aku mau lelaki yg menjadi suamiku nanti mesti memiliki Mr. Dick sepanjang 30 cm!!
Si Arab kelihatan terkejut & kecewa dgn syarat terakhir ini. Dia menyapu2 muka yang xde peluh.. Dgn tatapan sedih dan mengusap air mata, dia berkata :
“oke.. oke.. ana fotong.. ana fotong……”

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...