There was an error in this gadget

Monday, October 17, 2011

Compliments & Critics : KLIP 3GP

dah tgk cter nie?
aku dah....* bnyik mcm nk berlagak..
n surprisingly.... aku tgk pada har pertama cter nie kua di pwagam.

mgu nie je.. aku da tgk ALhijab.. Reel steeL, killer elite n klip 3GP nie
tp aku nk review pasal cter nie je..



pasal apa?
pada pandangan aku la kan......
cter nie byk sangat2 longgar die.. n jalan cter tergantung..


* bagi yg blm tgk lg.. for sure korang xkn paham apa benda aku merepek bwh nie. 

compliments aku blh bg...

~> idea fresh. !!! title filem pun aku rasa menarik. 3GP.. x perlu nk diulaskan lg la.. title tu..
bg aku kira kreatif jugaklah sbb xde lg cter yg based on camera-thing nie.

~> muka2 bru berlakon. mcm mimie one nation, sabhi saddi, tasha shila, n lain2 lg la... oklah sume leh berlakon.

critics :

~> jalan cter x kemas... dr satu cter ke satu cter nk jump tu main jumpppppp jer... smpai aku pun pening..

~> ada beberapa perkara yg director tertinggal atau terlupa.. aku pun tatau

1. mula2 scene si maya kejar mamat tu kt halfway dpn rumah tu...... tibe2 gone.. sbb mamat tu kene bunuh dlm rumah sndri. . pelik

2. mula2 mamat hero tu dlm rumah die ada perempuan ... mana pg pun tatau???

3. mamat hero tu die ada ckp pasal pmpuan nama sandra tu... " macam pnh tgk je pmpuan nie.. tp kt mana"???... tibe2 trus flash back..

4. klip video hantu tu... kata da delete... n why leh upload???

5. time pmpuan sndra kene rogol tu.. ngan abg sndri.. apa motif abg die buat adik mcm tu...
n nk bwk geng sume.. siap nk bnuh bf die sekali? x pahammmmmmm?????

ok.. dah2lah tu.. kang aku lak kene hentam disuruh buat filem sndri.

baideway...

lakonan sexy mimie dlm filem tu menjadi... rasanya die kene ari tu dlm melodi smlm kan?
aku dah agak da.. msti kene.. smpai nmpk peha la.. apa lah..



ada satu scene shot tu.. die pakai bju merah.. nk bunuh mamat hero tu..
die pnya dress tu mcm nmpk puting.. !!! yah. true. puting weh!!!
aku tatau samada mmg puting atau lining bju tu mcm tu.. but so obviously..
ok. mayb lining bju la kan.. tp kalo org yg mmg tatau pasal bju a.k.a fashion..
sah2 mereka akan ckp " wahhhhh nmpk biji syiol!!!!!"

* she's psycho man.. 

apapun.. korang tgk sndri n nilai ok.. 

p/s : did i mention mamat hero more than 3 times?? sumpah aku x ingt nama hero cter tu..
hahahahaha.. sorry yer.. 

~ yang pnh buat klip sndri. erk!!
aDfeez




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Monday, October 10, 2011

Perlu ke BEG ke tmpat kerja??

dah lama koO0oottt x hapdate blog nieh... aiseh!!!!

okeh. sume paham kan. korang pun kekadang x hapdate.. biasa je kan.

entri nie aku nk tnya personally orang yg dah bekerjaya.. wah bekerjaya ayat aku.. * x payah nk skema sgt yer
aku nk tnya org2 yg da bekerja... especially more to man. 
korang g kerja bwk beg? 
apa je barang yg korang letak dlm beg tu? 
mesti kene bwk beg ker?

dlu2 zaman skolah mestilah kene pakai beg kan beb. gile ko nk mengendong buku2 teks pinjaman yg tebal n berat tu dengn tangan2 ko?


*mmg TAK lah kan. 


nie da zaman kerja nie. perlu ke nk bwk beg g opis?
okeh.. perempuan mstilah kot.. korang nk sumbat purse, make up set,perfume, tisu, tiket wayang smlm, kipas jepun, plastik roti yg korang makan smlm dan mcm2 lagi lah.
tp mcm laki.... aku nk tnya apa je yg korang sumbat dlm beg tu?
dokumen smlm? resit byrn kete bulan lepas? ke payung? uuuuUUUUuuuu~

bukan apa.

aku g kerja melenggang.. x bawk beg.
yelah bg aku... kt opis dah ada laci atau locker.. kt situ kan leh sumbat mcm2 ..
lgpun aku nie jenis yang pakai jaket.. jaket tu da byk poket.. mcm2 leh letak. rasanya x perlu beg dah kot.
tp, tetibe ramai yg tegur.. ckp
" wah.. ko.... melenggang je g opis kan.. da mcm senior aku tgk" ...

* gigit bibir...

alah. tau gurau je.. tp seriously... mamat hensem, mat skema, mat rajin buat OT, apa yg korang sumbat dlm beg korang? bgtau aku pelissssss...
sekurang2nya ada gak reason aku nk pakai beg pas nie... T_T

temenung dlm diam.. 

p/s  : x lama lg blog nie nk tukar nama lg.... again???

~ yang mmg kurang nafsu kepada bag.
aDfeez


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...