There was an error in this gadget

Wednesday, November 30, 2011

first kiss~

first kiss... 
ah
nyaman siot!!!!

bibir kami bertaut....
tidak lepas selama 15 minit.. 
aku rasakan kau dan aku seperti die dunia sndri...
nyaman-yaaaaaa



rasa mcm.... 
air batu bertembung air batu... 

rasa mcm ....
kapal titanic langgar iceberg.. 

rasa mcm.. 
mcm gula2 hacks.. 

rasa mcm.. 
duduk dlm aircond smbil mkan ice cream.. 


rasa mcm...
nk pelempang pun ada...
mcm aku pnh rasa first kiss.. 

ini entri org ting-tong lepas baik dmm...

*p/s : skg nie musim dmm... sila jaga kesi-ha-tan anda sebaik mgkin... 

~ yang batuk2.
aDfeez. 

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, November 09, 2011

PEmandu di KL..

ikut peraturan... 

stay di jalan yang btul.. 

berenti bila lampu merah... 

bwk x melebihi had yang sepatutnya.. 

pakai tali pinggang keledar.. 

semua kriteria di atas adalah pemandu yang baik.. 

but.

still

kene HENTAM jugak!!!!!!
demmit!!! 
t_t


~ yang fak-up
aDfeez.


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, November 04, 2011

menarik!!!

Tahun ni kita akan mengalami 4 tarikh yg jrg berlaku dalam setahun iaitu 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11 dan 11/11/11. Itu fakta pertama. Keduanya, cuba ambil 2 nombor terakhir di mana tahun kita dilahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini. Keputusannya ialah 111 buat semua orang..!

Eg: seorang yg lahir pada thn 1988, umurnya sekarang 23 pd tahun ini. Jadi, 88 + 23= 111..!!! cube korg try plak..msti same..Untuk pengetahuan korang, perkara ini hanya akan terjadi sekali shj pada setiap 823 tahun =)


~ yang dah cuba
aDfeez.

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...