There was an error in this gadget

Saturday, March 31, 2012

CRUSH.

why did CRUSH ever exists in this world?
why do people easily get CRUSH  on some people ?
its not a sin if u have a CRUSH ... but i will dis-sapoint u if ur  CRUSH crash!
and definitely that CRUSH will turn out to be FRUST!!!! 


~ yang FRUST la..
aDfeez. 


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, March 03, 2012

Xde apa yg menariknya ADNan Sempit 2.

Dah tgk Adnan Sempit 2. ????

aku dah tgk dah... bpe bintang korang bg? 
5? * oh noooo



aku tgk cter nie minggu lepas .. aku nk tgk sangat sbb aku ingt sequelnya akan jadi lebh best dan mantap. 
lgpun aku dgr kawn2 aku ckp best giler rugi x tgk. 

* begituuuu terpedaya aku. 

tp seriously , bg aku cter die biasa saja. takde element bru yg cuba di tampilkan dan jalan cerita yg baru. 
masih lg modal lama. Menggunankan idea " lawak loyar bruk" dan juga " english yang dibrokenkan"...
ini antara tunggak utama dlm cter nie. 

Mcam x bpe best pulak bila si Adnan tu buat2 slh ckp omputih. mcm di sengajakan. dr lucu jadi mcm bosan pulak. dan aku ingtkan cter die akan lebih berkembang bila ada krisis besar ke apa ke. cume tu lah. biasa sajorkkkkk... 

bg aku. Adnan sempit yang pertama lg best dr yg kedua. 

~ yang sempit jugak bulan ni.
aDfeez. 

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...