There was an error in this gadget

Friday, May 31, 2013

Kita yang berbudi bahasa...

Setelah lama duduk kt mesia nie .. * eceh statement mcm la dr obersi
Aku dok perhati yg kita rakyt mlysia nie especially org mlyu rata2 bkn jnis yg brani nk bersuara atau mgkin dgn kata lain "malas" bersuara..

Kbykn dr kita lbh mudah mndiam kn dri atau trima apa shj yg jd tnpa ada bntahan. Ada pulak yg sgup btlkn diri walupon dah tau bnda tu slh

* okey sounds like mcm politik kannnn ?? Clicheeeee

Apa yg aku mksdkn adalh dr segi rutin hrian kita

Brapa ramai yg sgup mintak tukr mkanan lain kalo mkanan tu overcooked?? *overcook bkn slh menu yer

Brapa ramai yg sgup ckp air dia tawar or rs pelik ??? Mostly kita aku korg akn order air satu lg or pau air kwn <-- ini aku :p

Dan brapa ramai jugak yg sgup mintk baki duit yg btl jika baki tu x mncukupi dan amount kurg dr rm10??

Well mesti korg ckp " alahhh aku brani je ... itu korg.. tp brapa ramai rkyt mlysia yg berhati lmbut... berbui bhs.. ckp.. takpe2.. biasala tu silap kcil.

Well bg aku actually sbnanya mls.. mls mgatasi segalanya.. mls nk ckp.. mls nk buat aduan.. mls nk pth blik.. mls nk bising2.. mls mls mls...

Haa oklah tu kan... jadi pemalas pun best jgk.. mmg dunia ini free tuk org2 cmnie.

yang kdg2 mls jugak
aDfeez.
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...