There was an error in this gadget

Sunday, October 06, 2013

Legoland : Merasai keseronokan di alam Lego

Lama nk buat entri nie.. tp asyik x smpt je..
** ceh.. mcm la bz sgt khenn

Pada siapa yg da pnh pg legoland pasti da rasai cmne keseronokan nya.
Pd aku.. keseronokan akn dirasai jika korg main permainan dlm theme park.. korg akan rs keindahan dan keunikan lego kalo korg jalan cuci mata je dlm tu.

Credit to the developer or the creator sbb mampu mwujudkan satu tmn permainan yg cambest jgk rasa bg aku..
Dr segi harga mmg mahal (for me lah ) but luckily aku dpt free ticket dr astro. Kalo byr mmg xlah kot. Rm120 tuk sekali masuk. But let say if i hv to pay pun, probably sekali pg ckuplah kot.

**oh luv u my company <-- used to be 

So... xyah nk cter pnjg.. sbb otak manusia nie kalo kita ckp pnjg lebor die mudah boring. So tgk jelah gmbr. Futhermore, a picture tells a thousand stories. X gitu? 












Gmbr aku tu xyah tgk lama2 pun xpa. Xhensem pun.hannya chubby hahaha 

Apa2 pun... korg try la pg.. cuba menabung hr nie 10sen.. lps 120hr.. korg da blh pg dan da blh rasa sndri keunikan Legoland.blh laaaaa ~~~

~Yang mmg suka main. Eh bkn permainan
aDfeez





always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, September 12, 2013

My next wishlist..

Lama sgt x berupdate blog nie..
*ya ampun berilah kekuatan dan kerajinan tuk update hr mcm dolu2.....

Xde apa pun nk ceritain..
Nk cter psl kontoversi lgu yuna "lelaki" tu dah basi da..
Nk cter psl good girl gone bad miley cyrus lantak p dia la.. nk jilat tukul k bogel ka..
Nk cter psl harga minyak 20sen.. fakta x ckup lg...

***nanti dikecam oleh media. Sy xnk msuk penjara **tiberrrr

So cter pasal diri sndri la..
Skg nie tgh kumpul duit skit2 nk beli jam mcm kt atas nie.. xtau la teman awat mint sgt kt jam nie.. 
Mmg menarik ht teman sgt2.. 

So siapa yg ada kenalan sugarmom tu bgtau la.. tmn nk ngorat dan nk kikis harta dia..**boley?? Hahahhaa <-- merapu da

Oklah. Nk siap2 g keje. Smpt lg hapdate khennn.. 
See u nxt time bila sy da dpt jam nie. Ehe! 

Yang menhitung tabung duit syiling
aDfeez~


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, May 31, 2013

Kita yang berbudi bahasa...

Setelah lama duduk kt mesia nie .. * eceh statement mcm la dr obersi
Aku dok perhati yg kita rakyt mlysia nie especially org mlyu rata2 bkn jnis yg brani nk bersuara atau mgkin dgn kata lain "malas" bersuara..

Kbykn dr kita lbh mudah mndiam kn dri atau trima apa shj yg jd tnpa ada bntahan. Ada pulak yg sgup btlkn diri walupon dah tau bnda tu slh

* okey sounds like mcm politik kannnn ?? Clicheeeee

Apa yg aku mksdkn adalh dr segi rutin hrian kita

Brapa ramai yg sgup mintak tukr mkanan lain kalo mkanan tu overcooked?? *overcook bkn slh menu yer

Brapa ramai yg sgup ckp air dia tawar or rs pelik ??? Mostly kita aku korg akn order air satu lg or pau air kwn <-- ini aku :p

Dan brapa ramai jugak yg sgup mintk baki duit yg btl jika baki tu x mncukupi dan amount kurg dr rm10??

Well mesti korg ckp " alahhh aku brani je ... itu korg.. tp brapa ramai rkyt mlysia yg berhati lmbut... berbui bhs.. ckp.. takpe2.. biasala tu silap kcil.

Well bg aku actually sbnanya mls.. mls mgatasi segalanya.. mls nk ckp.. mls nk buat aduan.. mls nk pth blik.. mls nk bising2.. mls mls mls...

Haa oklah tu kan... jadi pemalas pun best jgk.. mmg dunia ini free tuk org2 cmnie.

yang kdg2 mls jugak
aDfeez.
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...