There was an error in this gadget

Thursday, December 20, 2012

Akhirnya!!! dlm gengaman ku.. ~



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, October 17, 2012

Tak Payah nk Lampu Tidur Sangat.

dlu zaman kecik2 tdo da di biasakan kene ada lampu tdo..
sekarang da besar..
up skit.

lampu tdo.. kemain! nk brand "ikea"...

* im one one ikea fans okey!

then.. nk pulak yg ada bentuk2 chantek segala..

x kurang.. nk kaler2.. xmoh dah kaler kuning jer..
nk kaler ala2 pink..

*tetap kan!!!!!

pastu skg nie..
nk lampu tdo yg sekali ngan ala2 aromaterapi...
cayalah kot.
selain dr menerangi kegelapan.. dpt menghapuskan bau busuk dan hapak dlm bilik
yeah!

*kill 2 birds with one stones.  <--- ada kene mengena?

tp aku? lg gelap lg best! senang nk ramas! eh?!!!!



~ yang kekadang teramas rimas
aDfeez.
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Sunday, October 14, 2012

good nite.

malam ini aku tdo lewat. 
xde buat apa pun
layan lgu jiwang.. ~


Semula ku tak yakin
Kau lakukan ini padaku
Meski di hati merasa
Kau berubah saat kau mengenal dia

Bila cinta tak lagi untukku
Bila hati tak lagi padaku
Mengapa harus dia yang merebut dirimu

Bila aku tak baik untukmu
Dan bila dia bahagia dirimu
Aku kan pergi meski hati tak akan rela

* terkadang ku menyesal
Mengapa ku kenalkan dia padamu



~ yang kekadang tdo lmbt. 
aDfeez. 



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, September 26, 2012

i want it so damn badly~

antara banyak2 wish list yang aku nak... 
benda ini mengatasi segalanya.. 
pertama kali tgk.. mak ai.... terpesona habis lah.. 
nak sgt benda nie.. 
i want it sooooooooo badly!!!!
tp... 
xtahu mampu ke x.. huhuhu~  *sedih



~ yang mmg nak sangat
aDfeez.


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, August 08, 2012

Fav LAgu je bukan retis.

oh man! aku keep repeating berulang kali lagu Justin Biebier...
boyfriend & as long as u love me...


heh.

 what happen to me???
obsessed to Justin Biebier? *never
obsessed ngan lagu die?? * maybe 4 a while.. 
but doesnt make me weirdo kan ?

tp aku mmg cminie.. kalo ada lgu yg btl2 aku suka dgr.. aku akan dok repeat smpai lebam..
pagi tengahari malam sume aku dgr... then bila aku boring .. aku akan carik lgu baru.
easy come easy go.
* mcm skandal pulak. eh!????

lol


p/s : puasa maintain ckup.... alhamdulillah.
* ada kene mengena ker? :P

~ yang mmg akan repeat 30x lagu feveret
aDfeez.
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, July 21, 2012

Ramadhan Kareem~

salam ramadhan tuk semua... 
semoga ramadhan kali ini membawa seribu erti kepada semua... alhamdulillah.. 


dariku.. 


~ yang akan puasa sebulan :p
aDfeez



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, June 13, 2012

Rezki Kawen.. Realiti yang tidak perlu contoh.

rezki kawen. 
pnh dgr term nie?
satu realiti yang di katakan sebagai olok-olok sahaja tp ianya btl kot.

" kau jangan risaulah man, kau kawen je.. insyaAllah ada rezki tu nnti ".... 

**** selang seminggu

" aku dpt kerja kt company yg aku pergi interbiu bulan lps.. basic lg byk.. stat bulan dpn "


" kan aku dah ckp... rezki kawen......." 

x sangka tp tulah kenyataan. kekadang kita x sangka yg setiap langkah kita ambil tu akan ada berkat dan barakahnya.

rezki anak... rezki kawen.. tu sume kita xtahu benda tu wujud atau pun tidak.
tp ianya mmg berlaku dlm realiti kita. smpaikan bila kita dpt rezki yg Allah bagi.. tiada alasan yg munasabah nk dikatakan selain yg dikatakan di atas nie.

actually.. benda tu telah di qada' dan qadarkan .. sbb tula.. kita sbg hambanya.. kene sentiasa percaya yg rezeki tu ada di mana2..

* mode nurani. 

ikhlas kita lakukan sesuatu perkara... insyaAllah sentiasa akan ada ganjaranya..

cube la tnya org2 yang nk kawen tu... ada ka depa sedia ?.... konpem tidak
financial depa kukuh ka? suam2 je kan.
tp... postiif dan tekad dlm diri .. percaya pada Tuhan yang insyaAllah akan ada rezeki..

sbbtula kekadang kita tgk..
lepas org tu kawen je... die akan dimurahkan rezki..
lepas dpt anak baru je... akan murah rezki..
lepas kawen satu lgi jer... pun murah rezki... *okeh nie tpu. 

ada depa rancang? tidak sama sekali...
ada depa tahu akan jadi lgu tu? oh... tidak terpikir..
tp tulah.... difirkan x munasabah.. tp mmg berlaku..
dari satu segi... ianya adalah suratan dlm hidup kita..telah ditentukan olehNYa..
dari satu segi pula.. atau dr konteks kemanusiaan.. org akan simply assume..tanpa perlu fikir panjang adalah rezeki kawen/anak.

jadi kebrangkalian rezeki itu akan ada slps kwen.. so yg blm kawen tu.. cpt2lah kawen.. xnk murah rezki ker?


aku? amik seri pelamin jerlah.... t_t


~ yang blm kahwen
aDfeez. 



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, May 23, 2012

i want pavlova


nie sume pengaruh Schawal la nie. 

n akibat kwn aku yang gegeh mencari benda nie.. 

sekarang sapa yg nk payung aku beli benda nie? heheheheh


~ cake's freak
aDfeez. 


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, April 28, 2012

The Avengers Awesome!!!

The Avengers was ohsem okeh!
*sila percaya


aku rasa sume org dok tunggu cter nie. yelah dok tgk trailer pun da best gilak
apatah lg yg mmg movie die

dr mula aku tgk smpai la abis.. aku x rasa bosan pun
cume rsa a bit annoyed dgn budak2 tak ckup umur.. 
henpon dengan x silent.. pstu memekak dok sound org lain
bodo btul!

*sori emo

tp apa pun... aku mmg puas ht tgk cter nie. 
oh.. aku tgk 3D.. aku rasa kalo tgk biasa pun ok dh. sbb 3D effect x nmpk sgt. 
hurmmmm 

sapa yg blm tgk. p tgk x rugi wooo



The Avengers was awesome. The action was thrill, the heroes was superb, the jokes was brilliant. Wasn't boring at all "




~yang kekadang nk jadi superhero
aDfeez.
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, April 20, 2012

nice!!!

well .. i must say.. the first time i saw it... 
it was beautiful. 
and i hope it will represents our beauty in our country. 




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, April 04, 2012

K.O.S.O.N.G

- SEPERTI KEHIDUPAN KU SEKARANG INI -



* tapi aku heppi! yeah!!!! 


~ 0.O .....
aDfeez



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, March 31, 2012

CRUSH.

why did CRUSH ever exists in this world?
why do people easily get CRUSH  on some people ?
its not a sin if u have a CRUSH ... but i will dis-sapoint u if ur  CRUSH crash!
and definitely that CRUSH will turn out to be FRUST!!!! 


~ yang FRUST la..
aDfeez. 


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, March 03, 2012

Xde apa yg menariknya ADNan Sempit 2.

Dah tgk Adnan Sempit 2. ????

aku dah tgk dah... bpe bintang korang bg? 
5? * oh noooo



aku tgk cter nie minggu lepas .. aku nk tgk sangat sbb aku ingt sequelnya akan jadi lebh best dan mantap. 
lgpun aku dgr kawn2 aku ckp best giler rugi x tgk. 

* begituuuu terpedaya aku. 

tp seriously , bg aku cter die biasa saja. takde element bru yg cuba di tampilkan dan jalan cerita yg baru. 
masih lg modal lama. Menggunankan idea " lawak loyar bruk" dan juga " english yang dibrokenkan"...
ini antara tunggak utama dlm cter nie. 

Mcam x bpe best pulak bila si Adnan tu buat2 slh ckp omputih. mcm di sengajakan. dr lucu jadi mcm bosan pulak. dan aku ingtkan cter die akan lebih berkembang bila ada krisis besar ke apa ke. cume tu lah. biasa sajorkkkkk... 

bg aku. Adnan sempit yang pertama lg best dr yg kedua. 

~ yang sempit jugak bulan ni.
aDfeez. 

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, February 08, 2012

Perfume buat korang konfident?

Setuju dengan tajuk aku kt atas tu?
sbb aku rasa sekarang nie perfume atau pun dengan bahasa 
saintifik melayunya pewangi harian dah 
menjadi antara benda yang paling wajib kene pakai setiap hari. 

tak kisah la perfume korang tu jenis yang korang beli kt kaunter beratus ringit, 
atau yg berbelas ringgit, atau jenis AAA atau jenis yg miniatur atau jugak yg calit2.. 
yang penting benda tu perfume. 

Bagi aku bila aku pakai,,, aku rasa mcm konfident tu dtg skit. 
nk2 bila ada kwn2 tgur.. "u pakai perfume apa eh?"
mmg senyum monyet aku lps tu.. hiks!!!

bila aku x pakai pulak.. aku rasa mcm ada benda kurang. 
konfident pun xde. sekejap2 nk cium tiak sndri. 
risau weh tkot bau keti time jumpe ngan org. 
*boleh jadi buah mulut orang tuk setahun.. mungkin lebih!* 

tp ada jugak jenis orang yg x kisah dengan perfume. 
mcm kwn aku sorang... die just pakai cologne je. 
aku tnya x pakai perfume ke? 
die kata kalo pg keje die mmg x pakai.. mmbazir... 
sbb die ckp org2 office je bau... kalo outing bru die pakai perfume. 
hehehe.. menarik pemikirannya. 

macam aku pulak lain. 
aku x pnh ckup ngan satu perfume. 
mesti kene ada sekurang2 nya 3. 
hahahaa
mcm sekarang nie aku pakai Gucci Guilty, Raplh Lauren & Issey Miyaki, 
ari tu ada Dunhill Desire. tp dah bg org. (ciss!!!) 
so... ikut mood lah. hari2 tukar.. 
x pnh stick ngan satu brand. hahahahaha




so mcm korang apa pilihan perfume korang? share mana yg bau die best. 
aku nk carik sample nnti. hahahahahhaa

~ yang mmg kaki perfume
aDfeez. 



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...