There was an error in this gadget

Saturday, December 19, 2009

PLEASE UPDATE UR PAGE BELALANG!!!! (X_X)

OK... Belalang hidup lg ek... x kene goreng pun buat lauk.. hehe
Alhamdulillah masih bernafas lg... cume bllg sibuk n jarang dpt on9 kerana bllg kini berada di kampung halaman bersama orang2 yang tersayang.. hehe

hurmm.. sapa2 yg rindukan bllg tu.. Belalang syorkan korang tonton astro Prima ataupun Astro Ceria... pasal ape?? pasal Belalang kini sudah muncul di television.. wah
glamour belalang skg nieh.. hehe
leh dpt award tuk Anugerah Muzik-muzik taun depan.. (X_X)
haha... [xde kene megena pun kan =P]

jadi... sapa2 yang masuk page bllg nie tgk x berupdate.. bllg say sorry keh...
kali nie bllg bg chance la kt spiderman nk buat sawang die byk2 kt page bllg nie.. hehe
siaplah nnti bllg bwk vakum sedut suma sawang2 die .. muahahaha

JAdi... jgn lupa tonton BELALANG lakonan adik HAziq tue keh.. hehe
bye... salam.. peace =)


Sabtu , 19 december 09... 8.15 p.m

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, November 05, 2009

Diari Seorang Insan Yang Di Tinggalkan


Pernah rasa ptutus cinta???? Cinta x kesampaian???
Sakit kan????
Rase yang amat sangat dalam even a word cannot describe what it is like.....



Jika disakiti dengan apa jua cara sekalipun... parahnya belum tentu sama dengan luka akibat putus cinta...
Betapa kuatnya Kuasa Cinta itu sehingga kadang2 boleh menjadikan emosi dan mentaliti seseorang berada di luar kawalan...

Cinta Sejati.....
Percaya dengan cinta sejati???
Betul ke Wujud Cinta Sejati di dunia ini???
Dimana kita nak mencari cinta yang betul2 sejati???

Adakalanya aku terpikir adakah cinta sejati nie hanya layak untuk di miliki oleh hanya sesetangah manusia? Cinta Sejati adalah Anugerah yang sangat bermakna.... tetapi,
Jika cinta yang di ikat dengan ikatan perkahwinan adalah cinta sejati,
Bagaimana dengan segala hal penceraian dan perpisahan yang memeritkan??


Alangkah indahnya kalu cinta sejati senang dirasai mcm rasa suka pada seseorang...
Suka ada macam2 jenis suka... Tak kisah lah ape pun atau bagaimana pun suka kita pada seseorang itu....
tapi percayalah, once people say that they like u... it means that They Like U!!!


Di waktu percintaan segalanya indah...
Gelak tawa,
tingkah laku,
setiap panggilan,
segala sms

semua di rasakan amat bermakna... 1001 rase pun belum dapat menandingi rase bahagianya bercinta dan di sayangi... sehingga sangup melakukan perkara2 yang tidak pernah di lakukan sebelum ini... Cinta mampu mengubah tingkah laku seseorang!!!




Tetapi......
Harapan hanya tinggal kenangan...
Perit dan sakit menguasai diri hingga diri sendiri tidak terurus lagi....
Anggapan orang sekekliling tidak lagi di hiraukan... yang penting hanya dia yang utama
Feels like the world is falling apart... semua dirasekan bagai tiada apa... hanya dia... DIA!!

Berjuta2 harapan palsu yang di janjikan oleh si dia ,bila di kenang kembali boleh meroyan gila,
Beratus2 Sms yang pernah di hantar, jika diingati kembali mampu mengalirkan air mata,
Segala rutin atau jadual yang telah di sesuaikan dengan masanya, di rasakan kosong dan pudar tanpanya...


Semuanya rase serba tidak kena... MAkan Pakai Tidur sudah tidak mengikut waktu...
Apatah lagi soal tanggungjawab, Masa dan Kerja semuanya di biarkan terbuku...
JIwa merana menderita,
Hati terseksa terluka,
Sedih dan Kecewa mengaburi minda,
Membuatkan hidup menjadi serba tidak kena,
Ohh~ beginilah rasanya di tinggalkan...
JIka ku tahu begini rasenya tidak sama sekali ku sentuh CINTA....


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

KAU PERGI...

HUjan....
HUjan lebat di ketika ini bagaikan memberikan aku suatu semangat yang baru...
Seolah-olahkan meredakan gelodak hati yang tidak senang; tidak tahu pula mengapa
Bagaikan tafsiran air mata yang di tahan2 sejak semalam...
Turunnya hujan sebagai satu rahmat atas Pemergiannya.....

Biarpun melepaskan kau amat berat...
Apakandaya,
Aku tidak punya tali yang bagus untuk mengikatmu...
Tidak cukup nafas ini mengejarmu...
Tidak menang walau seribu perkataan untuk menghalangmu...
Tidak berdaya aku pertahan perasaan sayang ini...
Akhirnya...
KAU PERGI....

KAU PERGI...
Membiarkan bunga kasih dan sayangku mati sebelum ia mekar
Membawa angin Rindu bersamamu
Dan Meninggalkan aku terapungan di awangan air mata ini...
Tidak mudah bagi aku menongkah arus hidup ini
JIka di tinggalkan di atas sebuah pulau bersendirian......
KAU PERGI JUA...

coretanku dikala hujan ~ 4.15 a.m JUne, 15
Doaku semoga kau sentiasa berbahagia hendaknya~
Jika ku tahu begini perit rasanya...Tidak sekali aku menyentuh CINTA...


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Antara SEPI dan BERSENDIRI.... EMOSI + FEELING??



Sepi??? Pernahkah korang merasa sepi?
Sedetik masa merasakan yang tiada orang di sekeliling kita atau hanya kita yang merasakannya..... Perasaan ini kadang kala membuat kan kita berasa seolah2 tiada apa yang ada di dunia ini... pastinya tiada yang mahu merasa kan sepi....
but bersendirian ada perlunya...
Sepi dan Bersendiri banyak perbezaannya....

Sepi... satu perasaan yang x dpat dikawal oleh hati dan perasaan yang mana membuatkan kita berasa kesunyian yang amat sangat... tiada siapa yang nakkan perasaan sepi ini...
sepi adalah suatu penyeksaan jiwa yang ada masanya tidak dapat ditafsirkan maksudnya...
Mengapa SEPI menyelubungi diri ini?
Adakah hati ini benar2 sepi?
Mengapa masih ada Sepi setelah semua yang ku kecapi kini?

Ada masanya kita memerlukan masa, kita memerlukan ruang untuk bersendiri...
tapi bukan masa untuk kita merasa sepi, tidak untuk ruang sepi ...
tapi itulah hakikatnya... sepi sentiasa hadir dalam hidup kita tanpa disedari...
dan bagaimana nak mengatasi sepi??
jika dilayan mahu parah merana jiwa fizikal badan ini....


OK... Cheer up ok... Actually, dok belek2 external hardisk tadi... nak tgk movie la.. pastu ternampak la citer SEPI... ho3
bru nak tgk???? lambat??? da abis season????
hak3.. xkisahlah apa orang nak kate.. yang penting setiap kali tgk citer SEPI ini feel tue sentiasa ada kan...

so persoalannye kat sini... Apa yang korang buat kalo perasaan sepi ini datang membelenggu diri??
Ada x caranya bagaimana kita nak mengatasi perasaan ini???
apa yg Bel dapat fikirkan pada pukul pagi ini adalah sentiasa mengingati setiap peristiwa yang terbaik berlaku dalam hidup kita...
Bllg rase cara ini dapat menghingdari perasaan sepi ini... but kalo dah serius cam watak Imaan dlm citer Sepi tue...
please seek some personal advice from proffessional people....

Actually Bllg tulis entri nie pon pada masa yang amat "SEPI"...
dan sambil dengar lagu SEPI (Yuni Shara) dan juga merasakan perasaan Sepi ini...
memang sarat dan berat je....Emosi bercampur baur....
kalo boleh x nak rase perasaan ini but apakan daya... kita hanya manusia...
sometimes perasaan sepi ini dapat menyedarkan siapa kita sebenarnya....
so bila2 perasaan sepi menjelma, boleh dilayan tapi jangan sampai main perasaan...



Biar HIdup DI SebULUngi SEpi..
tetapi, Jangan Biarkan hidup anda diselubungi MIsteri...he3
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, October 22, 2009

apeLah belalang nie kan???? siGhH~



salam... mintak maap sangat... bllg lately sangtlah bz.. hu3
ada event + test lagi.. lagi2 nk exam dah nie.. he3
lagila kne fokus lebih.. he3



ermm this is just a short entry that i need to write as the updater of these blog.. he3
i promise after my exam week is done.. i will update this blog from time to time.. he3
last but not least... im sorry for anyone who come to my page n feel frustrated because Alkisah si belalang is not update.. so sorry...

ngeh3,, apelah belalang merepek nie nk ckp omputih nie.. he3
sori kalo ayt bllg tu tunggang terbalik.. he3
ape2 pun.. bllg akan cuba update dr semasa ke semasa.. xmolah smpai berswang blog nie
bllg x kawn tau ngan lelabah.. ha3... tetttt



ok.. salam..peace (BESAAARRRR PUNYAAAA!!!!!) <<<< suker gler ngan treademark nie..
sume classmate bllg annoy gler bler bllg ckp bende nie...
ha3
asal jumpe org je.. BEsarrr PUnyaaa.. ha3...
erk.. ok.. dah ngarut lg.. ok.. see u later ok.. bye
peace

khamis , 22 october 2009, 1.37 a.m

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Sunday, October 11, 2009

mEtRoSekSuaL...

Metroseksual?
Tahukah anda ape maksud metroseksual?

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kaum lelaki sudah mulai berfikir dengan lebih teliti tentang gaya pemakaian, apperance mereka dan juga gaya hidup yang lebih urban dan moden.
Mereka mulai berfikir dan bertindak dan menonjolkan aspek feminin dalam dirinya...
Penampilan atau gaya menjadi satu perkara yang mesti diperhatikan di mana ada sesetengah dari mereka sangup berhabisan wang ringgit demi menjadi "the perfect guy".




Ada sesetengah orang kater yang lelaki metroseksual adalah gay?
well, x sume lelaki metroseksual adalah homoseksual dan x sume lelaki homoseksual adalah lelaki metroseksual.. Metroseksual adalah sebuah gaya hidup yang baru yang lebih memetingkan kepada penjagaan diri dan gaya hidup yang lebih moden dan stylish.

Apa perbezaan antara lelaki Metroseksual dan LElaki normal?

Kebanyakan lelaki metroseksual ini tidak lagi mendapatkan khidmat tukang gunting rambut di tepi2 jalan kerana mereka lebih gemar memilih pereka2 atau stylish2 professional untuk menguruskan rambut mereka.

Jika kaum perempuan begitu teliti dalam pemilihan sabun pencuci muka, golongan metroseksual ini pon sama. Mereka tidak akan sekali2 mencuci muka mereka dengan sabun badan!!!
Metroseksual juga amat mementingkan kesihatan kulit dan sentiasa menjga kecantikan mereka seperti perempuan juga. sometimes mereka more better than the girls...

dan tidak heran jugak lah kalau mereka ini kerap kali mengunjungi spa2 untuk mendapatkan rawatan muka, kuku , rambut dan sebagainya.....
well... kulit yang sihat dan licin adalah impian untuk sume orang kan...???
x kisah la lelaki ke perempuan ker, setiap individu ada impian nakkan muka selicin kulit apple dan sehalus fabrik mahal..


Jadi, kini ramai lelaki yang sudah pun mengorak langkah untuk menjadi seorang yang metrosksual... bukannye ape, sapa yang x nak lawa kan? everybody does...
well... differentnya adalah seserius mana seseorang lelaki ini menjaga dirinya...
ada yang ala2 sahaja dan ada yang menjga dirinya from top to toe..
well, every single thing has the price and apparently not anyone could afford that....
Tak kisah lah, janji mereka sentiasa nampak bergaya dan macho... macho ker??


well, x kisah la kalu nak bergaya asalkan kene pada tmpatnyer dan jgan overbudget okay...
4 men kat luar sana.. cube lah menjadi seorang yang metroseksual semampu mungkin BUT
jangan sampai merosakkan diri kamu sume okay.....

so.. kalo korang tnya Belalang samada bllg nie lelaki metroseksual atau x.. ha3
ntah... yg penting bllg mmg menjaga kebrsihan diri.. bukan ke kebersihan diri tue adalah tntutan agama??? he3
ok.. peace no war!!


~Ahad, 11 October 2009, 5.50 pm~

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, October 08, 2009

MIntak pendapat/.....

salam... korang sume yg sudi membaca blog belalang nie...
nie pak cik sedara anaknya mak long korang sebelah ayah mertua merangkap besan mak ngah sebelah emak mertuakan ayah long korang yg anaknya tue sedara sebelah ayah atau pun senang cter sedara seislam kita lah kan... he3

bllg nk tnya nie... korang rase blog bllg nie ok??? hu3
bllg nk buat perubahan kat page nie.. tapi bllg x tau hu3
pedih uluh hati je tgk page org len yg lawa2 tu.. he3

any ideas my fren???
just short entri here... he3


Khamis, 08 oktober 2009...5.17 p.m

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, October 02, 2009

Kesian Belalang.... hurmmm

duit raya




Assalamulaikum .....
pertama2 sekali belalang susun jari minta ampun minta maaf suma kerana hampir sebulan blog nie x berupdate... hu3
bllg tersangatlah bz.. org yg bertandang ke rumah pula x putus2.. heee
so bllg mmg x smpt nk mengupdate blog nie.. hu3 maaf ya

ermm nothing to story la.. nk cter pasal pengalaman rayer taun nie??? hurmm xde yg menarik lar.. tahun nie bllg rayer cm suram je... he3
pagi2 rayer dah mcm x best je.. hu3
al-kisahnya.. bllg dah prepare bagai nk rayer taun nie.. he3
dari baju k songkok k samping hingglah ke butang bju sume bllg beli sendiri.. so bllg mmg x sbr nk pakai di pagi rayer nnti.. tapi kan...

pagi rayer tue bllg bgun awal.. tapi bllg mandi plg last sekali ho3..
sampaikan bpk bllg dah gerak k masjid pun bllg x sedor.. he3
"duk telek muka kt cermin aja kijonya " kata makcik bllg.. heee
so bllg terpaksalah tmpg la pkcik g msjid... he3



then time bllg nk amik songkok kan.. bllg tgk bapak bllg silap amik songkok bllg hu3..
mencari bllg kt masjid sana... x jumpe... x pasal je bllg kene smbhyg pg tue ngan songkok besar.. mcam pakai snowcap!
then biler mood dah kureng, bllg decide la nk smbhyg kt lua je.. selalu kalo masjid kan ada tmbhn khemah kat lua kan.. bllg smbhyg bwh khemah tue..
sekali lg nasib x menyebelahi bllg... hu3
bllg tgk tikar2 mengkuang tue lawa2 kaler die.. amik satu kaler warna merah nie.. bllg duduk ats die.. sekali kan.. rupenya tikar tue basah... hu3
bllg punya bju melayu abis basah... hu3 sedih btul..
x pasal je pg rayer taun nie bllg beraya pakai bju t-shirt ngan jeans...
modern abis.. hu3



aktiviti2 kt kg pulak yg bllg buat time raye :

1. jalan beraya...


nie bukan family bllg tau... he3 =p

2. tgk tv.. kekadang tv tgk bllg.. he3



3. kutip wet rayer


bykkan.. tp x ckup.. so yg len2 bg lah lg.. sila yea..hik3 =p

4. makan buah naga n kurma muda.. (first time!)



5. men mercun he3




pasal mercun nielah.. ank sedara bllg sorg tgn die hangus.. nk jadi mcgyver konon.. huh! =p

6. masuk tndas(sakit pewotttt) .. rayer pertama je 5x ok!



ermm itu shaja lah cerita bllg pada rayer taun nie.. he3
bllg minta maaf bebanyak yea pasal x sempt nk ngupdate blog nie.. he3
ermm sape2 yg nk nk bertandang k umh bllg silalah.. he3 =p
tapi kene bwk wet rayer tau!!! tetap... he3
ok.. peace...
JUmaat, 2 oktober 2009, 10.43 am


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, September 16, 2009

Selamat HAri Ghayer SUmer,,,,

Assalamualaikum semua..
sblum tue bllg nk minta maap byk2 pasal jarang nak update blog nie.. (kalolah ada yg sudi nk jenguk kan???? he3 ) =p

tapi lately tersangatlah bz ngan assignment, event dan segala project yang mmg diberikan kpd bllg.. hu3
lecturer pun satu gak.. cam tau2 je kan.. asal nk cuti rayer je.. student berebut2 nk bli tiket bas.. lecturer berebut2 nk bg asignment kat student.. sighh~
tapi xpelah dugaan he3 =p

ok.. entri xde nk cter pasal ape2 pun.. just bllg nk tepekkan kad2 raye yg bllg dpt dr kengkawan bloggers yg len... makacih.. korang sume mmg pemurah hati.. he3
nanti bg la lagik ek... hi3
insyaAllah bllg amik.. rezeki jgn ditolak.. he3
ermm tgklah kt bwh2 nie kad2 raye yg bllg dpt dr rakan bloggers yg len.. lawa..


nie dr Zymazara... he3



yg nie lak dr en. taqo... tenkiu ~



yang lawa nie gmbr high quality nie dr en.Burt
(men cilok je.. ha3)



yang agak istimewa nie (gmbr sendiri) adalah dr kak reen... he3
selamt hari rayer aidilfitri kak reen... he3


dan bllg nk tepek sekali lg wet rayer yg bllg dah dpt.. walaupon blom ghayer lagi.. hi3


wet rayer nie dr abg din lorry.. thanks again =)

jadi belalang mengucapkan mekacih byk2 yea pada semua2 yg sudi bg kad2 rayer nie pada bllg.. he3
yg len2 kalo ada jugak bg.. tp bllg x tepek kat sini.. bllg minta maap yea.. bllg xperasan la tueh.. he3

akhir kate.. SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua bloggers di luar sana.. he3
bllg minta ampun dr hujung sesungut (rambut) hingga hujung kaki jika bllg ada membuat kesalahan secara langsung atau tidak langsung pada sesiapa sahaja..
harap di maafkan yea.. he3
k peace.
"tangan bersalaman hati memaafkan"

rabu, 16 September 2009, 2.00 pm

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Monday, September 07, 2009

PinK & LelaKi : Attractive or Subjectif???



Warna pink x sesuai utk lelaki????
btul ker??? he3
ermmm ntahlah belalang pun x tau...
nielah persoalan bllg kali nie yg bllg nak rungkaikannya.. he3

nape bllg bangkitkan issue nie.. well sbb bllg tgk ramai orang pandang negatif atau tengok pelik ngan lelaki atau boboy yang pakai bju pink nie.. especially gurls.. he3
taulah warna pink warna korang.. tapi jgnlah marah kalo kami pakai jugekkk ha3



ok2.. bllg pun x suka sangat nak pakai2 bju kaler pink nie..
even bllg sendiri pun xde tshirt kaler pink.. he3
kemeja ?? ade sehelai je.. tue pun soft pink ok! he3

xdelah.. cuma bllg plik n keep wonder knp kalo lelaki pakai bju pink orang akan pandang atau notis kiter??? is it attractive or subjective??? he3
sbb kalo lelaki nie pakai bju pink dorang akan di labelkan antara 2.. samada "adek2" atau "gagay".. he3 (based on my experience lar.. hi3)


*warna bju bllg lebih kurang cmniela... hu3

sbb bllg pakai bju kemeja pink bllg tue... then bllg perasaan yg gurl2 nie akan pandang bllg.. yg x pernh tgk bllg nie pun siap leh notis lagik.. hu3
hairan + pelik nape ngan mereka nie...
kawan2 gurl bllg lagilah.. dah sengih2 cm kerang busuk ckp bllg ari nie cm "gagay" (SIOT korg!)

x ckup ngan tue.. petang tu g kedai makan tanpa sempat tukar pakaian.. then ade 2 3 guy nie dok usha2... apehal??? ada hutang ka???
x paham btui...kalo bllg pakai bju pink striking yelah jugak.. nie soft pink.. cam pudar pun ade. hmmm

so.. bllg nak tnya la..
Adakah warna pink ini Subjektif pada LELAKI???
sbb bolh diktakan lelaki2 kat lua sana tue akan mengelak dr memakai atau memilih kaler pink sebgai kaler pilihan mereka... mungkin kerana kaler die kot yg terlalu gegurl.. he3
ataupun dr kecil lagi kita dah setkan mind kiter yang kaler pink adalah utk girls..
yalah korang ingat lagi zaman kiter dlu kalo tgk Power Rangers atau Maskman.. kaler pink akan di labelkan tuk perempuan.. he3






tapi nowadays ade jugak bllg tgk lelaki yg meminati kaler pink.. selain dr"adek2" dan "gagay" nie.. well penerimaan kaler pink kepada lelaki dah semakin blh di serapkan dlm diri mereka..
and ape nak heran kan.. bju kiter suka hati kiter la nak pakai kaler ape pun... hi3
bak kater azwan ali la (ada aku kesah????) =p

so guys outhere... tpuk dada tnya selera samada korang brani ke nak pakai kaler pink kat public tanpa di salahertikan oleh orang ramai...
kalo tnya bllg, bllg x kisah... ha3
sbb bllg xde bju kaler pink selain kemeja tue.. hiks ~

p/s : bllg selalu gunakan term "PINKY gedik" tuk orang suka kaler pink.. he3 peace





Senin, 07 sepTember 09 ,5.02 pm

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, September 04, 2009

Smoking atau Breathing??

Entri kali nie aku nak utara timur selatan dan baratkan persoalan yang bermain dlm benak fikiran aku nie pasal merokok nie...Papepun... sblum apa2 pun nk mintak maap kalo entri kali nie ade yg terasa atau amik hati yea..sesungguhnya tiada kene mengena dengan mereka samada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia...

Emm... sambil2 aku tgk cter Ugly Betty year 3 tadi, tibe2 membe2 aku start talking about smoking.. mule2 tue cm plik gaklah since kami x merokok kan... tibe2 die tnya ape yang best dengan hisap rokok???
mule2 tue aku cm terdiam gak lah pasal xde jawapan nak bagi... tapi aku jwab la jugak ape yang aku tau...



Dia ckp yang smoking nie lebih kurang sama je macam kiter bernafas.. aku pun dah buat muke2 blur kan.. pasal aku pun cm pelik gak apa yang mamat nie cube nak sampaikan.. hak3
so die explain... butiran perbualan die kira cmnie la lbh kurang...

Dia : Ko rase best x merokok???
aku : hah? (sambil buat muka blur2 ayam)
Dia : Xdelah aku rase kan smoking nie same je cm kita bernafas
aku : yeker? buktikan kata2 mu itu... whai pemula bicara
Dia : Yelah,, ko fikir bila smoking ko akan hisap benda tue dan hembus blik keluar asapnya sama jugak cm ko bernafas kan...cume bza die smoking ko nmpk asap tue kua n masuk.. breathing lak ko xnmpk kan...
aku : haah kan.. btul gak kater ko tue... ermm persamaan nya kita akan rase fresh kan...tapi napa ade orang nk merokok lagi? baik bernafas je.. kan membazir duit tue??
Dia : Yalah, ketagih... kan bende tue membuatkan kita nak lagi n lagi n lagi
aku : cmne lak kononye rokok tue bleh mengurangkan selera makan?
Dia : ermm.... rokok kan ade bahn2 kimia dlm tue... mungkin dia dah kurangkan deria rasa kat lidah tue
aku : Logik gak...

Jadi.. aku terpikir la samada btul atau x apa yang membe aku ckp nie..
Memang sah byk fakta dah cter psal rokok nie.. siap warning dari kerajaan dengan meletakkan gambar2 yang agak memberangsangkan minda..( kalo terangsang la)
selalulnya orang buat dunno je.. ha3..


X kisahla duit korang... kan so suka hatilah korang nak buat janji bahgia,,, he3
sebab aku tau x mudah nak suh orang berhenti merokok dalam masa yang singkat...
tambah2 perokok tegar.. he3.. mmg gila kentang la dengan rokok nie...
Orang yang ada azam yang kuat dan kental je mampu melepasi segala halangan yang datang.

Oleh itu, bila ada peluang berhenti dr merokok, Try cube test ok...
jangan nanti di kemudian hari.. dah terhantuk bru nk tergadah... PEACE!!


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...