There was an error in this gadget

Saturday, September 17, 2011

macamana nk buat meroyan lepas putus cinta berbaloi?

pernah ptus cinta? * heh soklan.. 

sure pernah kan... well aku pun pernah...
tpu la.. sapa kata x pernah putus cinta... *ok.. maybe ada yg x pnh bercinta..

pernah putus crush?
yang nie sure sume ada... mmg tpu kalo sapa yg xde * tampaq muka hang satg

so.. kalo korang putus cinta .. atau korang tau yg cnta baru korang rupenya hak orang.. apa korang buat?

     menangis? 
                               makan hati?
                                                                              meroyan?
                                                                                                   meraung?
atau semua di atas???

ermmm... aku rasa bukan perkara yang elok kalo kita buat semua benda tu.
yelah.. aku dlu pun mcm tu jugak.. nk makan hati bagai..
kononya la kan.. cinta suci murni di nodai... *katanya.. 

smpai la.. last2 aku pkir.. aku dok x makan la.. sentap sorang xtentu pasal lah..
sapa peduli?
contoh : bru lepas break.. kononya sedih yang amt sangat..frust gilerrr
x lalu makan... kerja pun x boleh buat.....everything is falling apart
 cinta agung lah kononya setanding shah jihan dan taj mahal..

ada korang terpikir yang Ex korang tu tahu ker yg korang x makan???
ada korang terpikir yang Ex korang tu tahu ker yg korang x lena tdo???
ada korang terpikir yang Ex korang tu tahu ker yg korang tu sedih gila???

op kos la.....
TAK kan.... 

so.. buang masa je.. nk nangis 10 hari.. x makan... x jaga kesihatan.. badan pun lemah..


haish!!!

time to move on la.. wasting time jer..

unless... 
kalo korang duduk dlm blik..
update dekat FB yang korang da break.. n korang x lalu makan..
update dekat FB yang korang telan panadol 10 biji sbb break up..
atau pun amik gmbr tak pun  record video ... upload kt fb ckp.. korang tgh frust giler..!!

sure akan ada 345 like.. dan 123 comment...
yang tu bru la orang tau korang btul2 dek penangan cinta.
jadi x sia2 korang x makan atau pun telan panadol 10 biji.. !!!! berbaloi dowh~

selalu aku ngan kwn2 perempuan aku.. btul2 die lpas break.. aku akan ckp..
" kau nk ngis.. satu mlm nie ko nangis puas2..esok ko bangun.,, ko jangan ngis lg tuk die..
mmg ko akan rasa sakit dan pedih.. tp gunakan tu sbgai kekuatan ko tuk trus lupakan die. "

so.. nasihat aku... tuk diri aku sndir dan jugak tuk kwn2 aku... * korang yg bc la kwn aku
kalo frust... blh nk menongeng..tak salh.. tp x yah la lama2.. buang masa jer..
orang tu (EX)  tgh sdap2 dengan org lain.. korang dok memikirkan saat manis bersama...ahhhh
duhh~ come on
its not like this is the end of the world.

so.. agak2 kalo nk meroyan sekali pun.. pastikan orang tahu ok.. sekurang2 orang tahu yang korang tgh meroyan..
x kisah la cmne pun...
update dlm FB setiap setengah jam ke...
atau post every second dlm twitter ke..
tukar sume status dlm ym ke.. whats app ker... skype ker.. apa2lah..
atau pun buat video ke,, apa2 lah... janji orang notice yang korang tgh meroyan.... !!!
barulah berbaloi... kannnnnnnnn


~ yang kekadang meroyan gak
aDfeez


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

18 rakyat jelata:

ஜ Que Afify ஜ said...

Wa pernah meroyan.. Pernah histeria.. Semua2 la dah pernah.. Now time move on.. Yeah memang sakit.. Sebab even wa kenal ramai lelaki sebelum dia.. Dia adalah first love wa.. Even nobody pun can replaced himself la.. Now wa cam rilex cool2 je walaupun hehari menggile teringat kenangan manis dia.. Wakakaka..

ADfeez said...

que afifiy ~> first love mmg surender.. hahaha.. first love mmg xleh lupa smpai bila2... hehehehe.. kene ingt tu..:)

Noor Fatin Nadia Ismail said...

aku pun pernah crush kat orang.. yang aku buat, just nanges je.. heee.. teruk2.. apa yang kau cakap tu betul.. nangis puas2, lepas tu okay lah..^^

JIJI YU said...

taj mahal tu nama orang ke ek

ADfeez said...

noor fatin ~> hehehehe... bgus la cmtu.. xyah nk nangis ramai sgt.. ramai lg yg menunggu kt lua sana tu :)

ADfeez said...

JIJI YU ~> hahahahaha... slh weh.. patutnya mumtaz.. hahahaha LOL aku nieh!!

i am S!L4H.. said...

pernah ade yg histeria??


errrr

caliph shuriken said...

sedih lama2 pun x guna.. ex tu bukan peduli kita lagi dh.. teruskan hidup baru jaa...

Terbang Bersamaku said...

pernah jer rasa mcm tue..
yg penting kne rasional & berfikiran dewasa..
stiap yg blaku pasti ade hikmah, kt kne tabah..buktikan pd ex yg kt bleh berjaya wlpn tanpa dia..=)

ADfeez said...

i am silah ~> heh... first time gak dgr... seriau bnyinya kan?

ADfeez said...

caliph ~> tau xpe... buang masa

ADfeez said...

terbang bersamaku ~> pandai!!!! hehehee jom terbang bersama...:P

khaifaiz said...

kalau aku... semua yang ada diatas...

Zulfikar Hazri said...

ko baru putus cinta ke ad?

HEROICzero said...

boleh je kalau nak cakap chill lah , rilex la , move on etc etc etc .

yang merasa saja yang tahu bagaimana .


*time will tell , time will heal .

ADfeez said...

khaifaiz ~> semua di atas? dlm stu package eh? :P

ADfeez said...

zulfikar ~> xdelah.. dah lama da...jiran sblh umh putus cinta ngan awek indon makan pandol 10 bijk.. sumpah lawak..

ADfeez said...

heroic ~> btul bro... tp smpai bila nk terkenang2? yg sudah tu sudah la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...