There was an error in this gadget

Monday, October 17, 2011

Compliments & Critics : KLIP 3GP

dah tgk cter nie?
aku dah....* bnyik mcm nk berlagak..
n surprisingly.... aku tgk pada har pertama cter nie kua di pwagam.

mgu nie je.. aku da tgk ALhijab.. Reel steeL, killer elite n klip 3GP nie
tp aku nk review pasal cter nie je..



pasal apa?
pada pandangan aku la kan......
cter nie byk sangat2 longgar die.. n jalan cter tergantung..


* bagi yg blm tgk lg.. for sure korang xkn paham apa benda aku merepek bwh nie. 

compliments aku blh bg...

~> idea fresh. !!! title filem pun aku rasa menarik. 3GP.. x perlu nk diulaskan lg la.. title tu..
bg aku kira kreatif jugaklah sbb xde lg cter yg based on camera-thing nie.

~> muka2 bru berlakon. mcm mimie one nation, sabhi saddi, tasha shila, n lain2 lg la... oklah sume leh berlakon.

critics :

~> jalan cter x kemas... dr satu cter ke satu cter nk jump tu main jumpppppp jer... smpai aku pun pening..

~> ada beberapa perkara yg director tertinggal atau terlupa.. aku pun tatau

1. mula2 scene si maya kejar mamat tu kt halfway dpn rumah tu...... tibe2 gone.. sbb mamat tu kene bunuh dlm rumah sndri. . pelik

2. mula2 mamat hero tu dlm rumah die ada perempuan ... mana pg pun tatau???

3. mamat hero tu die ada ckp pasal pmpuan nama sandra tu... " macam pnh tgk je pmpuan nie.. tp kt mana"???... tibe2 trus flash back..

4. klip video hantu tu... kata da delete... n why leh upload???

5. time pmpuan sndra kene rogol tu.. ngan abg sndri.. apa motif abg die buat adik mcm tu...
n nk bwk geng sume.. siap nk bnuh bf die sekali? x pahammmmmmm?????

ok.. dah2lah tu.. kang aku lak kene hentam disuruh buat filem sndri.

baideway...

lakonan sexy mimie dlm filem tu menjadi... rasanya die kene ari tu dlm melodi smlm kan?
aku dah agak da.. msti kene.. smpai nmpk peha la.. apa lah..



ada satu scene shot tu.. die pakai bju merah.. nk bunuh mamat hero tu..
die pnya dress tu mcm nmpk puting.. !!! yah. true. puting weh!!!
aku tatau samada mmg puting atau lining bju tu mcm tu.. but so obviously..
ok. mayb lining bju la kan.. tp kalo org yg mmg tatau pasal bju a.k.a fashion..
sah2 mereka akan ckp " wahhhhh nmpk biji syiol!!!!!"

* she's psycho man.. 

apapun.. korang tgk sndri n nilai ok.. 

p/s : did i mention mamat hero more than 3 times?? sumpah aku x ingt nama hero cter tu..
hahahahaha.. sorry yer.. 

~ yang pnh buat klip sndri. erk!!
aDfeez




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

16 rakyat jelata:

nazirah said...

pergghh perggh ni yg takmo tengok cte cenggini ni aih.. nak laku kan filem pun tah pape tah .. snggup lak dorang berlakon cenggitu kan aih.. tak suke la..

ape2 pn nice review la ad hee ;)

Lelaki Ini said...

hahaha..
adeyh2..
nasib baek aku tak tgk...
hahaha

far_east said...

aiseh AD.. dah tonton bolh plak terlupa nama hero hihi confirm tak hayati citer =))

HEROICzero said...

trus aku klik gambar tu nak tengok puting . ha ha ha ha ha !


well , maybe banyak sangat potong kot cerita ni , sampai x nampak flow dia .

or maybe cerita ni fast gila story-line dia . macam cerita indie Amerika .

mr.syazwan said...

sure org2 krew kat situ

"puas" tgk kan??

haha

ADfeez said...

nazirah ~> tp ... xleh nk ckp mcm tu.. sllnya pengarah akan bwkkan atau reflectkan cter yg berlaku kt masyarakt skg nie..

ADfeez said...

lelaki ini ~> hahaha.. terpengaruh dek trailer.. tu yg g usha tu..

ADfeez said...

far east ~> ehhehe tau xpe... lgsatu.. kira nya cter tu xde x-faxtor la..:P

ADfeez said...

heroic ~> jgnkan ko nk klik.. aku gigih mencari pun x jmpe.. hahahahah :P

mgkin jugak la kot.. tp kalo kene ptg.. scene panas x ptg lak... gitu?

ADfeez said...

mr syazwan ~> hahaha tau xpe...
puassssssssss :P

Cazari said...

penyokong industri filem tanahair..

eRza farEeha said...

hahaha..ari2 nk tgk cte ni..tp xjd..g tgk real steel..best woo..hee

mr.curly said...

xmustahil xlame lg pilem kite jd mcm pilem kt indon, kene bogel2..

#tp kdg2 syok gak..hikhik

ADfeez said...

cazari ~> siapa? kamu ke sy????

ADfeez said...

erza ~!> hehe reel steel mmg best... worth tgk :D

ADfeez said...

mr curly.~> hahaha walaupon da ilang curl... miang masih ada :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...