There was an error in this gadget

Monday, October 10, 2011

Perlu ke BEG ke tmpat kerja??

dah lama koO0oottt x hapdate blog nieh... aiseh!!!!

okeh. sume paham kan. korang pun kekadang x hapdate.. biasa je kan.

entri nie aku nk tnya personally orang yg dah bekerjaya.. wah bekerjaya ayat aku.. * x payah nk skema sgt yer
aku nk tnya org2 yg da bekerja... especially more to man. 
korang g kerja bwk beg? 
apa je barang yg korang letak dlm beg tu? 
mesti kene bwk beg ker?

dlu2 zaman skolah mestilah kene pakai beg kan beb. gile ko nk mengendong buku2 teks pinjaman yg tebal n berat tu dengn tangan2 ko?


*mmg TAK lah kan. 


nie da zaman kerja nie. perlu ke nk bwk beg g opis?
okeh.. perempuan mstilah kot.. korang nk sumbat purse, make up set,perfume, tisu, tiket wayang smlm, kipas jepun, plastik roti yg korang makan smlm dan mcm2 lagi lah.
tp mcm laki.... aku nk tnya apa je yg korang sumbat dlm beg tu?
dokumen smlm? resit byrn kete bulan lepas? ke payung? uuuuUUUUuuuu~

bukan apa.

aku g kerja melenggang.. x bawk beg.
yelah bg aku... kt opis dah ada laci atau locker.. kt situ kan leh sumbat mcm2 ..
lgpun aku nie jenis yang pakai jaket.. jaket tu da byk poket.. mcm2 leh letak. rasanya x perlu beg dah kot.
tp, tetibe ramai yg tegur.. ckp
" wah.. ko.... melenggang je g opis kan.. da mcm senior aku tgk" ...

* gigit bibir...

alah. tau gurau je.. tp seriously... mamat hensem, mat skema, mat rajin buat OT, apa yg korang sumbat dlm beg korang? bgtau aku pelissssss...
sekurang2nya ada gak reason aku nk pakai beg pas nie... T_T

temenung dlm diam.. 

p/s  : x lama lg blog nie nk tukar nama lg.... again???

~ yang mmg kurang nafsu kepada bag.
aDfeez


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

22 rakyat jelata:

i am S!L4H.. said...

nak tanye yg dh keje je ke.

#baiklahPergiJauh2


huehue.

Belalang Hijau said...

hai geng...lama x mai sini...

belalang time keje dulu bawak jugak beg walaupun dlm tu cuma ada diari catitan harian keje.

rasa mcm bogel pulak pegi keje x bawak beg...

keh keh keh...

far_east said...

perlu AD...bawak beg tangan kuikuikui...AD dah kilija ker?

mr.syazwan said...

bawak beg!

beg lap top tpi xde lap top

dlm tu ada sikat

n minyak rmbut

hahahaha

adehh
kdg2 pikir gak knp bawak beg entah

huhuhu

Lelaki Ini said...

aku msti bawak..
wajib..
cz tak suka letak hnphone purse knci rumah dlm poket seluar

ADfeez said...

i am silah ~> hahahaha... majuk lak... blh je komen.. tp fikir dr perspektif org da kerja :P

ADfeez said...

belalang ~> heh.... bogel yer kalo xde beg? hahahahah...

tp pnh gak org kata mcm tu.

ADfeez said...

far_east ~> heh.. ramai je yg laki skg pun pakai beg tangan g kerja... :P

dah fareast..:)

ADfeez said...

mr syazwan ~> yah!!!! btul2... bru terpikir.. kene bwk pncuci muka sbb muka berminyak kot kalo kt opis... adeh!!

ADfeez said...

lelaki ini ~> ah.... good point .... rasa mmcm berat je poket n gelembung sana sini..:P

NAZRUL AZAT said...

aku bwk beg p opis sbb nk bwk brg2 mekap :-)

Cazari said...

aku bwk beg gi opis gak.. dlm tu aku letak external hard disk (2), pendrive (4), organizer, surat2/bil2 penting, baju (in case ptg ade nk gi jogging/gym ke)

ADfeez said...

nazrul ~> wah.... make up tu..:)

ADfeez said...

cazari ~> mak oi... btul2 mmerlukan beg tu..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh,beg mmg wajib.

HEROICzero said...

selalu yg ada laptop , akan bawa beg laptop . dengan dokumen2 .

itu jek . tak macam perempuan , entah semua benda diorg sumbat .

Eazy Izzuddin said...

mesti kena bawa beg
hehe


Jom Join MyContest =)
Tarikh tutup semakin hampir =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

eRza farEeha said...

ltak alat mekap la aD..ahhaha

ADfeez said...

miss yui ~> sbb????

ADfeez said...

heroic zero ~> tau xpe... hahahahah

ADfeez said...

eazy ~> hehehe mesti eh? mesti tu..:P

ADfeez said...

erza ~> hahahaha sbb tu la aD x pelik kalo pmpuan.. aD lbh tnyakan lelaki cik erza oiii heheheh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...