There was an error in this gadget

Thursday, October 21, 2010

Kaki Tipooo cHEnta~

Sume org ada akaun2 laman social ni kan...
Fb.... myspace.. frendster( ada lg ke org pakai?).. tagged.. n mcm2 lagilah..
jenuh nk list satu persatu...

setiap hari akan ada je kenalan2 bru dlm laman2 nie... hehe
terpulang bagaimana korang mengayat awek/ balak tu la.. heeeee :P
flirt sana flirt sini... hehe.. pandai makan pndai la simpan.. janji x kantoi kan?? :P
bllg bg tips kalo da terkantoi.. korang jwb mcm nie je...
"well baby.. it's love game..
don't hate the player , just hate the game" 

bila da kenal2... ajak jumpe... oklah kan.. kata nk knal.... dr mata turun ke hati.. cewahhhh~
ada kes yg bila si A sanggup datang awal 15 minit ke tmpat yg di janjikan semata2 nk tgk dlu si B nie cmne...
in case kalo x ok.. x berkenan di mata... blh la si A nie cabuttsssss larik....
kejam bukan???

ada pulak kes yang cakap x serupa bikin... janji nk pakai bju cenggini... buat rmbut cmnie...
tp saje je buat style lain supaya sng nk lari kalo2 org tu x menepati citarasa asli die...

ada juga yg bwk member lain... infact, bwk bf trus... hahaha
yg nie... tak tau lah nk ckp apa... mmg kekok giler giler giler lah....
sbb si A yg x bersedia nie x bwk partner die.. si B nie da siap2 bwk Partner die in case kalo2 die bosan ngan si A.. blh la die layan partner die.. pun kejam kan?

apa2 pun caranya ... pandai2 korang kt lua sana tu... jgn cpt percayakan orang yg baru kenal... blh juga dikategorikan sebagai strangers!!!
kang kene pukau ka, samun ka, rogol ka, rompak ka, dan mcm2 lg ka... cmne??/
manusia nie.. Rambut je sama hitam,. hati lain2..... tu pun kalo masih ada hati dan perasan...
kalo die non-adooooo?????
lu pikirlah sndri! :P

jadi nasihat tok... pandai2 la anak2 yea dilua sana tu.. jgn mudah2 percaya kt orang...berjaga-jaga!!!

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

6 rakyat jelata:

Solihin Zubir said...

masa skolah menengah dulu, aku ngan membe aku suka wat blind date.. dh jd cam hobi plak..
mula2 tgok dri jauh.. kalau muka pecah, trus blah.. ahhaa.. kejam giler..
skang dh insapp... :D

Tomato Gurl's Life said...

hak3..cara nasihat cam selalu buat jek ni..nak pi blind date boleh tp baik hati2..jgn sorg2..bwk teman..

beLalanG said...

solihin ~> ahhahaa... dlu gelran nama apa??? ;P

skg nama solihin tu da insap tu :)

beLalanG said...

cik tom ~> erk!no komen la... ngeh ngeh ngeh...
btul2.. tp x syiokkk lar :P

E.d.Y said...

motif gambar??hehe

beLalanG said...

edy~> haha.. saja buat muke comel padahal x pun.. hahaha...
lantakla org nk ckp angkt bkul sndiri...
eyarhhhhhh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...