There was an error in this gadget

Saturday, October 09, 2010

Vacancy kt MIDVAlley...



Weekend nie stat dr 8 - 10 OCt 2010 kat MIDValley ada Malaysian career & Training Fair...
sesuai la utk orang yg menganggur, bru nk cari keje..tukr keje lain..  fresh graduates! < thats me...
ada juga yang saja2 nk memenuhkan korum... 


so.. tadi p sana ... plan nk p awal... kalo blh lg awal sblm MID bukak!!!
sbb 

nk dptkan bebear nie!!! kiut bukan?? mcm sy...! hahahah :P

tapi sbb mmber sorang bleh die amik tren kul 10, x pasal je terlepas .. sbb sehari hanya 50 bears je for early birds!!! xpelah.. xde rezeki... sighh~
(jana! i hate u.. u owe me JObstreet bebear!) :P

so dlm kul 10.30 dah smpai sana.. terus ke fair tu .. whoa.. 
orang da ramai da....!!!!
then first booth p adalah DELL... die mintak resume ! i mean hardcopy one!!!

DAMN!!
mmg x print satu pun cuma bwk resume dlm pendrive je!!! 
cheq tertipu.. sbb officemates kate x yah print resume!! skg zaman teknologi..sume pakai email n softcopy je.. lgpun dlm jobstreet da upload resume!
 hampeh btul!
bak kata yana.. mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

so kua blik.. cari kedai photostat...
kedai photostat pun satu hal .. photostat 20 kpg resume die cas Rm 54.20...
giles la cik kak.. untung besar kan!!!
bESARRRR pUNYAAAAAA

this is my first time .. so then agak bermacam2 ragam n kerenah la jadi..
but okla experience... da tau DO n DONTS kalo nk p fair yg cmnie...
haish!!! 
hopefully ada lah company yang panggil tuk d interbiu!!! wish me luck...

as for JAna, YAna, SApik and GF, saba..korang pun GUdluck ok!
yang lain2 juga yg p sana tadi.. hehe :)

* gmbr xde sbb sibuk sgt nk bg resume.. xde masa nk amik gmbr..
i have a mission to accomplish! :P



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

8 rakyat jelata:

nas said...

pergh...
nak bear!!!!!
hehehhe....
harap2 kamu dpt keje yg sesuai kat mid okayh :D

belalang hijau said...

mata belalang x salah bc kan
yg tulis potostat 20 keping rm54.20 tue???

omak aih, mahai ya amat...klu area2 belalang tinggal, mau kena carutan jer kedai tuh...

beLalanG said...

nas ~> whoa... thank u bro... haha..
bg sy keje la .. buleh? :P

beLalanG said...

belalang ~> ha.. tau xpe bllg.. gila kentang bukan?

E.d.Y said...

good luck

meh join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

beLalanG said...

ok edy!!!

fndrocka said...

Haha.memglah zaman teknologi..tapi agak2 lah sama..dah pi job fair takkan nak hntar kat booth tu by emel..?ye x? What do u expect. Lol

beLalanG said...

fndrocka ~> tu la beb.. the thing is aku first time p.. so tade experience la... hoho..
nak nak pulak officemates aku ckp tayah bwk hardcopy.. aku pun lurus je ikut... hahaa :)
kelakar bila ingt blik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...