There was an error in this gadget

Friday, July 15, 2011

KEntut yang Keji~

Motip sangat tajuk kentut di hari jumaat ini kan? aku pun tatau kenapa...
tp kepala hotak aku ni kept thinking pasal benda kentut nie jer...
mungkin sbb dek akalku yang x dpt menahan dr menggamit memori silam zaman aku dlu
dengan kwn2 aku di sekolah asrama.

dlu aku mmg sekolah asrama. dr tingkatan satu lg. time tu aku anak tunggal lg.
so mula2 tu mmg agak cenggeng lah jugak bila kene tinggal kt asrama.
tp kejap je... 2 hari pastu da ok da.. hehehehe

aku dpt kwn2 yg mcm x betul skit time tu. mayb sbb aku pun x brapa-nk- btul at that time
ada satu benda nie paling kotor lah (bg aku)....

"weh. mai sat... aku nk bgtau satu rahsia..." kata kwn aku.. namanya kalo x slh badrul (kot)

" pehal??? rahsia apa yg rahsia sgt tu? " kata aku...

tepat je aku dtg kt die... die pekupkan tangan die kat hidung aku... !!!!
aku pun dok " umpphhhh" la... meronta2.. kuat gilerrr
dah la pekup kuat, x kasi lepas.. n dlm pekupan tu ada BAUUUUUUUU
mmg hampeh!!!!


aku tolak trus kawn aku tu..
"woi., apsal tangan ko busuk giler!!! bau mcm bangkai!!!! "

" hahahaha.. mmglah .. pasal aku kentut dlm tangan !!! "

" cibai ko!!! "

mrh giler aku ngan die... tp die bgus.. die convience kan aku tuk buat kt orang lain...
aku pun mula lah mengesan mana2 mangsa yang aku leh buat..
tp nk buat benda nie bukan sng. satu nk kene aim mangsa . 2. nk kene tnggu masa sesuai ( kentut x mari cmne nk buat kan?
so hari tu.. mmg aku x dpt sapa2...

************************************************

selang seminggu atau 2minggu lepas tu.. aku nmpk si badrul tgh elok tdo... baekkk punya..
aku kejutkan die p makan.. tp die x bgn.. gasak ko lah!!!
so aku p sndri. kebetulan ari tu.. lauk yg makcik kantin mask lauk telor.. (korang mesti dah leh pkr kan)
aku nie punya baik. lepas makan aku bsuh pnggan aku amikkan nasi tuk si bad then bwk blik ke blik...
pastu aku kejut die.. woi.. makan aku dah amik nasi tuk ko..

then.. perut aku sakit.!!! effect telor dah smpai.
aku tgk badrul aku ingt apa yg die buat kt aku dlu..
aku pergi kt die.. aku buat suara manja..
" baddddddd..... ooo baddddddddd"
by time si bad dah sedar skit.. mata die da bukak skit. aku kentut atas muka die n aku tarik selimut die
cover muka die.. n pekup ngan bantal aku...n aku lari..
hahahaha
padan muka die..
die punya marah? teramat lah.. tp aku ckp hutang beb.. n die x mrh sgt sbb aku da amikkan nasi tuk die..
( aku da plan awl2 dah sbnanyer.. ekekekeke)


~ yang otak berstrategi
aDfeez




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

12 rakyat jelata:

Zulfikar Hazri said...

memang patut pun nama dia kentut keji, keji wehhh ko buat mcm tu..


hahaha, aku dulu selalu buat kentut pekup kat abang aku.. wakakakakaka

ADfeez said...

zulfikar ~> hahahaha... ang pun praktikan kentut keji nie? ekekekek :P

rasta said...

cuba bayangkan kalau kita tak leh kentut....?

ADfeez said...

rasta ~> hahahaa xleh la nk kentut atas muka orang.. hahahah :P

eqbalzack said...

salam...
dapat juga abg eq singgah sini..hehe

Eazy Izzuddin said...

haha..
baik punya strategi..
hehe
xD

nazirah said...

pergghh gile kejam
kentut pun bole buat maen ek
sabo je la huhu

HEROICzero said...

keh3x . pendendam !

ADfeez said...

eqbalzack ~> wslm... knp selama abg x jumpa ker?

ADfeez said...

eazy ~> hehehe.. idup kene ada strategi..:)

ADfeez said...

nazirah ~> wah... nama bru ker? hehehe... tula.. jgn tatau.. mc2 blh buat ngan kentut nie... useful!!! :P

ADfeez said...

heroizero ~> hahaha.. mana leh kasi lepas :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...