There was an error in this gadget

Wednesday, July 27, 2011

annoyed judgement..

pernah x korang merasa annoyed judgement?
kebiasaanya orang yang pnh rasa penilaian yang menjengkelkan ini adalah orang2 kebiasaan. 
atau pun orang yang x mempunyai wajah serupa model 6 kaki . -damn!!!-

al kisahnya. aku off ari sabtu hr tu.. jadi kami pergi la berjalan2 ... 
tp jalan2 kami bukan jalan2 biasa.. 

kami pergi showroom kereta. 
saja nk survey latest kereta skg nie di malaysia.. - katanya-

tp.. atas sebab keselesaan dan juga kegemaran. aku hanya sarungkan t-shirt bodo , seluar pendek dan juga selipar sahaja.. 
rata2... kesemua showroom yang aku pergi.. disaat mula2 jejak kaki kt situ.. 
mereka (staff showroom) tgk je... xde sapa pun nk approach.. berkira2 kononnya aku bukanlah potential kastemer mereka . 

- stupid - !

aku ingt lg satu showroom kereta tempatan... die tnya aku " yer.... nak apa???" - cara die tnya mcm aku ni tersesat msuk dlm kedai die.- 

kami ckp lah.. " nak tgk kereta ..."...

die jwb " tgklah... tuuuuuuuuuuuuuuuuuu"

panasssss jer hati aku nie... mcm nk x nk je layan.. satg die tnya.. kerja mana nie... da tau background kita.. 
barulah... jemput duduk, kasi air.. ckp leklok... -ahh shiallah puih - 


bukan sekali je mcm nie.. 
sekali lg senario.. aku tau la aku nie - tak -berapa- nak- kurus punya orang.. 
tp agak2 lah.. smpai da thp ckp atas muka.. mmg kurengggg hajar kot. 

ada satu kedai tu.. kt selayang.. aku bru je usha2 baju kt kedai die..
trus tokey kedai tu ckp... i rasa saiz tu xde yang besar.!!! - wadefak???? aku x tnya lg.. bru je usha.. 

panas giler hati aku.. trus aku blah... 
tp smpat gak aku ckp kt die blik.. " oh.. ye ker? rugilah kedai u... !! - sambil mata keatas..dan attitude berlagak

annoyed judgement nie bukan sahaja dlm bentuk perkataan.. tp
kekadang .. non-verbal pun ada gak.. 
contoh.. aku plg plg plg x suka bila nk beli pakaian atau benda yg dipakai.. ada orang follow mcm lembu kene tarik idung kt blkg kita.. 

ada satu kedai tu.. die follow jer.. aku time tu tgh dok cerita ngan mmber aku.. 

cerita baekkkk punya

kami sama2 laki dok hu ha hu ha hu ha... salesgirl nie dtg... aku ckp kt die.. 
xpe.. sy plih dlu.. kalo nk sy pngil nnti.... 

die buat muka toyaaaaaa xnk blah dr situ. - risau kami curik kah? - 

aku gerammmm .. trus aku blah..!!! blah sbb pandangan die tu mcm ingtt kami nk curik brg2 tu... 


banyak lg benda2 yang mcm nie .... selish ngan orang pun.. orang pandang atas bwh atas bwh.. mcm x puas hati.. 
tp aku pikir as long as aku xmnyusahkan orang dan mok pok depa, im good..!!! 

sapa kacau aku.. aku kacau die balik! !!!!! xkan lepas punya.. hahahahhaha

~ yang kekadang rasa nk tmpar anak2 orang mcm nie
aDfeez. 

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, July 22, 2011

nice song... ~



Di balik cermin mimpi
Aku melihat engkau
Di dalam engkau
Aku melihat aku
Ternyata kita adalah sama
Di arena mimpi yang penuh bermakna

Bila bulan bersatu dengan mentari
Bayang-bayang ku hilang
Di selebungi kerdip nurani
Mencurah kasih, kasih murni
Mencurah kasih

Di balik cermin, cermin mimpi
Adalah realiti yang tidak kita sedari
Hanya keyakinan dapat merestui
Hakikat cinta yang sejati
Hakikat cinta yang sejati

Dengan tersingkapnya tabir siang
Wajah kita jelas terbayang
Dan terpecah cermin mimpi
Menjadi sinar pelangi
Pelangi

crdt to en suffian sbb remind me this song :)

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, July 15, 2011

KEntut yang Keji~

Motip sangat tajuk kentut di hari jumaat ini kan? aku pun tatau kenapa...
tp kepala hotak aku ni kept thinking pasal benda kentut nie jer...
mungkin sbb dek akalku yang x dpt menahan dr menggamit memori silam zaman aku dlu
dengan kwn2 aku di sekolah asrama.

dlu aku mmg sekolah asrama. dr tingkatan satu lg. time tu aku anak tunggal lg.
so mula2 tu mmg agak cenggeng lah jugak bila kene tinggal kt asrama.
tp kejap je... 2 hari pastu da ok da.. hehehehe

aku dpt kwn2 yg mcm x betul skit time tu. mayb sbb aku pun x brapa-nk- btul at that time
ada satu benda nie paling kotor lah (bg aku)....

"weh. mai sat... aku nk bgtau satu rahsia..." kata kwn aku.. namanya kalo x slh badrul (kot)

" pehal??? rahsia apa yg rahsia sgt tu? " kata aku...

tepat je aku dtg kt die... die pekupkan tangan die kat hidung aku... !!!!
aku pun dok " umpphhhh" la... meronta2.. kuat gilerrr
dah la pekup kuat, x kasi lepas.. n dlm pekupan tu ada BAUUUUUUUU
mmg hampeh!!!!


aku tolak trus kawn aku tu..
"woi., apsal tangan ko busuk giler!!! bau mcm bangkai!!!! "

" hahahaha.. mmglah .. pasal aku kentut dlm tangan !!! "

" cibai ko!!! "

mrh giler aku ngan die... tp die bgus.. die convience kan aku tuk buat kt orang lain...
aku pun mula lah mengesan mana2 mangsa yang aku leh buat..
tp nk buat benda nie bukan sng. satu nk kene aim mangsa . 2. nk kene tnggu masa sesuai ( kentut x mari cmne nk buat kan?
so hari tu.. mmg aku x dpt sapa2...

************************************************

selang seminggu atau 2minggu lepas tu.. aku nmpk si badrul tgh elok tdo... baekkk punya..
aku kejutkan die p makan.. tp die x bgn.. gasak ko lah!!!
so aku p sndri. kebetulan ari tu.. lauk yg makcik kantin mask lauk telor.. (korang mesti dah leh pkr kan)
aku nie punya baik. lepas makan aku bsuh pnggan aku amikkan nasi tuk si bad then bwk blik ke blik...
pastu aku kejut die.. woi.. makan aku dah amik nasi tuk ko..

then.. perut aku sakit.!!! effect telor dah smpai.
aku tgk badrul aku ingt apa yg die buat kt aku dlu..
aku pergi kt die.. aku buat suara manja..
" baddddddd..... ooo baddddddddd"
by time si bad dah sedar skit.. mata die da bukak skit. aku kentut atas muka die n aku tarik selimut die
cover muka die.. n pekup ngan bantal aku...n aku lari..
hahahaha
padan muka die..
die punya marah? teramat lah.. tp aku ckp hutang beb.. n die x mrh sgt sbb aku da amikkan nasi tuk die..
( aku da plan awl2 dah sbnanyer.. ekekekeke)


~ yang otak berstrategi
aDfeez




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, July 13, 2011

WordLess Wednesday #2


such as... 
backstreetboys - everybody
beyonce - crazy in love
the killers - mr.brightside.. n 
jay z ft alicia keys - empire state of mind


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Tuesday, July 12, 2011

aku idamkan kau..

sejak akhir2... 
hati aku tertarik melihat kau... 
bukan makin cantik lg ko nieh....
alahai.. manissssnya kurma ini  ko nieh.. 

dengan gaya ko...
kecantikan ko..
mmbuatkan aku teruja 
nk dptkan kau.... 
aishhhh...
ternoda imanku!!!!!




~ yang dlm planning nk beli kereta :P
aDfeez


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, July 09, 2011

something that we not proud of ~

kecoh pasal isu pembersihan ni kan...
mls aku nk komen apa2.. 
tp rata2 ramai yg sakit hati.. 
kerana byk urusan yang tergendala
dan juga byk benda yg effect
akibat dr bahana pembersihan ni...

sudahlah dipampangkan di berita dan akhbar utama..
kini cerita tntang ini boleh didapati
di luar negara.. 



orang lain bc cerita kita pun dorang pelik...
" what is Coalition for Clean and Fair Elections
and why the named it as CLEAN?"

~yang suka melakukan pembersihan
aDfeez


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, July 07, 2011

mana pergi???

mana pergi sume kawn2 blogger aku...
aku tau aku skg nie bzzzzz
huhuhu...
hilang sume kwn2 blogger aku...
huhuhuhu
T_T

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, July 06, 2011

Wordless Wednesday~



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...