There was an error in this gadget

Sunday, June 07, 2009

BOSan... Boring....



hmm...
Kali nie Belalang nak tulis pasal diri sendiri pulak.. he3
Tulah gunekan blog kan... selain dr megutarakan pendapat sendiri, boleh gak kiter nak jadikan sebagai digital diary.. he3
so... ape nak cter mlm nie????
xde ape pn nak citer.. semuanyer blur+ bosan+ kelam+ boring dan yang sewaktu dengannyer...
selain bertemankan tv depan mata dan segelas air oren, tangan nie senang je nak menari2 di atas keyboard laptop aku...

so.. xde ape pun nak diceritakan dlm entri nie.. saje je nak tmbahkan bil entri kat blog nie.. hak3
so. kalo nak bce, dipersilakan kalo x nak baca, its okay....
hak3
so mlm nie Belalang... cm panjang je kan nak taip Belalang.. shortkan la jadi BEL... ha, kan senang simple dan dimple... jangan pimple dah la... he3
mlm nie dok sorang2 kat umah je.. tinggal sorang2 lak tue.. he3
tue yang boring cm nak bunuh diri tue.. he3
xdelah x elok la bunuh diri.. berdosa besar kan... emmm

so tu jelah nak citer mmg xde ape pun... saje je nak bazir tenaga he3
mintak maap la pada sape2 yang baca entri nie smpai habis... he3


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

0 rakyat jelata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...