There was an error in this gadget

Thursday, July 23, 2009

IMPlikaSI PerCIntaan....




Kalo korang baca ayat2 kat atas nie... rase2 dapat cam x dr mana petikan atau kata2 tue... ha.. cepat teka dalam masa setengah minit... TETTT... salah.. hak3
ermm carilah sendiri ya... he3

Belalang tertarik dengan kata2nya atau bait2 kata2 kat atas nie.. penuh dengan maksud yang mendalam dan ilmiah gitu.. he3
seriusly.. aku dgr sekali je.. aku dah tertarik gler.. hak3
maksud ayat kat atas nie.. semua yang berlaku ada hikmahnya... tapi die gunakan perumpaan alam semulajadi... tu yang buat aku rase tertarik tue.. ha3
well.. if korang kater aku nie freak.. ha3 ada aku kesah??? << femes kot ayat nie.. he3

So kita sebagai manusia nie kene sedar setiap yang berlaku tue ada hikmahnya... sometimes kita akan rase tidak adil.. tapi itulah kehidupan.. x sumenya semudah yang kita rancangnya.. dan hanya Allah sahaja yang Maha mengetahui apa yang di lakukanNya.


Dalam percintaan especially.. lagi2 pas break up.. yang mane konpem akan frust menonggeng.. mesti cepat je nak cri punca kesalahan orang lain kan... tanpa lihat pada kesalahan diri sendiri sampai lah satu masa biler jiwa dah tenang sikit brulah sedar kesalahan diri sendiri.. tapi apakan daya... dah terlambat... terlajak perahu boleh di undur.. terlajak kata... padah binasa...


dalam percintaan nie kita kene sentiasa bersedia dengan segala kemungkinan yang ada..
yelah.. dalam sesaat pun apa2 boleh berlaku kan.. so prepare and dont letakkan harapan yang tinggi dalam setiap percintaan especially gurls pasal nanti korang sendiri yang binasa... hancur berkecai retak seribu ntah ape lagi.. he3

So.. kat bwah nie Belalang nak bg satu Madah atau kata2 utk mereka2 yang putus chenta..

"Mungkin Tuhan Menginginkan kita bertemu & bercinta dengan orang yang salah sebelum kita bertemu dengan orang yang tepat, Kita harus mengerti bagaimana untuk berterima kasihatas kurniaan itu"


sighh~ aku ingat lagi membe aku bg msg nie pas aku cter kat die aku lambat nak meluahkan perasaan pada seseorang perempuan.. hak3..
x bleh cter lebih2... nanti kondem!!! hak3 ermm ok.. entri kali nie lebih kepada ilmiah cket pasal yelah nak gak ader entri yang ilmiah2 nie.. hak3...
Aku Terlalu JAhat sehingga SendiRi x peraSaan kemaNA kebaIKan dLM drI ...



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

2 rakyat jelata:

taqO said...

cinta xperlu di cari~ ^^

BELALANG said...

yes!!! bia ia dtg sendiri... heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...