There was an error in this gadget

Sunday, July 19, 2009

R+R+R = 3R

Woo... Rancangan Wanita Sudah Kembali...he3
3R : Respek Relaks Respons...

Korang rase 3R rancangan perempuan ker???
Definitely die punye topik tue sometimes agak gurl gurl kan... but boy2 pun bleh tgk what..
at least bleh paham ape yg perempuan rase dan kalo nasib baik.. Boys bleh blaja ilmu perempuan yang totally complicated and miserable ??? hak3



Tapi x sume tajuk utk setiap episodnye akan membincangkan tntang isu2 wanita... sometimes mereka akan bwakan isu2 yang umum yang mana boleh dikatakan setiap dr kita nie pernah mengalaminya...
cuma mungkin rancangannya yang dihoskan oleh 3 orang wanita yang hot jugaklah...
and rancangan tue ala2 colorful rainbow menyebabkan orang kate rancangan nie "KHAS" utk kaum hawa je...
X kisahlah tu suma... yang penting apa2 je rancangan yang korang tgk, korang dapat intipati dr rancangan tue..

Bel pun sometimes tgk gak rancangan nie.. bile teringat jelah, selalunya miss gak pasal die start kul 7.30 malam.. time tuelah nk mandi, time tuelah nk mgrib.. celah mana nk tgk??

Boleh dikatakan setiap minggu 3r akan mengulas topik2 yang agak menarik.. kalo x silap Bel minggu lepas mereka ulas pasal masyarakat majmuk... yang mana kadang2 membuatkan kita terpikir bhwa knp dan mengapa masyarakat yang berlainan warna kulit dan bahasa boleh hidup di bawah satu negara... sedangkan kita asalnya berlainan bangsa dan agama... tapi tuelah yang dinamakan dengan kesatuan dan kemakmuran... he3 ( ada gaya Politician x? =p)



ok.. berbalik pada 3r.. bg aku bukan takat tajuk dlm setiap episodnye yang membuatkan rancangan nie best..
but cara mereka deliver information dan maklumat tue menjadikan rencangan tue bertambah menarik... setiap lakonan dan cara penyampaian mereka yang lain dr yg lain membuatkan penonton rasa seronok dengan rancangan ini...
setiap minggu mereka akan deliver messages yang ingin di sampaikan dengan cara yang kreatif and totally out of a box in term of the ideas... new and fresh!!!

Pasal tue 3r dah masuk musim yang ke14.. gilalah.. sape sangka rancangan yang simple2 nie.. yang mana main topiknye pasal kaum wanita( pasal tuelah aku kater perempuan nie complicated and miserable he3) dan mmg target rancangan tue pon kepada kaum hawa dan stats menunjukan ramai perempuan dok tgu malam isnin pasal nak tgk program 3r nie dan jugak semestinya 3r ini ditaja oleh penaja perempuan - lelaki x pakai KOteX.. boleh bertahan smpai sekarang... hebat seyh...
nk ikutkan pengacara die muka2 tue jugak kan... tapi x kisah lah pasal aku x pernah jemu pun dengan pengacara die.. janji dorang tahu dan bijak mengacarakan program tue...



Ermm.. So mlm nie jgan lupa yea tonton rancangan nie kul 7.30 malam kat tv3
and since dorang ade gak website, try check website mereka yang colorful and ceria...
p/s: teringat zaman2 kindergarten dolu2... he3..
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

0 rakyat jelata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...