There was an error in this gadget

Monday, April 19, 2010

Side A... siDe B...

Seorang doktor di sebuah Hospital Sakit Jiwa berjalan-jalan di sekitar hospital untuk melawat para pesakit. Tugas ini merupakan akitiviti hariannya sepanjang beliau bertugas. Sepanjang beliau berjalan, beliau terdengar suara orang sedang menyanyi kalau tidak silapnya. Beliau cuba mencari dari mana datangnya arah suara itu.

Setelah puas mencari....barulah beliau menyedari suara itu datang dari sebuah bilik berhampiran dan ternyatalah yang menyanyi itu adalah salah seorang pesakitnya yg menyanyi dengan penuh perasaan seolah-olah seorang penyanyi.

Tapi yang hairannya, beliau melihat pesakit itu menyanyi dalam keadaan terlentang. Tiba-tiba tak lama kemudian dia meniarap pula......sambil menyanyi doktor itu terus bertanya, "Kenapa awak tadi terlentang....tapi sekarang meniarap pula?!"

Lalu pesakit itu menjawab, 



"Ooooo tadi Side A..ini Side B pulak." 

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

12 rakyat jelata:

apiih said...

nak menyanyi pon kena ade side a,side b ker?Ahahahaha

Mazru Majid said...

hahahaha..skrg da susah nak cari cassette player

E.d.Y said...

mana ada org pakai kaset dah skrg...old skol betul pesakit tu...

Kepala Bergetar said...

tu nama nya sakit jiwa..
berpusing2 spped 52x cam cd player pun xheran hehe

mohdandmeriam said...

salam bllg..tenguk tajuk dah tahu mesti cerita nakal..bijak juga ya pesakit jiwa tu tahu side A n side B..hehe

mohdandmeriam said...

salam bllg..tenguk tajuk dah tahu mesti cerita nakal..bijak juga ya pesakit jiwa tu tahu side A n side B..hehe

BELALANG said...

apiih : mesti... bru byk skit lgu.. hehe
=P

BELALANG said...

mazru~> kan.. sangat classic.. hihi

BELALANG said...

edy ~> nama pun atok2... hihi =P
taulah edy moden kan!!!! =P

BELALANG said...

kepala bergetar ~> yup.. kamu pun jangan selalu getar kepala.. nnti lama2 jadi mcm tu lak.. hahah =P

BELALANG said...

kak yam ~> hahhaa.. tu pesakit zaman kaset2 dlu tuh.. hihi
+P

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...