There was an error in this gadget

Tuesday, May 25, 2010

KEntuT....

Seorang wanita tua pergi ke klinik untuk membuat pemeriksaan. Doktor bertanyakan kepada wanita tersebut apa masalahnya.

Wanita tua menjawab dia menghadapi masalah kentut yang tidak berbunyi dan tidak berbau, sedangkan dia telah kentut sehingga sepuluh kali banyaknya ketika berada di pejabat. Memandangkan kentutnya tidak berbunyi dan berbau dia langsung tidak menyedari ianya berlaku. Doktor mendengar dengan teliti dan memberi wanita tua tersebut senarai beberapa jenis pil yang perlu di ambil. Doktor mengarahkan wanita tua itu mengambil pil-pil tersebut selama seminggu dan selepas itu datang berjumpa dengannya semula.

Selepas seminggu wanita tua itu datang semula ke klinik untuk menyatakan rasa tidak puas hatinya kepada doktor.

"Saya tak tau apa yang doktor berikan kepada saya, tapi bau udara di sekitar saya sangat busuk, tak dengar bunyi apa-apa pun tapi busuknya sangat dahsyat", kata wanita itu.

"Bagus, sekarang deria bau awak dah pulih, kita akan usaha untuk pulihkan deria pendengaran awak pula", kata doktor

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

10 rakyat jelata:

nas said...

muahahahaha...lawak2...patotla die kentut banyak kali n xberbau..upenye ade probs...hehe

belalang hijau said...

sure time dia jumpa doc tue pun dia tgh kentut tp dia x tau...

kuikuikui

E.d.Y said...

salam....dah lama tak jengah2 blog ni..maklumlah pergi bercuti...hehe...

haha...sengal punye lawak..

apiih said...

hahahaha...kalau die pekak,camne plak die leh dgr ape yg doktor tu ckp??hohoho

mohdandmeriam said...

salam bllg..ada masalah rupanya ..patutlah jadi macam tu..mujarab juga ubat yg doktor beri tu..

BELALANG said...

nAS ~> montot die tersumbt kot.. :P

BELALANG said...

bllg ~> takut die pun jenis pemalu... kntut xde bunyi n bau :P

BELALANG said...

edy ~> wslm... JELESSSSSSSSSSSSSSSS

BELALANG said...

apiih ~> tu la kan... hmmm :P

BELALANG said...

kak yam ~> doktor tu pakar kentut! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...