There was an error in this gadget

Friday, August 14, 2009

Bulu Ketiak : Sexy.... atau Geli?

Ada bulu ketiak???
of course la, sume orang ade bulu ketiak kan... he3
apetah lagi insan yang bernama lelaki ini... bulu di ketiak tue secara automatiknya akan tumbuh pada awal usia remaja kamu semua...

Sesetengah orang xsuke ada bulu ketiak nie... ada jugak yang nak bela sampai berjurai2 panjangnyer.. x taulah nak buat ape...nak buat tocang kot agaknye... he3

but ari tue kan... belalang kan.. naik kan... tren kan... (bpe byk kan daaa)
bllg nek tren lrt kat pasar seni kalu x clap and ade sorang mamat chinese nie pakai bju yang xde lengan tue... ape tah namanyer.. aku pun lupe.. hak3
(bru pas mandi otak ngah beku lagi nie)... ho3

so nak kater la dr cra die berpakaian tue cm nak g bersenam, n bllg nmpak lambang kat bju n sluar die...lambang satu gym.. bllg pon x ingat namenye entahkan tau entahkan tidak
yelah zaman hitam putih nie mane la bllg nak nmpak (har3.. feeling 70-an)
belalang tgk lmbng gym kat suar die tue.... belalang nampak sesuatu... ha3
mamat nie x pakai sepender ker???hak kantoi.... tettt... x bleh cter lebih2 nanti x psal2 blog nie jdi 18sx lak.. hak3 dah la underage.. ha3

n bile belalang tgk bju die tue... ewww... bulu ketiak kot... panjang gila babai... beb ko dah tau ko nak pakai bju cmtue. please trim k bulu tiak tue.. orang yang tgk rase gli kot ....x taulah kot ade orang rase bende tue sexy... cket2 mungkinlah.. but kalo dah melampau tue... tolonglah nak simpan panjang2 nak buat ape???? extension rambut??? x pun nak jadi Rapunzel moden ker???

so man... kalo korang rase bulu ketiak tue x terbela... cukurlah la beb.. manage ckit...
jgnlah ko bela, tapi x reti nak jage... gelila weh~
imagine la.. kalo ko tengah makan.. orang angkt tgn nak order nampak blu ketiak yang x tejaga tambah pulak ngan daki2 kotor kat situ... boleh hilang selera siot cmtue... ha3

selalunye yg bllg tgk nie... bukan nk 'bias' la... but selalu yg nampak bulu ketiak kat public nie chinese la kebanyakannyer... bukan nak kater melayu ngan india xde.. ade je.. but kebanyakannye chinese... dorang kan selalu pakai singlet kua ke mana2, so kat situ bulu ketiak jugak main peranan.. kalo dah kepit lengan pun, nampak bulu2 ketiak masih terkeluar, x ke panjang namanyer tue...

okay... so please jaga ye bende2 cmnie.. walaupon kecik.. but boleh bg impak besar wooo.. kang x pasal2 je dapat kritikan percuma.. nak ker??? he3
mulai airi nie... time mandi tue.. rajin2 la tgk bulu ketiak tue ... usha kalo2 nak kne trim okay
"U can try to be Sexy.. but dont Try to be Ugly"
okay... peace... he3




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

11 rakyat jelata:

ZAF said...

mmg geli la. mane ade seksi dah. xtau la ade org minat kat dia ke x. apesal belalang xbelikan shaver. biar dia malu ckit

:: nurhayati :: said...

syukur xkena demam terkejut! xsangka lak kali ni belalang nk citer sal bulu ketiak..ee..gelinyerr tgk. bkn seksi tau cm2.. ble tukar gmbr len x belalang??...xble xp la..sukati belalang la kn blog belalang..haha.

Fifie Ierina said...

xske la nengok gambar kedua.. tukar ley x, silap2 mau sy blacklist blog awak nie.. (rse nk muntah)

terdiam, terpaku, spechless.. spe2 yg terasa tuh, sendiri mau ingat la, aduyai! :(

BELALANG said...

zaf : x sempat nk blikan shaver.. time tue dlm pket bllg ada 20sen je.. he3

hayati n fifie : ok2.,, no hal..
setiap pandangan korang sume di amik kire.. kalo bllg buat slah.. tegur je ok.. bllg pun manusia biasa jugak.. he3

ok.. bllg dah remove gmbr2 yg sensored tue...
alkisahnya.. bllg sendiri pun geli melihatnnya.. ngeri.. he3

manje said...

haha
second blogger i read that post entry about bulu ketiak
hehhehhe

Abg Din said...

nasib baik abgdin sempat tgk dua gambar yg dah hilang tu.....

BELALANG said...

ha3... ye ke manje???? kat mane tue???
abg din dah cukur lom ??? ngeh3x

:: nurhayati :: said...

emmm bagus cm2 la ank pak belalang. ha ni sape lak y kt belalang ni manusia luar biasa hehe..

BELALANG said...

ha3... xde sape... cume nie kan bllg... he3
anak bapak... heee

Heart^Bee a.k.a Yana_m said...

ekeke...bkn ke pd lelaki2 bulu tiak ni melambangkan kemachoan.. yerk..

cm adik laki aku ni da hari2 aku perli tp dia wat pekak jek (tau dek dia yg aku petik nama dia, msk aku woo..)...hahaha....

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

huhu..eh,mai la bace bloh jen lak..huhu..ngah bnyak cite neh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...