There was an error in this gadget

Friday, February 05, 2010

LeLAki... GaDjet & AkseSsoRi....


Hmm entri kali nie saje nak tulis dr sudut lelaki lak... ha3
not bias la.. but just sharing my opinion.. ok.. sharing is loving beb

Gadjet... tau gadjet??? usually gadjet is alat yang berkarakteristikkan teknologi yang canggih manggih dan superb... phone, pda, psp, ipod, jam...dan macam2 lagilah gadjet yang mmg cara..ho3


sementara aksessori lak...mcm bende perhiasan atau yang cambest yang leh kita pakai.. cincin, band atau perhiasan bling2...semua tue contoh aksessori.. he3
jam tue belalang rase 22 kot... aksesori dan gadjet...





ok.. belalang nak tanya pada lelaki2 kat lua sane tue... Gadjet or Akssesori... mane satu pilihan korang???
Gadjet x dinafikan mmg lagi mahal dr aksessori but gadjet yang gempak mmg best,, he3
contoh ek... pernah la belalang naik tren Lrt star and nampak sorang brother nie... die punya dressup mmg kewl~ and mamat tue ngan main psp...wahhhh... i want that!!!
aku rase cm kewl gler kalo jadik mamat tue.. hak3 ...
pe yg aku ngarut nie pun aku dah x tau.. tapi aku mmg nak kelihatan seperti brother tue...
seorang lelaki dengan gadjet yang mahal menampakkan yang kamu nie seseorang yang kewl dan up to date... he3



ok.. kalo aksessori plak kan.. harganya mmg la murah cikit dr gadjet.. tapi bllg rase ngan adenye aksessori nie ia dapt menyakinkan kita, membina self-confident dlm dri sendiri.. atau dlm kata lain la kan... ade la kepoyoan tu sikit.. ha3
biasenye kalo kiter tgk lelaki dengan aksessori nie nampak cm macho and trendy kan.. he3

but most of guys sekarang nie... x memilih sangat dr segi gadjet atau aksessori nie.. lagi2 aksessori.. kami bukan mcm perempuan semua nak kene lengkap..( sori woman... white flag hak3)
but ape2 pun guys with gadjet mmg kewl... and belalang rase gadjet is more cambest than aksessori kot.. he3
so apa jua yang korang pilih pun.. makesure its worth to buy and do not waste on something which not berfaedah okay.... chiao..





always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

9 rakyat jelata:

taqO said...

aq nk dua2~ :D hehe..

BELALANG said...

ha3... boleh je pasal duit x kisah kan... hak3...
lagi2 blogger berjaya cm ko.. he3

E.d.Y said...

gadjet lg best...

BELALANG said...

edy : hahaha... ermm xyah tnya.. mmg tau mesti edy akan plih gadjet punya.. =)

E.d.Y said...

salam..tahniah..anda pemenang follower ke 99 blog http://danielzaidi.blogspot.com

sila hantarkan butiran diri untuk penghantaran hadiah(nama, alamat dan hp)ke email saya daniel_meade86@yahoo.com

blog anda akan di promote di entry seterusnya..tunggu...

(bole la delete comment lepas dah hntr info..hehe)

:: hayati :: said...

jam tergolong dlm gajet gak rupeny.......huhu

-aTie- said...

saya mau psp...;)

Khaizarien @ atie Blog

BELALANG said...

yatie : ermm.. silap nie.. hehe
bllg rase jam tu aksesori.. bukn gadjet.. unless kalo jam tu funtionnye mmg cangih.. so die leh di kira gadjet.. hehe =)

atie : bllg pun nk gak psp..
bllg blikan tuk atie.. atie blikan tuk bllg leh????

edy : bllg email ok ...=)
sukanya menang.... =)

Abg Din said...

hanya nak memberitahu status....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...