There was an error in this gadget

Friday, April 01, 2011

Play role...

scenario : seorang budak/anak muda tercicir duit syiling die smasa nk beli 
tiket LRT kt ticket machine...

duit tu bertaburan sana sini....

budak lelaki : tgk jer smbil kunyah chewing gum...

budak perempuan : buat2 x pandang....

makcik tua melayu : terbongkok2 kutipkan duit....

makcik india : "dik.. tu ha... sini ada lg satu.." sambil tuding jari ke arah duit tu..

uncle cina : aiyaaa.... smbil mengelak dr terpijak syiling tu...

kakak bertudung : pandang dan beredar pergi ke machine sebelah...

aD : ..............................................................????

apapun... kita di bwh satu bumbung yang sama...
1 Malaysia...


hmmmmm
KATA KAU!!!!
~ yang rasa kelat tu kekadang sedap!
[linkin park : waiting for the end 

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

16 rakyat jelata:

i am S!L4H.. said...

erkkk. begitu kah?

ADfeez said...

i am S!L4H ~> haah.... cmtulah gamaknya..

khaifaiz said...

byknye maksud mendalam ni.. smpai tak terhurai... hehuhehu

HEROICzero said...

haihh anak2 muda ni buat malu jek. haipp!

Raji berkata said...

hurm betul lah
kena kurangkan sikap careless dlm diri kita..
aku bersyukur time dlu mse ak sesat kredit lak abis ad pakcik chinese ksi pnjam phone dia owh
^^

Oasis said...

Akak tu.....sampai hati dia kan. sabar la ye, maybe dia nak tukar kerakyatan kut..

Zulfikar Hazri said...

Yang Hadddooo.. hahaha... tu gambar ufti kan kan

Cekodok said...

itulah realiti kehidupan kita....

najihah sahami said...

kesiannya die..cuba bayangkan kalau kita kat tempat die. aihh

ADfeez said...

khaifaiz ~> hehhe.. saja nk tonjolkan realiti masyarakat...:P

ADfeez said...

heroic zero ~> ang jgn bikin malu cmtu naaa....:P

ADfeez said...

raji ~> masih ada lg insan2 yg baik kt lua tu.... tp susah la nk jumpa..:)

ADfeez said...

oasis ~> hehehe.. tu lah.. aD pun terkejut gak... huhuhu~

ADfeez said...

zulfikar ~> hahaha.. sapa yg hadoo?? aD ker??? sukeee tawww....

haah.. tu ufti.. gmbr kt royal selangor :)

ADfeez said...

cekodok ~> tau xpe... sedih kan? :)

ADfeez said...

najihah sahami ~> benda nie boleh berlaku pada sapa2 je jiha.. hhehee... cume masih ada org yg sgup kita tau x je kt lua sana tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...