There was an error in this gadget

Saturday, March 13, 2010

MAta BelalanG....

holla....
assalamualaikum...
hey there...

sapa2 yg bc blog bllg nie...
bllg musykil satu benda...
nk tnya pada kerabat istana..
sumanya buta tuli belaka...
jadi bllg ingin bertanya pada semua karyawan yg geliga...

"apakah tandanya kalo mata sblh kiri begetar2????"

amatlah bllg x selesa sebenarnya...
dlu x mcm nie pun...
akhir2 nie je.... rase x sdp lak..

jadi sapa2 yg tau tu.. leh lah utarakan pendapat die kat sini..
bllg kasi hadiah... nk tau ape????

|

|

|

|

|

|

|


mestilah 20 sen lgi... heheh
tahun 1973 lg tu.. classic giler kan??? (^_^)

peace no war!!!!


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

12 rakyat jelata:

apiih said...

sorila bllg,xtau ark...huhu..tnye blogger lain k..huhu

E.d.Y said...

org2 tua cakap.

if sebelah kanan, tanda2 baik akan berlaku seperti org yg dah lama tak jumpa, kita akan jumpa...

if sebelah kiri, tanda benda2 taik baik akan berlaku seperti org terdekat kita akan mati...(nauzubillahiminzalik)...

tp jgn percaya sngt...ini semua kerja ALLAH...baik buruk sesuatu tu atas kehendakNYA...terima dgn hati terbuka, minda terbuka..moga2 kita dibawah naunganNYA2 dan diselamatkan dr sebarang benda yg tidak diingini...ammiinnnnn

mohdandmeriam said...

salam bllg.selalu orang tua2 kata kalau gerak mata kanan alamat baik tapi mata kiri alamat buruk ala macam che edy cakap tu.. jangan percaya semua perkara hanya Allah yg tahu, berserahlah kepadaNya n minta dijauhkan perkara yg tak elok berlaku, amin..

||| PöJìé PööH ||| said...

tah la kan..
yg pasti klo ada awek cun lalu, bukan mata jer bgerak2, tkenyit2 skali..
macam mana tuh??

BELALANG said...

apiih : hehhe.. xpe2...

edy : wah.... x sangke edy tau benda2 mcm nie.. heheh
=)

mohd&meriam : ermm.. hope mcm tu jugaklah... x bnda yg buruk berlaku..amin

pojie :hahhaha.. yg tu reaksi luar kawalan.. =P

dotblogspotdotkom said...

mmg klasik 20 sen tu.... simpan.. mana tau suatu hari nanti... harga duit tu naik... huhuhuhu

LanaBulu said...

Kalau sebelah kiri bermaksud teman wanita dok rindu kat kome tu...
Atau sebaliknya..

Tapi kalau sebelah kanan..alamatnya tak lama lah tu..
bukan apa..nak kaya..ok

BELALANG said...

dot : nk ker??? nnti bllg bg ek??? hihi
=P

lana bulu : hahah ye ker??? ermm abg selalu getar2 slbh kiri k kanan ? =P

Mazru Majid said...

salam belalang,

Orang cakap kalo mate jd camtu nak dapat duit tau..nak dapat 20 sen kot...hehehe

:: hayati :: said...

org kt... xtau la sape yg kt... klu jd cmtu tanda nk nangis.......huhu

tp xtau la.....cube la bllg tany kt bebudak kecik yg rajin nangis tuh...hehe

BELALANG said...

mazru : ye ker???? heheh
ermm kalo cmtu mazru cpt2lah kuakan 20 sen.. bg kt bllg... =)

yatie : ekk.. cmtu ke?? bllg x suka ngis.. =P

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...