There was an error in this gadget

Thursday, November 25, 2010

BintanG Realiti U-Tube!!!

Dulu orang berebut2 nk masuk sinaran pasport kegemilangan.....asia bgus pun kira hot gak time tu...
lepas tu... wujudnya Akademi Fantasia... budak2 yang x dpt masuk AF menangis bagai nk rak!! giler kuat die punya pengaruh....yg dapat masuk dlm akademi pun nangessss tiap2 minggu jugak!
x kisah la Af ker... mentor ker.. pilih kasih ker( smpai skrg xtau motip tajuk die cmtu)... atau malaysian idol...anak2 muda sume berebut2 nk masuk rancangan realiti nk jadi femes... nak merasa dunia popular la katakan.. 

arakian.... hari nie.... lahirlah sebuah bintang.... bukan dari rancangan realiti yg memerlukan undian penonton.. atau juga kekreatifan juri... tapi realiti sebuah webcam dan sebuah lagu ...itu je.... then bleh femes giler....
oh mungkin juga latar belakang sebagai "cikgu"  membantu agaknya.. bllg kurang pasti pasal nie... 

Sapa x kenal cikgu SHida??? giler femes minah ni sekrang.. ya Allah.. femes lagi dari Adira Af ok... mungkin blm lg femes.. tp bllg dapat firasat yg die nie akan femes x lama lagi...
yelah... SHe's a STAR born From U-Tube.... kau ada?

so... tadi bllg dok p utube.. platform yg mmfemeskan si cikgu shida nie... terjumpa video nie....

video nie punya viewer 20ribu lebih... fuhh... video clip lagu shahir pun x smpai 20 ribu ok!!!!!
kan bllg da bilang die nie sudah femes sekarang???

video yg bwh nie pulak die bru publish 2 hari lepas..


tgk video lagu nie.... si CIkgu Shida nie pakai tudung kan??? jadi disebabkan die nie nk menjiwai watak lelaki dalam lagu nie.. die kene bukak tudung??? wTF?..... 
waktu mula2 kemunculan die buat video clip miming mmg nampak comel dan kelakar.. tp bila da lama2.. siyes menyampah!!!!!

apapun.. die dah jadi bintang sekarang.. mungkin juga die da femes mcm budak remaja yg comolot kt dpn PAvi tu... cume budak tu low profile la...die nie popular skit...kalo ada undi untuk artis paling menyampah... sure bllg letak die ranking no 1!!!
harap para cikgu kt lua sana tu x usahlah nk jadi mcm cikgu shida buat bnda mcm nie lg.... buat malu kaum pendidik je... kalo nk buat jugak.. pls buang title cikgu tu... jgn mcm die nie... dok usung sana sini title cikgu buat malu bangsa saja!!!!

p/s : sapa nk jadi U-tube star pulak????
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

18 rakyat jelata:

nas said...

eh..dulu dia pernah delete video yutube dia2 sebab ramai orang kutuk dia...last2 dia on balik! last2 bukak tudung utk menjiwai watak lelki! cm harem!!!

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hahaha~~~lawak2

btl r kdg2 rasa menyampah gak

ohohoho

Zaer!! said...

kantoi anak yang rakan.huhu.;p

E.d.Y said...

dah lama dah cikgu shida ni...kat fb dah ada fan club dan fan tuk hate dia...

dya adriza said...

emm.. walaupun dia ni pelik, tp dia berjaya buat saya terhibur. so, saya suka dia la ekekeke..

nway, 1st time sampai sini :) nice blog!

Encik Bell (beLalaNG) said...

nas ~> ye??? die pnh delete??? hmmm... dlu ada lg perasaan malu kot.. la nie da xde dah...

Encik Bell (beLalaNG) said...

lagenda budak nakal ~> hehe... single lg tu.. ekekekek :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

zaer ~> kantoi anak yg rakan???? xpahm la zaer...

Encik Bell (beLalaNG) said...

edy ~> tu la.. dlu x menyampah sangat.. makin lama makin meggeletis pulak die nieh...

Encik Bell (beLalaNG) said...

dya adriza ~> hehe... bllg sure dya bru tgk satu dua je video die... tgk dlm 6 ke 7 ke 8 ke video die... menyampah x? :P

[S]itie [B]Um [B]Um said...

Terlampau taksub ngan populariti kot.

Heidi Shafiq said...

aku suke giler die ni.. sempoi.. x mcm pmpn lain suke cover2 cun.. syabas utk cikgu shida.. :D

qilamahadi said...

hahah
ramai juga org menyampah dgn dia skrg ni

Encik Bell (beLalaNG) said...

sitie bum bum ~> mungkin jugak kot.. sitie xnk try? :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

heidi shafiq ~> heh... bguslah kalo suka... 1 vote tuk cik shida :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

qilamahadi ~> qila buat la jugak cmnie.. nnt bllg like byk2 :P

cHoc0^miNT said...

a'a..menyampah..sbg seorang bakal pendidik, choco rasa dia da menjatuhkan martabat guru T.T
sadisss tgk dia...

ADfeez said...

choco ¬> ooo.. cikgu ker? hehehe.... bguslah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...