There was an error in this gadget

Wednesday, November 10, 2010

TIPS reject Awek!!!

Guys out there! aku dah ada cara cmne nk reject pempuan2 yg kita x suka tp dlm masa yg sama xnk hancurkan hati die..Nak reject perempuan susah, nanti die nangis bagai , takot frust n bunuh diri..
jdi gunakan tips2 kt bwh nie..GOOD LUCK!!!!


1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...
2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..
3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)
4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...
5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...
6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) Tiap2 hari I melancap, sehari sampai 10 kali....
8) Errr, sori, terpegang pulak....
9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10
10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....

nota kaki : hahaha... aku suka no ...... agak2 korang mana plg best? :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

30 rakyat jelata:

~nEeYsA~ said...

kalo yg no.10 tu mesti cm trkjut pompuan tu..hahaha...rupenyer dh ckup kuota..huahuahua

Corat-coret-idupku said...

haha... s0 girls yg kat luar tuh,kalau ader yg tsenarai tuh,faham2 laa...xyah laa nak mgharap jugak...

*ingtan utk saye sndiri

Nur Areefah said...

mmg kena reject terus >.<

Encik Bell (beLalaNG) said...

neesya ~> bukan terkejut.. pengsan trus... CPR pls... hahhaha :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

corat-coret idupku ~> heh... bls dendam nmpk? kikikiki :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

nur areefah ~> hahaha....ye ek? :P

Nazrul Azat Jamil said...

kalo aku, ckap je aku gay, muahahaaaa

Encik Bell (beLalaNG) said...

nazrul azat jamil ~> hahaha.. satu lg tips!!! cayalah :thumbs up:

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahaha saya suka, saya suka!
Selalu tips nk pikat awek ini tips nk reject awek, terbaiklah Belalang!
Nak try esp yang no 1.. Hahah. Klo cakap "Saya GAY" pun bleh gak kann! Hahah!

Love,
PojiePooh Abdullah

nas said...

yang melancap 10x mmg xleh blah..
nanti merana batin perempuan,nak buat ehem2 xbuat2...dia pi melancap jerk..
ewww...

ayat nazrul mmg terbaekkk :P

Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

iyou said...

paling suka no 10! terbaek!

Encik Bell (beLalaNG) said...

pojie pooh ~> hahaha... tu la.. yg tu bllg lupa nk letak.. hehe :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

nas ~> aku da agak da ko mesti suka yg tu... hahahah!!! teror x aku? :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

iyou ~> hahaha... sng je kan..:P

-cD- said...

ermm no 8 tu x tahan..
terpegang ape ehh? oopssss

Encik Bell (beLalaNG) said...

CD ~> heheh.... terpegang tutttt :P
ops.. x sengaja...:P

E.d.Y said...

belalang yg no 7 tu

.:Daya:. said...

Kalau perempuan itu dah cinta MATI dan tak mau berpisah jugak macam mana??

"I terima u seadanya dan sanggup tunggu u sampai bila2x"

cenggitu laa contoh nye
hihi

akubiomed said...

Ini tip tahap kasau bak kata orang Melaka. Memang niat nak tinggalkan awek. Kena ingat kalau kita buat orang macamni suati hari orang akan balas cara yang sama. Be gentleman berterus-terang sahajaje lah

qilamahadi said...

haa
meh kite tambah

yunk i ada singgit je ni
macam mana nak belnja you
furm
beli gula-gula laah
seposen dapat dua
kalau singgit
rm0.10 = 2
rm1.00 = 20
banyak laa tu yunk


haa kalau macam ni kompem dapat sepak sapu kt pipi. kekeke

follow
:)

mohdandmeriam said...

salam bllg..takkan sampai beri alasan2 begitu..carilah alasan yg berhemah sikit..tak ada sefahaman ke..

Encik Bell (beLalaNG) said...

daya ~> ermm.. kalo cmtu... bguslah... x yah upah maid :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

akubiomed ~> nie jalan utk org2 yg lurus bendul n otak udang :P
lol

Encik Bell (beLalaNG) said...

qilamahadi ~> hahaha.. psycho la... hihi

Encik Bell (beLalaNG) said...

mohddanmeriam ~> hahaha.. ini main2 je cik yam... xde kene mengene dengan yg hidup atau pun yg meninggal dunia.. hehe :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

edy ~> hahaha.. gile! edy pun sama! :P

Tuan Din said...

no.8... Errk sorry terpegang pulak... :-))

Encik Bell (beLalaNG) said...

Tuan Din ~> hehehe... dia sengaja tu...:P

aQbukanPuteriKepadaRaja said...

hahhahahha.. lucu.....

ADfeez said...

aQbukan puteri~> haha.. glad u like it ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...