There was an error in this gadget

Sunday, November 28, 2010

CErita HAntoooo.... wuuuuu ~

Satu malam, sorang mamat ni baru habis kerja malam dalam pukul 1 pagi,
jalan nak balik rumah adala dalam 30 minit, sepanjang jalan keadaan
gelap, senyap, sunyi, hujan rintik2, sejuk..ramai dah orang cakap kat
jalan ni ada penunggu tapi mamat ni buat selamber jer, sambil bersiul,
mamat ni terus pecut motor rxz dia, sampai kat tengah jalan kat bus-stop
mamat ni nampak sorang awek cun, awek ni pulak pakai baju kurung, rambut
panjang, dia tahan motor mamat ni, mamat ni pun berentilah, tanya kat
awek tu " saudari ni nak pergi mana tengah2 malam ni?"
awek tu jawab " saya tunggu ayah saya tapi dia tak datang2, rumah
saya kat depan tu, boleh tumpangkan saya
?"
"errrr...bolehlah, nasib baik saya ada helmet spare", mamat ni
takut dalam berani, dia pecut motor dia, sekejap dia tengok side mirror
dia..alamak !!! mana pegi awek ni..." aaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...bdan ada... tpi kpalee xde!!!
hantu tak de kepala!!!!

aaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!" mamat ni punya ler pecut sebab kecut perut ada
hantu tak ada kepala kat belakang dia, dah tu suara mengilai-ngilai
kedengaran, lagi kuat dia pecut, lagi kat suara tu ketawa, sampai rumah
mamat ni terkejut bukan main sampai putih muka dia "naper abang pecut,
sampai nak terkeluar anak tekak saya ni jerit, kan dah terlepas rumah
saya"
, rupanya mamat tu bagi awek tu pakai helmet full-face warna
hitam
, memanglah tak nampak kepala...


crap : scary pulak gmbr siti yg nie....ekekekekek :P


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

14 rakyat jelata:

miss miera said...

hahahaha...
takot sangat uh smpai mlupe warna hlmet sndri...
hehehe
:))

Encik Bell (beLalaNG) said...

miss miera ~> tu lah.. agak sengal bukan? :P

miss miera said...

hahaha...
agak lah...
kalo betul2 hantu, dah lesap r helmet dy ,coz hantu uh pakai n trus hilang...hik3 :))

Afizz said...

erk? scary kah gambar dato siti tuh? XD....

Entri Terbaru
Trillian 5 - Social Network Client dan IM Dalam Satu

Belalang Hijau said...

nih mesti pengalaman betoi lu nih...
hahaha

Encik Bell (beLalaNG) said...

miss miera ~> kan... bijak jugak u nieh.. heheh :P

Encik Bell (beLalaNG) said...

afizz ~> ntah ,,, mcm takot skit..:P

Encik Bell (beLalaNG) said...

belalang hijau ~> hahahaha.... xdelah... kalo bllg mmg xkan benti dah.. awek cun ke.. ayam pasrah ker.. sume x layan.. da mlm2 lak tu ekekeke :P

daylachan said...

laaa...hantu tu rupenye siti....*ahaks jalan2 blog encik belalang*

Encik Bell (beLalaNG) said...

daylachan ~> erk.. gmbr xde kene megene ngan cerita :P

zulfikar84 said...

haha tergelak jugakla walaupun sikit... bygkan awek tu jerit2 sampai nak kene buasir... hahaha

Encik Bell (beLalaNG) said...

hehe... kalo gelak tu means lawak la jugak kan :P

Pencacai Alim said...

dh tua2 cun apa..huhu

Encik Bell (beLalaNG) said...

pencacai alim ~> hehe... ttp cun! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...