There was an error in this gadget

Wednesday, November 03, 2010

MUSim KOrea KEmbali ker????

KAlo dgr radio2 skrg nie.... sumpah mesti ada lagu korea....
Gila kalo stesen radio tu tak main lagu korea...msti xkan boleh nk merebut rating no1 di malaysia!

aku pun sdkit sbnyak terpengaruh dgr lagu korea...
mmg kuatkan pengaruh...
tp adik aku len skit.. die pengaruh indon... aku rasa bukan adk aku je.. ramai jugak yg terpengaruuh dengan sinetron CInta Kirana? What the FIsh? best sgt ker?/ sumpah x pnh tgk! bukan diskriminasi atau racists.. tp aku mmg jarang tgk tv.. sekian~

oh berbalik kepada korea tadi... gila aku skg nie layan lgu korea hari2...
skg nie yg tgh femes kt radio lagu superjunior, 4 minutes la.. apa lg.. kalo aku sbut satu2 kat sini..
sumpah korang block blog aku!gila kot~

nie aku kongsi satu lg ngan korang... cool je step dance die.. tp xdelah gila sgt.. sbb ada lg kewl gila dr nie..

bila dgr lgu nie.. rasa macam mau menari... oh tp xdelah smpai nk msuk rancangan mari menari... gila lah.. aku x sebagus tu!
di sebabkan selalu dgr lagu korea.. aku pun da terikut mcm dorg... kekadang feeling korea.. apekah?


ckup korea x aku?? gila perasan*!

korang yg mcm aku nie walaupon layan lagu korea.. jgn lupa negara asal... MAlaysia tetap di hati... majulah bangsa untuk negara! lgu Malaysia jgn lupa layan ok! 

p/s : bpe byk perkataan gila aku sebut lorhhhhhh..... siyes Sewel!

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

24 rakyat jelata:

::D:: said...

Salam
Terima kasih lawat blog ::D:: semalam

Tak baper minat cerita Cinta Kirana n tak layan pun.

Tetibe jew tertarik ngan lagu korea nie, step dia memang menarik

Muka Pak belalang dah sikit laa cam org korea tu, tang rambut kot

beLalanG said...

D ~> hahaha.. kita satu geng lah! sama2 x layan cter tuh.. heheh

heh.. suka ek.. biasanya gegurl mmg suka laki2 korea.. idaman kan :P

baideway.. thanks singgah balik :)

kAseh Mir'Ha said...

wah..belalang wat fesyen k0rea? belalang c0mel la. eh silap...k0rea itu yg c0mel. he3

AngahSayang2314 said...

wah... betul la best lagu dia yeah..yeah... hehehee....


cinta kirana ermmm tak suka..tak suka.......

AngahSayang2314 said...

4llow uu jom tukar2 link

Jey Yusuff said...

jey kureng ckit korea ni sebab jey just layan agu yg jey faham. jadi jey faham u tulis apa kat blog ni. jey follow u. hihi

beLalanG said...

kaseh ~> hahaa.. x comel lah.. rmbut je ada lbh... kaseh x mint korea? :D

beLalanG said...

angah sayang ~> hehe.. jom nari jom! :)

beLalanG said...

angah ~> tukar link? letsssss :D

beLalanG said...

jey ~> hahaha.. kelakar la jey nie.. thanks jay..:D

Corat-coret-idupku said...

xbess p0n cite cinta kirana tuh...bese lah cite2 cam tuh cam cte alissa kt tv3.. motif yg same cme jalan cte beze cket..cket jek..haha

belalang hijau said...

muka ko ke yg bwh skali tue belalang?
igt ke budak korea mana.stylo mylo wa ckp lu...

hee

Lelaki Ini said...

wah..
suke jgk!

beLalanG said...

corat-coret idupku ~> x best ker? how come sume org duk citer sana sini.. rasa mcm ketinggalan pun ada :P

beLalanG said...

belalang hijau ~> hahaa.. siot je.!
tu slps di makeoverkan... hahaha...
tibe2 je ari tu peliks skit :)

beLalanG said...

lelaki ini ~> wah.. jom menari! :D

daylachan said...

lagu2 yg main kt radio 2 sume lagu lame2 dah...tp mmg lagu tu besh....well,korea ttp di hati...lalala~

miya said...

Xpernah tengok la crita kirana tu..
tapi suka tgk step dance lagu korea.cute..

entri terbaru:
aku suka suami orang
fasha sanda gedik

beLalanG said...

daylachan ~> haah... tp nk buat cemana kan.. lgu tu yg femes.. hehe :)

beLalanG said...

miya ~> hahaha...jom try ngan bllg nak? :D

Are'Ja_(",) said...

1. cinta kirana tak pernah layan pun...

2. best lagi tarian dan lagu 'Nobody by wonder girls' hehe

3. rambut belalang da ade rupee hero korean.. hek3.. boleh join rain yg ngah joget tu..hehehee

beLalanG said...

are ja ~>
1. gimme 5! x layan cinta kirana jugak...

2. hahaa.. fanatik wondergirls rupenya... try tgk lgu dorang tajuk SO HOT!!

3. hahaa.. mana rain? :P

Tomato Gurl's Life said...

fuyooo lawo rambut..

beLalanG said...

cik tomato ~> hahahha.. perli la tu! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...