There was an error in this gadget

Sunday, November 07, 2010

Keluarga 69

Haikal, seorang kanak2 yang sangat bijak dan petah berkata2....
walaupon umurnya bru 5 tahun.. die sudah pandai menafsir apa yang die tgk..

sewaktu haikal pulang dr sekolah.. haikal terkejut melihat kereta ayahnya dirumah auntie Fara..
auntie Fara adalah jiran kepada haikal...
haikal pun mengintai untk melihat kalo2 bapak die ada kt dlm umh auntie Fara...

demm!!! mmg ada... bapak die tgh baeekkkkk punyaaa dok rangkul pingang auntie Fara..
terbeliak biji mata haikal tgk!!!
setelah haikal lihat KESEMUANYA....
haikal pun berlari balik ke rumah dan mendapatkan mamanya....

haikal : mama... mama!!!.... tadi haikal nampak papa kt umh auntie fara

mama : ye ke kal??? papa buat apa kat sana?

haikal : haikal nmpk papa buat benda yg pelik lain skit...

mama : lain mcmana tu..???

haikal : mula2 haikal nmpk papa peluk auntie fara....

mama : ko bia betik btul kal....

haikal : lps tu... mulut papa kene mulut auntie fara ma...

mama : lps tu... ???

haikal : lps tu.. papa baringkan auntie fara ... sama mcam dlu time ( mama mencelah)

mama : haikal, ok dah...ckp lah tu dlu.. mama ada idea baik punyaaa...
            Apa kata mlm nie... time makan malam, haikal cter balik yea...

haikal : ok ma!

MAlam itu sewaktu makan malam, haikal pun memulakan cerita....

haikal : papa... siang tadi haikal nmpk papa kt umh auntie fara...

papa : erk. apa yg haikal nampak??

haikal : haikal nmpk apa yang papa buat kt auntie Fara sama mcm apa yg mama buat dengan uncle Johan (suami auntie Fara) time papa pg outstation...

papa yg sedang minum air terus tersembur! dan mama yg tengah makan nasik terus terkcekik!!!

*lenkali dengar cerita tu smpai abis ye ma....:P
      
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

16 rakyat jelata:

achik ezam said...

OMG...


skendel!!!!!


i like!!!!

beLalanG said...

ezam ~> me likey!!!!!!!!!!!!

eiela said...

tuh la akibatnya orang yang tak sabar,,suka memotong cerita, takmo dengar cakap orang lain sampai habis,,last2 kantoii.

Encik Bell (beLalanG) said...

eila ~> hahaha... tu la!

touya said...

muahahahahahah dua-dua kantoi ! Haikal jer tak

Encik Bell (beLalanG) said...

touya~> hihi kan :P

E.d.Y said...

sengalnya family

..d.unicx.. said...

** salam **

22 ada scandal...

mak dia pun 2 x 5 ngan ayah

darkbatman said...

hhaaaa. nakal nye budak ne..

Encik Bell (beLalanG) said...

edy ~> heh.. da blik da? :P

Encik Bell (beLalanG) said...

dunicx ~> wslm... hahaa.. tu la.. sama je! :P

Encik Bell (beLalanG) said...

darkman ~> mmg nakal.. sbb mak ngan ayah nya pun anak... bagaimana acuan.. bgitulah kuihnya :P

E.d.Y said...

belum..kat UK pulak

Encik Bell (beLalanG) said...

ye ker? waaaa... sobenior pls :P

Tomato Gurl's Life said...

2-2 hampeh..

Encik Bell said...

cik tomato ~> mmg hampeh kan... hihi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...