There was an error in this gadget

Friday, November 05, 2010

Wei.. Deepavali lah hari nie!

wah.... awal aku bangun nak belit sareee kat badan eh.!
tangan nie terasa nk adun2 je tepung buat maruku eh.!
penat malam tadi praktikan ilmu kamasutra EH.! EH.! EH.!

hari ini Deepavali lah! wah.... nk p jalang2 jalan2 kt sana sini... sure mesti ada ukiran atau perayaan warna warni sana sini..
yela.. Deepavali juga dikenali sebagai Depawali, Dipavali, Dewali, Diwali, Divali, Dipotsavi, Dipapratipad ! ha kau... hambik..!! sekali die punya makna seribu tahun nk menghafal! Dipapratipad? seriously?
MAksud Deepavali pulak adalah barisan cahaya... no wonder la kita tgk kalo perayaan kaum HIndu penuh dengan cahaya kan! siyes meriah~

OH sempena Deepavali nie, bllg nk post satu lagu yang blh kita menari bersama!
JOm BHANGRA!!!!! *gaya cucuk langit*



jadi jom kita meriah kan deepavali... x slh kan kita tumpang perayaan mereka?
lgpun bila lagi korang nk pakai baju merah slua hijau tanpa rasa bersalah kalo bukan pada hari deepavali? janji colorful!!!!

~ HApPY DeEpAVALi ~


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

6 rakyat jelata:

mohdandmeriam said...

salam bllg..agak lama juga tak terbang kelain bendang mencari idea2 lucu macam dulu ya..
eh..sambut deepavali ke..sampai menghafal nama2nya..hehe..
cuti ya..makcik dah pun cuti..hari jumaat..penghulu segala hari mestilah cuti..senang nak gi sembahyang jumaat kan.

beLalanG said...

cik yam ~> haha..xdelah smbut pun.. cume menyemangatkan...
haah.. akhir2nie kering da idea nk buat lawak...
nnti bllg terbang jauh sket.. bwk balik lawak2 mgancam.. apa mcam? :P

Tomato Gurl's Life said...

tnet slow la bllg..byk kali try tp xload..huhu..

pe pun happy deepavali ;)

nas said...

dipapratipad....pergh...xpernah dgar ayat yang sama makna ngan deepavali..hoho..haapy diwali belalang :PP


lelaki hensem vs lelaki tak hensem vs lelaki skema

beLalanG said...

cik tom ~> its ok.. lgu je pun.. hehe...
jom nari2!

beLalanG said...

nas ~> hahaha.. tu la bllg pun pelik giler.. happi dipapritad nas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...