There was an error in this gadget

Monday, February 28, 2011

Call Centre -

pak aman ade seorang anak....
namanye besah....anaknye ini suke sangat bercakap di telefon.....
bukan setakat 15 minit..tapp berjam2 lamenye.....
kalau degan boyfriend die si meon 2 8 jam tak berhenti2 bercakap...
nak di jadikan cerita....
pade suatu hari.....
telefon berbunyi kring3...

pak aman: besah!!!!!!!angkat tepon 2....
Besah: baik pak....


setelah 4 jam kemudian....
Pak aman: ek sekejap plak ko ckap hari ni besah....meon ade kerja ke..???

Besah: bkan meon yang tepon pak....
Pak aman: habis siapa??
besah: tak tahu, orang salah nombor...........





always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Sunday, February 27, 2011

TEka -teKI hujung minggu~


Seorang lelaki memakai pakaian serba hitam,seluar hitam, kasut hitam, sarung kaki hitam, sarung tangan hitam, dan kacamata hitam. Ia berjalan di sebuah lorong hitam.
Seluruh lampu di lorong itu padam. Kemudian, sebuah kenderaan berwarna hitam dengan lampu yang juga padam meluncur memasuki lorong. Namun tepat di depan lelaki itu kenderaan berhenti.
Bagaimana mungkin pemandu kenderaan itu boleh melihat lelaki serba hitam?????

hitam mcm nie yer...


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, February 26, 2011

Aku suka yg cmnie.....~

aD kan... suka tgk...
suka tgk je...
cuci mata.. sekali sekala.. x slhkan???

perempuan bertudung... manis kan?*grrrrrrrrr

tp kalo yg free hair... suka yg rambut pendek...
*kiutnyaaaaa die time rmbut pendek cmnie... *grrrrr

tp btmbh manis kalo pakai bju kurung....
jenis bju kurung yg minat.... yg jenis kain cotton tu...
nmpk sexy sgt bila depa pakai cmtu :P

rambut panjang... bukan bju kurg cotton... NEXTTTTT

rambut panjang... NEXTTTTTTTTT

lain mcm je nmpk dlm nie.... kureng lah.. NEXTTTTTT

haaa.. da jumpa da...
KIUTNYERRRRRRRRR (grrrrrrrr)
CUNNYERRRRRRRR (grrrrrrrrrrrrr)
GERAMNYERRRRR.. ehhhh!!!


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, February 25, 2011

Kura-kura...


Pada satu masa dulu kan ada Dua ekor kura-kura. Seekor jantan dan betina. Kisah ini terjadi apabila kura-kura jantan berhajat untuk melepaskan nafsunya kepada kura-kura betina. Kura-kura jantan bernama Sinsan dan kura2 btina Fufus.

Sinsan : Fufus... aku chenta pada mu.. aku amat sayang pada mu. stiap saat aku perlukan mu. di dalam hati ini tiada dua, tiga slain mu. mata mu bulat bak bulan purnama. hidung mu kempes berlubang dua, kaki mu empat bercengkerang hijau tua. sekali imbas rupa mu bak model didalam buku tadika. (hahaha, kali ni pasti terjadi apa yg aku nak.)

Fufus: Abg Sinsan, wajah abang manis umpama bulan. maaflah ayang x reti bahsa kiasan.. apa yang abg mahu sbnarnye???( aku tau la kau nak mengawan ngan aku. dasar jantan. jantan la juga).

Sinsan:  abg sbenarnye... sbenarnye... sebenar benar benar benar nye.... nak kan zuriat.. atok abang cakap dlu, klu nak anak kena cakap ngan spesis ayang.

Fufus: ye la abg sinsan.. fufus turut kan saje kata2 abang tu..

sinsan: tercapai jugak hasrat abg ni fufus.. fus chenta ku... marilah kita berasmawan (berasmara untuk dorang) di atas bukit yang tinggi itu.

Maka dengan gigih nya mereka menaiki bukit yang tinggi itu. selama 4 hari berturut2 untuk mencapai cita-cita mereka.. sampai sahaja di atas bukit maka mereka lepaskan lah hajat mereka itu.....

Setelah mereka puas, sang sinsan pun berkata pada sang fufus..

Sinsan: fufus. aku turun dahulu ke bawah bukit.. kalau kau cinta pada ku, kau turun lah ke bawah setelah aku turun dahulu.

Fufus : baik lah abg...


sinsan: abg turun dahulu...

tanpa menghirau kan lagi keadaan fufus.. maka si sinsan pun turun lah.. sampai sahaja di bawah.. dia menunggu si fufus.

satu hari berlalu...
dua hari berlalu...
tiga hari berlalu...
empat hari berlalu...

simsan : kenapa lah si fufus x turun2 ni.... x boleh jadi ni..


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, February 24, 2011

MIsteri bola ping pong....

Amer berumur 15 adalah seorang anak yang pendiam. Dia sungguh misteri. Bapanya seorang pesara tentera, kini memulakan perniagaan kecil-kecilan, manakala ibunya telah pun meninggal dunia sejak dia berumur 8 tahun.
Tinggal lah Amer dan bapanya berdua. Bapanya seorang yang amat tegas dan mengharapkan Amer berjaya didalam pelajaran.
Setelah bertungkus lumus belajar akhirnya Amer mendapat kesemua A dalam setiap mata pelajarannya
ketika menduduki peperiksaan SPM.

Suatu petang bapanya memanggil Amer. "Bapak bangga dengan pencapaian engkau, Amer, apa kau nak sebagai hadiah kerana cemerlang didalam PMR? Basikal?"

Amer hanya membalas "Saya hanya nakkan 2 biji bola ping pong aje bapak."

Bapaknya hairan. Tapi dia tetap menunaikan hajat anaknya. Dia lantas membelikan anaknya 2 biji bola
pingpong.


Masa kian berlalu, kini Amer mendapat kejayaan didalam SPM, dia mendapat 10A dan diterima dijurusan
kejuruteraan mekanikal disebuah university terkemuka di Malaysia. Bapanya bangga dan bertanyakan apakahhadiah yang Amer mahukan. Amer masih tetap mahukan 2 biji ping pong. Bapanya bertambah hairan, namun dia tetap membelikan Amer 2 biji bola ping pong.

Semasa di university, Amer terus berjaya dan berjaya dan dia telah mendapat award sebagai pelajar terbaik di Universitinya. Kejayaan demi kejayaan yang diterimanya dia masih tetap mahukan 2 biji bola
pingpong dari bapanya.


Bapanya terfikir yang dia mempunyai anak yang kurang centre, tetapi masih berbangga.

Akhirnya dia telah diterima bekerja di salah sebuah syarikat engineering yang terbesar di Malaysia yang
bertaraf international. Bapa Amer makin gembira lantas dia masih bertanyakan apa yang Amer hendak. Amer masih tetap mahukan bola ping pong.

"Kau ni, asik2 bola pingpong! Sudah!! Perniagaan bapak makin maju dan bapak adiahkan kau sebuah Kereta Mercedes SLK Compressor"

Namun, Amer tetap terima dengan pemberian bapanya tanpa banyak soal.

Pada hari dia mendapat kereta tersebut, dia keluar untuk men'test' keretanya. Namun, apalah malang Amer, dia mendapat kemalangan yang teruk di Highway KM 1.24 dan dimasukkan ke ICU.

Bapa Amer amat terperanjat dengan kemalangan tersebut.


Semasa di ICU, bapanya menjaga Amer dengan penuh kasih sayang. Tetapi nampaknya Amer tadak harapan nak sembuh, lalu Amer mengeluarkan kesemua bola ping pongnya dan menyerahkan pada bapanya.

"Bapak... ameklah bola ping pong yang saya simpan ni...." kata Amer kesakitan.

"Amer, selama ni ko asik mintak bola ping pong aje, ape ke paedahnya" kata bapaknya

"Sebenarnya ada misteri disebalik bola ping pong ini...." kata Amer

"Apa dia" tanya bapa Amer

Tetapi belum sempat Amer memberitahu meisterinya, Amer menghembuskan nafasnya yang terakhir...

Bapa Amer menjadi separuh gila mengenangkan misteri anaknya..

Apakah misteriya? Anda nak tau???? 



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

SHORT Entri...~

entri kejap2 je nie....
ari nie ada keje skit nk buat...
nnti petang bru bw...

cume nk ckp.. kemain kan 
angpa dok gelak kt aD
mentang2 gmbr muka aD comel dlm entri sblm nie...

sume pakat gelak...
jeles ah tuuuuuuu hahahahahahha :P



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, February 23, 2011

Contest gambar muka sedih paling menarik...

xde idea nk hapdate apa...
so join contest la... ekekekekek
nk join contest nie...

gmbr muka sedih paling menarik...

* sapa nk join klik banner *

syarat2 sume da ikut... blh check kalo x caya.. hehehe
so gmbr yg di petaruhkan adalah....


Korang jgn gelak yer...
barang siapa yg gelak.. sumpah aku spank korang smpai 
pungung memasing sume MERAH!!!! 
hahaha kejam x ? kejam x? 

ok cik ekinnnn... siap dah.. hopefully entri blh diterima..:)

oh nk tag 3orang :


hehehe... silalah join :D


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Teh panas Teh Sejuk....


pelanggan: abang teh panas dengan teh sejuk berapa harga?
pekerja: teh panas RM00.30 teh sejuk pulak RM100.00
pelanggan: kalau macam bagi teh panas
pekerja: OK

********************************
pekerja: aik??? da abis da?? cpt betulllllllll!!!!
pelanggan: ye la kalau teh ni dah sejuk habislah  saya kena bayar RM100.00
pekerja : mengong la die nie (dlm hati)

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Tuesday, February 22, 2011

Suara jadi CHipmunk Sedut Helium

haahaa...
lucu sbb tgk satu video kt FB nieh...
puas dok carik kt utube.. tp xde...
OHbulan! sharekan video nie kt FB....

seriously bru tau kalo kita sedut helium suara akan bertukar jadi len...

klik kt gmbr tu kalo nk tgk....

then dok crik kt utube sat...
jumpe video yg sama...
tp artisnya Vin Diesel...


hehe.. la nie bru tau.. kalo tau dah lama da buat dr dlu.. ekekekek... selamat mencuba :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Kurus...




seorang lelaki yang agak tembam berjumpa dengan doktor untuk
meminta nasihat bagi menguruskan badannya..

pesakit : doktor, boleh doktor bagi nasihat untuk saya kuruskan badan saya?
doktor : awak kena ambil sekeping roti di waktu pagi, waktu tengah hari pula hanya ambil buah-buahan atau salad sayur dan aktu malam sekeping roti lagi.
pesakit : baiklah doktor...tapi semua itu saya kena ambil sebelum atau sesudah makan?
doktor : ???  

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Monday, February 21, 2011

Terima Kasih CInta teater musicaL...

semalam... aD kua umh dr jam 11 pg smpai 3 pagi...
bw pun x smpat... rating 62 je... huhuhu

lepaking n jalan2 smpai x hengat dunia....
last2 mak bsing blik lewat sangat...:P

so... smlm p tgk teater TErima kasih cinta...
my fren kwn baik ngan Pat Ibrahim, the director...
so he manage got 3 tickets, so me n my fren n my fren *thanks again pat! 
pglah Istana Budaya tuk menonton 
Terima Kasih CInta...


it was my first time i tgk teater.. n i enjoy giler smlm...
all the songs, the act, and the feel of the show..
mmg cantik dan bagus...

based on filem CInta, jalan cerita mmg sama...
mcm tu juga pengolahanya... cuma skrip baru... lebih kepada jiwa remaja modern punya skrip
apa yang menarik tentang teater nie...
pelakon sume x delah top sangat...
tp pelakon sumenya blh menyanyi...
kalo tidak, xkan dipanggil teater muzikal kan?
antara barisan pelakon yg membarisi teater ni
latiff ibrahim, safura, deja moss, nadia aqilah, tony eusoff, shajiry, vince, 
anding, norish karman, diddy aF, faradhiya n one cute girl...
tatau sapa nama die...
she's very talent... pandai menari...
x sumbang pun tarian die ! :)

love the way how the director gunakan color for each couple in the story
pink couple   - fardhiya n shajiry...

adik beradik kuning - deja moss & anding

orange family matter - tony eusoff, adik shazarina dan norish karman

green sooo sweet couple - nadia aqilah & vince

uncle & auntie biru .... diddy aF, latiff ibrahim & safura..


ada 12 orang pelakon barisan hadapan,
17 orang crew/dancer yg backup cerita nie,mereka sgt cool ( ada beberapa muka af) thumbs up!
3 orang penari yg sgt hebat!!!!
juga beberapa brader macho yg tlg tarik tolak stage..

the whole idea was brilliant!!
the stage... wow!!! superb...:)
6 kiub for 5 stories.. amazing heh...
but the most capturing my attention was the lighting...
perghh.. lighting die sgt best... 
cantik dan variasi .. membuatkan pentas tu sangat hidup..!!! :)



x byk gmbr yg smpt di rakam kan...
mostly pic kt my fren punya phone.. so x smpt nk blutut lg...
thats why blh upload gmbr tiket je.. 
ekekeke...
sori gmbr blur.. biaselah hp canggih :P


guys.. who love teater n muzikal, also who have soul in art and entertainment should
watch this theater... it was cool and very entertained. 

*credit to runtime sbb gmbr amt membantu dlm entri nie :)

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Sunday, February 20, 2011

Karipap~





Seorang murid di tanya oleh guru matematiknya.

"Jika sebiji karipap berharga empat puluh sen, berapakah harga untuk tiga biji karipap?". Tanya gurunya.

"RM 1 cikgu!". jawabmurid itu spontan.

"salah tu". tegur si guru penuh kasih sayang.

"mungkin amer tak paham soalan, biar cikgu ulang semula, dengar betul-betul. Sebiji karipap berharga empat puluh sen, berapa harga tiga biji karipap?". Amer tetap memberi jawapan RM1


"Salah tu Amer,cuba kira betul-betul". Respon si guru dengan sabar

"Tapi cikgu, tiap-tiap pagi bila saya pergi membeli karipap di warung berhampiran rumah saya, makcik jual kuih tu selalu kata; "kueh karipap sebiji empat puluh sen, tiga biji seringgit!"

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Saturday, February 19, 2011

Contest : Senyum x nmpk Gigi....

bg orang len susah kot contest nie bg dorg...
tp bg aD...
kacang je.. sbb aD mmg selalu snyum x nmpk gg...
hahahaha...
oh thanks cik ain sbb tag aD.. hehe spank die! :P

so.. kontest nie di anjurkan oleh cik muas... 

*klik gmbr kalo nk join -*

so... upload gmbr yg tade gg tu kan...


ni bukan gmbr candid ke apa ke...
mmg da jadi kebiasaaannya aku senyum tanpa gigi..
aku pun tatau knp... hahahaha...
sewel agaknya :P

so.. nk tag 5 orang  :
nadzirah...kota tinggi...
eiyla.. budak uia...
ah7 - peminat MU...
miss miera - 3 vol...
bulan - mata besa...:P
tmbh sorg lg.. Heroic zero.. kah kah kah :P


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

laki malas...isteri pun malas!!!~

its fair n square aite? :P


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Friday, February 18, 2011

aD x paham ler!!!!


ada 4 perkara yg aku x paham...
harap blogger2 yg bijak pandai leh la tlg selesaikan.... huhuhu

1. masalah cHUrp churp...

seriously xtau cmne nk buat benda nie... huhu...
da sign up da... then.. ikut step la kan...

so die ckp blog about it.... aD tekan la kt situ kan... then...

die akan jadi mcm nie...
oh kalo x nmpk.. klik utk tumbesaran ok...
mcm post tuk entri baru... xpelah aD bantai jela... 
trus tekan publish post...
then....


bile da publish jd mcm tu???? apekah??? pening kot!!!! 
ada link je... xde gmbr ke apa ker?????

n cmne nk telak banner die ke atau iklan die???
die x sediakan coding mcm nuffnag tu... huhuhu 


2. Masalah NUFFNAG....

korang tgk gmbr kt atas nie...
ada iklan milo kan???/
so aD da excited giler kot2 ada BE milo...
tp bila check... xde ok!!!!!
huhuhu...
ari tu pun nmpk ada iklan AXE la...
then ada iklan ape tah lg...
tp bila check je......


ada satu je okeh BE yg tinggal ... rasanya tu bE yg pertama...
BE yg 2, 3 n 4 sume da jdi metered...
setia giler die nieh...
tp tula.. mana p milo, axe n len2 tu???? 
paling best.. iklan milk a deal tu.. rasanya da sebulan lbh 
running kt blog nie.. tp xde satu kempen dlm nuffnag aD..
either BE atau ME>... *sighhhh~ 

3. Masalah NUFFNAG lagi....


nie iklan yg nuffnag btween post tu kan????
tp blh je letak kt sidebar....
tp bila aD buat.. x jadi yer...
die jadi mcm nie...


x kua pun.. koman2 kua tag nuffnag yg kecik tu pun 
jadila kan.. nie satu benda pun tade...
apsal yer? T_T

4 . Masalah POST A LINK....

yang nie bukan masalah actually... cume aD x gheti
cmne nk buat menatang nie.... huhu
ajarin yah....

tu ha.. gane nk buat tuh... duyai..
x gheti kawe nk buaq lagu mano dah...
sapa2 hok tera tu mintak tulun deh.. ajar ko kawe nie..
kawe mmg x gheti senggoti....!!!


p/s : aD janji sapa yg tlg aD .... aD xkan spank die... ekekekeke :P









always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Thursday, February 17, 2011

bi-automatik~

korang pnh dgr pasal bi-automatik???
aku pun x pnh dgr...
tp ari tuh aku training program anjuran MOHE...
slh satu element yg menarik perhatian aku 
adalah bi-automatik...

bi-automatic nie.. mcm benda2 yg kita buat kita TAK perlu fikir pun...
kita da biasa ngan benda tu.. kalo x buat pun.. x slh sbnanya.. 
tp usually.. mmg tulah benda yg kita selalu akan buat...
nk kata mcm cliche tu... adala sket
nk kata mcm habit tu... adala sket
nk kata mcm tabiat tu.. adala sket

benda nie bukknya xleh nk ubh... blh je..
tp sbb kita da berasa selesa ngan benda tu..
so buat apa  nk ubh kan?

contoh :
setiap pagi.. sblm korang mandi, korang msti gosok gigi dlu kan...
x kiralah ada yg bsuh muka dlu bru mandi...
the point is.. korang ttp gosok gigi sblm korang mandi...
kan kan kan???


ada korang berpikir jap.. ermm nk buat apa time tu sblm korang capai 
berus gigi ngan ubt gigi... tade kan tade kan tade kan???
even kalo korang msk bilik air time otak tgh blur pun.. tangan korang akan capai
brus gg dlu...
even korg msk blik air pejam mata pun.. sama gak!!!
kan kan kan? :P

padahal nk ikutkan... bleh je kalo korang nk mandi dlu
then korang gosok gigi.. xde slh pun kan kan kan???

so korang nmpk apa tu bi-automatic .. nmpk kan nmpk kan nmpk kan???

so.. antara benda lain yg kita selalu bi-automatic nie :

~@ kalo kita dapat kertas/ bhn bacaan... kita msti trus nk bc...walaupon xde arahan 
mengatakan "sila baca sekarang".. kan kan kan??

~@ kalo die suh tulis nama ... mostly drpd kita akan tulis nama kt penjuru atas kiri ....
mgkin hanya beberapa je yg tulis sblh kanan.. tp ttp kt penjuru kan kan kan???

~@ kalo kiter p seminar ke atau training ke.. selalunya kita akan duduk kt tmpt sama 
bila kita kembali selepas break... padahal x slh pun nk tukr tmpat lain
kan kan kan???

 ~@ kalo kita p interview ke atau p mana2 satu tmpt yg bru buat kita...
orang pertama yg kita tegur mesti orang yg sama bangsa/level ngan kita.... 
padahal blh je nk tgur bangsa lain... kan kan kan???

~@ kalo kita salin note dari lecuter yg die tulis kt board tu..
andai kata die lukis awan tuk setiap tajuk..
kecenderungan kita tuk lukis awan kt tajuk tu pun mesti ada...
yg x lukis tu.. samada..korang mls atau korang lukis awan x jadi.. hahah

~@ kalo kita rasa diperhatikan.. mesti kita akan tunduk bwh.. atau alihkan pandangan..
kalo korang jenis yg brani nk tentang mata blik pun...
benda tu xkan jadi pada pandangan pertama...

~@ kalo ckp pasal konvo je.. orang akan ingt pasal bunga dan teddy bear...
padahal leh je nk bg lain.. baju ke apa ker? kan kan kan?


~@ kalo ckp pasal kerja / assignment.. mesti korang sighhhh~

~@ kalo tgk pempuan cantik/ lelaki jambu.. mesti korang pandang mcm x ckup mata kan?
okeh tu bukan bi-automatik.. tu gataiii namanya.. hahahaha

hahaha.. pening da kepala nk pkr benda2 bi-automatik nieh...
biasalah bila kita nk pikir benda tu.. die susah nk muncul..
tp secara x sedar... kita buat benda tu hari demi hari...

so.. apa benda bi-automatik yg korang buat????

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

CONTEST : BERAPA JUMLAH KAMBING

sepurnama dah aku x join contest....
so.. kali ni rasa nk join balik la.. hehehehe
frust gak join x mng2.. hahah... tadelah.. join for fun je...:)


so contest kali nie di anjurkan oleh en bulan...
contest die berkenaan..
peserta kene teka berapa jumlah kambing kt gmbr bwh nie...


tekaan blh buat 2x je....
n en bulan kasi hint yg kmbing x kurang dr 14 ekor... n lebih dr 18 ekor...
so... aD nk teka
kmbing tu di antara 14-18 ekor... hahahhaah
tadelah...
jwpn first : 14 ekor
jwpn second : 18 ekor


so nk tag :
*sume nama nk comel....:P


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

18 sx : Malam Pertama di Penjara....

Sepasang pengantin baru sedang bersiap menikmati malam pertama mereka. Pengantin perempuan berkata, 
"Bang, saya masih anak dara dan tidak tahu apa-apa tentang seks. Boleh abang menerangkannya lebih dulu sebelum kita melakukannya?"

"Seks itu senang je., kita ni macam penjara, yang engkau punya tu selnya
dan yang abang punya penjahatnya. Di penjara, penjahat harus dimasukkan
ke dalam sel
,"
terang pengantin lelaki. Lalu mereka pun mulai bercumbu
mengarungi lautan asmara .
Ketika sudah selesai dan si pengantin lelaki sedang berbaring akan
memejamkan mata, si pengantin perempuan berkata, "Bang, penjahatnya
terlepas."

Pengantin lelaki pun mulai lagi memasukkan 'penjahatnya'. Rupanya si
pengantin perempuan syok sangat dengan hubungan asmara yang baru pertama ini ia rasakan. Setiap kali selesai, ia selalu mengatakan bahwa
penjahatnya lepas atau melarikan diri, keluar dari selnya.
Setelah banyak kali macam tu, si pengantin lelaki dengan nafas termengah-mengah berkata,
"Yang, penjahat yang ini bukannya kena hukuman penjara seumur hidup."

sumber gmbr : goggling~


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Wednesday, February 16, 2011

Makan pun boleh mati....


da bc metro hr nie??? gile kan...
ibu sanggup racun anak sndri...
ibu jenis apekah????
ulasan lanjut pasal berita nie korang leh check it out kt metro ok..
x kisah yg hardcopy atau softcopy... 

mula2 aD x bc berita penuh....
so ingt mmg susu yg dibeli tu beracun...
time tu trus otak ligat dok pikiaq...
ermm.. kita nie selalu beli makanan kat lua je...
asal nk makan je.. beli...asal nk makan je.. beli...
kekadang men beli je... x belek2 pun kasi tgk ok ke dak sifat die,
elok ke dak makanan tu...

andai katalah satu hr nnti...
kita dok beli jajan... cm mamie tu...
mamie je ok... n then die punya perencah tu.. beracun..
KATAKANLAH...
beracun... apa jadi??? x pasal je kiok time tu jugak kan??
scary kot kalo imagine....
dah la amal x byk... "padam" lak x ready... x smpat nk megucap ke.. 
kita mana tau kan?
eeeee.. seriau!!!! 

so...
tu korang yg tgh makan coklat tu...
ha yg tu dok makan eskrem tu...
tu dok makan roti ke apa tu...
ha.. awak tu!!! dok nk masak ikan ke ayam tah tu...
selamat ker??? da check???
ekekekekek :P

*tapi kan.. kalo nk duk dlm umh je... takot nk beli sume benda2 yg kt lua tu...
matilah mana nk carik sumber bekalan kan kan kan?

so... kene tgk lah.. dr mana korang beli.. sapa yg jual..
leh percaya dak muka2 nie yg jual makanan nie...
sbb aD tau.. korang kalo penjual sexi pakai bju smpai nk tertonjol buah epal...
atau brader yg muke jambu air...
mmg lajuuuuuuuuuu je korang beli kan makanan kt depa... 
walaupun rasa die mcm hampeh je....
gigih korang mmbeli yer..... :P

censored tau gmbr nie....!!!


xleh nk slhkan depa pakai sexi.. sbb tu strategi.. ingt lg entri aD pasal
pempuan multi-tasking.. jual ayam & jual badan time bulan pose??
check it out here!!!!


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

BEDTIME humors....

sblm korang tdo.. meh bc lwak nie dlu....
sblm korang keje sok pg.. meh bc lwak nie dlu...
sblm korang........ apa2 jelah... meh bc lawak nie dlu...

 Lawak 1 : KENANGAN TERINDAH ~ 

Seorang datuk dan cucu sedang berbual bual pada waktu petang…

Cucu : “Tuk, kenapa rambut atas tok beruban?”

Datuk : “Sebab kurang hiburan”
Cucu : “Tapi nenek kata, rambut kat bawah tu takde pun putih??”

Datuk : “Apa mau hairan, Itu kan pusat hiburan!” “Binawe punya nenek ngko!”

Lawak 2 : JANGAN CAMPOR HAL ORANG LA.....~
Seorang lelaki tua sedang berehat di bangku taman bunga.
Datang seorang budak kecil duduk disebelah. Si budak mengeluarkan cokelat dari poket lalu menjamahnya. Habis satu, dia mula lagi satu. Dan lagi. Dan lagi.

Si tua memerhatikan sekian lama. Apabila budak kecil mula hendak makan cokelat yang ke-10, dia mencelah,

"Nak, pakcik nak bagi nasihat sikit"

Budak kecil melihat sambil mendiamkan diri.

"Kalau makan banyak sangat makanan ringan, tak elok untuk kesihatan dan gigi rosak!"

Si budak berkata,"Datuk saya ada nasihat juga."

"Dia pun kata jangan makan makanan ringan?"

"Tak. Dia kata JANGAN MASUK CAMPUR HAL ORANG LAIN"


Lawak 3 : PENGALAMAN PERTAMA ... ~

Cuti sekolah, Ali mempelawa Bakar balik ke kampongnya. Setiba di kampongnya, Ali membawa Bakar bersiar-siar ke ladang ternakan ayahnya. Tiba di sebatang pohon yang rendang Ali berhenti dan berkata, Di sinilah tempatnya aku mengadakan hubungan seks yang pertama!
Bakar: " Fuh! mesti hebat tu!"
Ali: Ha'ah, sedang kami sedang asyik berasmara, tiba-tiba aku terpandang mak dia berdiri betul-betul depan kami.
Bakar: Alamak! saspenya, abis tu apa mak dia kata?
Ali: Mbeeek...mbeeekk!!!!

Lawak 4 : SIAPA YANG CURANGGG???? ~

juliana: abg mie.... datang la rumah sye... rindu lah... lgpun suami sye g oversea td...
helmi:ok.. mlm esk abg g umah tau.. nti pandai la abg tipu istri abg...
juliana: oh ya... sbelum dtg esk.. abg cukur misai kasi licin dulu yer.. abg thukn sye suka lki yg baby_face...
helmi: alamak nie susah skit.. istri abg suka abg simpan misai nti dia marah plak
juliana: alaa... abg nk dtg ke x????
helmi:ok,ana punye pasal abg snggp...
keesokan paginye,smasa helmi nk pergi kerja, dia brpsn kpd istrinye yg dia plng lwt kerana ader meeting... sampai saje di pejabat dia mncukur misainye...
jam 5pg helmi pulang ke rumahnye... istrinya sudah tidur... dgn perlahan_lahan helmi salin baju naik ke tmpat tidur ............ tiba_tiba istrinya trsdr llu mraba_raba wajah helmi yg licin itu dlm kgelapan.....istinya berkata `knapa kau x blk lg jalil,kejap lgi suami akak balik......

p/s : sekian... moge korang mimpi indah... nunyte sume.... ^_^


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Tuesday, February 15, 2011

Maulidur RasuL>....~

salam maulidur rasul
buat semua pembaca blog nie 
yang beragama Islam....

bersama2 kita menghayati kisah Rasul kita dan semoga
kita dpt mengambil ikhtibar
pengalaman
ilmuan 
dan pengetahuan
dari kisah2nya.....

*tau korang nk ckp gmbr nie lg kan????
nk buat cemana.. kne tgu raya puasa nnti la bru upload gmbr bru..:P


آللّهُمَ صَلّیۓِ ۈسَلّمْ عَلۓِ سَيّدنَآ مُحَمّدْ وَ عَلۓِ آلِ سَيّدنَآ مُحَمَّدٍ

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...