There was an error in this gadget

Friday, December 31, 2010

MOhD AZam b bahaRu din....

[ENTRI LAMA : nnti ad buat yg baru..... ;D ]

ha... korang kenal x mohd azam b baharudin nie??? sape kenal??? sape kenal ???
tekalah... kalo btul belalang bg korang ....... 20sen la... ape lagi.. hehe =P

ermm ok.. suma x kenal la nie sapa mohd azam b baharudin nie...
xceli(actuallY) mohd azam b baharudin nie adalah nama panjang kepada AZAM BARU....
hahahaha =D


hri nie.. dah masuk 7 hb JAnuari 2010... dan for sure.. belalang rase kamu2 smua da ada azam bru kan.. hehe
jadi.. belalang nk tnya.. apakah azam baru kamu semua....
x kiralah apa pun azam bru korang mcm : ( seperti di bawah )

"Saya nk DEKAN semester nie....."

atau juga...

"Saya nk KURUS la tahun nie "

atau pun...

"Saya nak bykkan amal taun nie "

boleh juga....

" SAYa nk kurangkan shoPPing tahUN nie....

atau pulak...

" SELAMAT JALAN DUNIA PONDAN!!!!" ...............erk!!!! =P

apa pun azam korg suma tahun nie.. bllg doakan semoga korang akan berjaya mendapatkannya...
apa pula AZAm belalang tahun nie.. hehe
adelah~~~~~ mane leh gtau.. hihi
ermm oklah.. eh dah KUl 2 lebih la... Bllg kene tdo.. esok ada Rutin harian nk buat...
ok guys... SELAMAT TAHUN BARU>>> walaupon lmbt.. kira ok la kan.. dr xde =P
babai.. salam... peace =)




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

11 rakyat jelata:

:: hayati :: said...

azam bru???
rahsia gak...hehe

BELALANG said...

yATIE... hehe.. x yah la rahsia2... benda baik.. perlu di kongsi bersama... hehe
sharing is caring.. hehe =P

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

zulfikar84 said...

walaupun shoutbox belalang telah balckout.. tetap menjerit jugak kat komen nih... hahahaha

tang selamat tinggal dunia pondan tu.. buat aku konpius dan mengskrol ke atas balik... owhh ingatkan ko citer pasal azam ko.. hahahaha

ADfeez said...

zulfikar ~> shoutbox blackout????

haha.. pasal selamt tgl dunia pondan tu.. pasal kes azwan ali tahun lepas.. bru blik hj.. nk berubah.. kua statement tu.. hahah :P

P/s : entri lama.. ngantuk nk buat entri baru.. p merambu pg bru blik.. nk tdo dlu.. eekeke :P

Miss Yaty said...

hihi..selamat tahun baru :)

NAZRUL AZAT said...

adfeez - akhirnye br aku dpt baca blog kau dgn rasa puasssss!!!

sama2 kita lakukan yg terbaik pada 2011 !!!!!!

jom !!!

miss miera said...

selamat thun baru bell :))

ADfeez said...

miss yaty ~> hehee.. slmt tahun baru!!! ;D

ADfeez said...

nazrul azat ~> heheh.. thanks azat.. sudi bc blog nie..:D

yep... sama2 lakukan yg terbaik tuk 2011 :D

ADfeez said...

miss miera ~> slmt tahun baru miera!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...