There was an error in this gadget

Friday, December 17, 2010

PEngumuman.....

mulai 17 december 2010.... blog alkisah si belalang akan ditukarkan kepada nama lain.... belum jumpa lg apa nama nya.. masih lg berpikir2.... sesiapa yg ada idea.. blh la tlg aku..
nama blog yg seakan-akan kene dengan karakter aku...
pada sapa2 yg dah bc blog aku, korang msti tau sedikit sebnyk aku nie cmne orgnya...
org ckp bukan aku ckp, tulisan juga boleh  menceritakan sedikit sebanyak tntang karakter seseorang...

tp yg pastinya... url  yg baru adalah
http://adfeez.blogspot.com <<<<<< yang nie pasti!!! sure punya....
cuma aku bingung memikirkan nama yg sesuai tuk blog aku....

kenapa dah xnk pakai nama belalang? sbb aku nk gunakan nama sendirilah lebih elok.. hehe...
tp kalo korang still nk pgl aku belalang lg... aku terima.. malahan hepi juga .. yg penting korang x lupa aku..
kalo x.. aku hentak sorang2..okeh gurau je :P

jadi pada sesiapa yg sgup tlg aku.. sila ye... tp nie bukan contest atau giveway malahan takeway.. passway jauh sekali... just pada sesiapa yg sudi.. okeh...
jom tdo.. sok bgn pagi buat air kopi...

terima kasih daun keladi...
kepada 266 follower ku kini....
moga korang panjang umur dan dirahmati..
sama2lah kita menjaga persaudaraan ini.......

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

10 rakyat jelata:

deAnza-wAnda said...

wat bout nujum pak belalang?? =)))

miss miera said...

ok... cik bell pown naty jgn la lupe miera ek ..
kalo bleh , bawak la sume entry kat blog nieh ke blog baru bell 2 ...
baru meriah ...
okies!
:)

Encik Bell (beLalaNG) said...

deanza : hehe... i prefer personal punya nama.. hehe..apapun.. terima kasih for ur idea :)

Encik Bell (beLalaNG) said...

miera ¬> hehehe.. thanks... x tukar blog pun.. just rename blik je... :)

eqbalzack said...

perghh..smart! mcm Prof.Dr. Belalang...hehe

Encik Bell (beLalaNG) said...

abg eq ¬> hahaha... mcm je... nk jadi mcm abg eq.. smpai phd.. btul2 dr..hehehe :)

Lelaki Ini said...

thanx doa anda!!!

E.d.Y said...

nama ke tagline blog?

Encik Bell (beLalaNG) said...

lelaki ini ¬> sama sama kasih :)

Encik Bell (beLalaNG) said...

edy ¬> ermmm xpaham... yg mcm edy punya tu "the beauty in ugly"... heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...