There was an error in this gadget

Tuesday, December 21, 2010

18sx :ini betul2 bukan cobaan!!!!





cerita 1 : 3 KALI



Adalah sorang customer ni sedang berunding dengan bapak ayam, yakni pemilik sebuah rumah pelacuran...
"murah saja  saja incik....  servis bagus punya.. gerenti puas hati.. harga boleh atur .."
macam mana tokeh tentukan harga?? customer bertanya
main atas katil, 30 ringgit.., atas kusyen 20.. itu atas lantai punya, banyak murah... 10 ringgit saja...
mm ya ker... kalau cam tuh.. aku nak yg 30 ringgit.
ok. boleh boleh.. tada problem.. mau atas katil kan?

"Tidak. atas lantai..... 3 KALI !!!"

**************************************

Cerita 2 : TIGA BERADIK 

sehari selepas kenduri kahwin...... . ..... 

Di meja makan sewaktu bersarapan dengan tiga anak perempuannya yang 
bernikah 
serentak semamalm.... ... 

Ibu: Along kenapa masa mak lalu kat bilik ko...mak dengar ko 
terkekek-kekek 
ketawa..... 

Along:....mak. .. kan masa kecil dulu mak pesan kalau SUKA kene 
ketawa..... 

Ibu:...Oooooo lantas mengajukan soalan pada si Angah...ko plak...kenapa 
mak 
dengar ko nangis...!! 

Angah: MAk.... kan masa kecil dulu mak pesan...kalau SAKIT...nangis. ...!! 

Ibu:...Oooo terlupa plak. Langsung bertanya pada si Adik...Ko plak 
kenapa 
bilik ko semalam senyap dan sunyi je....Kak Long ko...ketawa 
suke...Angah. . ..nangis sakit....Ko je yang sengap... 

Adik: MAkkk....... mak dah lupake... kan masa kecil dulu mak selalu 
berpesan....
JANGAN BERCAKAP BILA MULUT PENUH....!! 

**************************************

Cerita 3: TATU
Ada ler sorang lelaki yang sangat aktif dalam sukan. Dan dia menjadi terkenal diseluruh negara. Oleh sebab itu banyak ler syarikat yang menaja dia. Di badannya pula penuh dengan tatu nama dan logo syarikat yang menaja nya.
Lama2 mamat tu pun ingin berumah tangga. Setelah mendapat jodoh yang sesuai, mereka pun selamat berkahwin. Pada malam pertama bertanya la si isteri.
Isteri: Abang, kenapa badan abang penuh dengan tatu?
Suami: Ini semua nama dan logo syarikat menaja abang, dan selagi tatu ini terlekat  dibadan ini selagi itu abg dpt duit..
Setelah lama berbual, mereka memulakan adegan panas mlm pertama.. Dan apabila suami itu membuka seluar dan menampakkan anu nye, si isteri terus takut dan menangis kerana pada anu suami nyer ada tatu AIDS.. isteri itu mengangap suaminya  ada aids.. Si suami lantas memujuk isteri nye.. dia terus menaikkan anunya dan apabila anu nyer naik tiba-tiba isteri nyer ketawa..
Isteri: ooo... adidas rupa2nyer

sekian....

p/s : ad dah warning kan......jgn ckp sy x warn .....

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

8 rakyat jelata:

E.d.Y said...

haha..sengal la

BudakCHOCO Official Blogger said...

siot jer... eheheheh :)

Amy Syaquena said...

As'salam...

hahahaha..kahkahkah.. nak sambung ketawa lagi boleh hahahahaahaaa....

p/s: 1st time sampai di sini, amy follow blog nie & salam perkenalan ye..

AD feez said...

edy ~> agaklah :P

AD feez said...

budak choco~> hehehe.. eh comelnya dia :)

AD feez said...

amy syaquena ~> hehe. glad u like that... hehe..
oh thanks for following my blog ;)

Myaby said...

erk

ok adik adik jgn men men kat sini. bahaya. hahahah

ADfeez said...

myaby ~> hehe... da warn awal2 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...