There was an error in this gadget

Tuesday, December 28, 2010

POster terbaik dan Terburuk 2010....

tahun 2010 ada bermacam2 cerita kan... banyak yang box offices...
kira x membazirlah "investment" korang menonton cerita yang kotak pejabat box offices di pawagam...
tapi adakah poster2 cerita ini sehebat jalan ceritnya? kerana kita semua tahu poster adalah salah satu alat yang digunakan untuk menarik perhatian orang ramai supaya menonton filem tersebut...

jom tgk poster yang terbaik dan terburuk untuk tahun 2010... oh.. hollywood je..:P

Yang terbaik :

susunan : Buried, The Expendables, Toy Story 3, From Paris With Love & The Inception....

Yang terburuk :

susunan : Sex and the city 2, Takers, Guiilever's Travel, Jackass 3D & Resident Evil.....

nak tau kenapa mereka yang terbaik dan terburuk...
klik sini >>>> SUMBER..... 

p/s : buat poster pun pakai photoshop jugak kan? :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

2 rakyat jelata:

Afiefah Safieni said...

kadang2 nak tngok cita apa2 pon mesti tengok dia punya cover dulu,menarik or tak..

ADfeez said...

afiefah ¬> btul2... but mostly tgk trailer dlu la kan.. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...