There was an error in this gadget

Sunday, March 20, 2011

Compliments n Critics : World Invansions - Battle of Los Angeles



semalam p tgk cter nie...
kt Klcc - (sorang je.. huhuh )

tapi xpe... sbb korang xkan smpat nk berborak pun time tgh tgk cter nie...
siyes weh...
aku tgk fokus giler...
die punya jalan cerita , meletup-letup, aksi tembak-tembak,
lari2... 
sumenya best....
x rugi kalo korang tgk...

smlm aku tgk yg biasa je...
abang kt counter tu ckp harga tuk 2D sama dengan yg biasa..
tp sbb nk kene tgu lagi sejam..
xmau lah.. dah ler sorang2 kt sana..
mati akal xtau nk buat apa =_=

so.. aku bg 4 bintang dr 5 bintang tuk cerita nie... 
cume yang aku x paham skit tu...
knp makhluk asing tu datang n tawan LA...
kalo di sebabkan kerana air...
banyak lg negara yang ada air...
ada die mention pasal IRS...
tp sy kan budak kecik.. mana nk paham.. hahahhaha

apa pun.. its worth to watch.. 

p/s : aku ingat last sekali aku tgk cter yang aku betul2 fokus adalah Inception.. sampai lah yg nie..



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

16 rakyat jelata:

Oasis said...

Mcm best juga pasal nk jajah sebab air ni. Mmg susah hdp klau xde air. Tapi kan, xnmpk lak poster dia kat panggung. Hurmmm...

intan.maisarah said...

tembaktembak

ADfeez said...

oasis ~> ye ker tade???? ermm...

hehehe.. xnk p tgk ker? :D

ADfeez said...

intan maisarah ~> x suka tembak.. suker spank.. hahahha :P

NAZRUL AZAT said...

naper x hajak aku?

ADfeez said...

azat ~> manalah nk tau... ingtkan die da x ingt kt kite...:P

Dilla Nur said...

laa...awat x ajak....ngee...leh teman...haha...

IRS...hmm baru je dgr pasal kajian ni aritu...senjata yg dpt mengawal minda manusia satu ari nti...x igt sgt la plak...adehh...

ADfeez said...

dilla ~> manalah i tau u free... lgpun mana ada no phone.. hhuhuhu~

ooo nnti leh la ajarkan IRS tu kt i..
i nk kawal otak u :P

Dilla Nur said...

hehe..len kali tanya dulu free ke x...lalalala~ ;p

err...u nak kawal otak i watpenye...adoii...lingkop2... ;p

ADfeez said...

dilla ~> hehehe... cemana nk tnye...

haha saja je la nk kwl otak manusia... heheheh...

lingkop napanya? :P

Dilla Nur said...

kne kawal otak seniri dulu kot...hehehe...

xdak pa eh...ngee...x lingkop kot...malah makin berkembang maju...haha ;p

Zulfikar Hazri said...

so amacam? sama kan dengan pendapat aku? aku ni kita boleh mewakili suara hati penonton la kan :) hahahahaha

ADfeez said...

dilla ~> hehehe otak aD ok je.. xyah kawal pun da ok.. heheh :P

ADfeez said...

zulfikar ~> yap... heheh ada persamaan... tu la lenkali tgk wayang ajak aku nie.. hahahaha...
then kita leh kias tntg cerita tu..:P

touya said...

kalau dari Trailer tingga LA jer tak kena tawan lagi .

ADfeez said...

touya ~> ye ker? my friend buat jokes psal apa die LA>> ehehhe..
sbb nnti last sekali die kt KUala lUmpur.. ekekek :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...