There was an error in this gadget

Friday, March 18, 2011

Lawak Bodoh lucah sket....

Soalan : Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?
Jawapan: Daun betik boleh melembutkan daging yang keras, tangan perempuan dapat mengeraskan daging yang lembut.

Soalan : Haiwan apakah yang pertama sampai ke bulan?
Jawapan: Burung punai (Neil Armstrong punya)

Soalan : Apa beza tayar kereta dengan kondom?
Jawapan: Tayar kereta kalau bocor boleh menghilangkan nyawa, kondom plak kalau bocor boleh menambahkan nyawa.



Soalan : Apa yang mahal pada BMW?
Jawapan: Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu…

Soalan : Rumah apakah yang gunakan banyak air?
Jawapan: Rumah terbakar

Soalan : Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.
Jawapan: Orang sedang panjat tiang talipon. (Korang mesti otak kotor)

Soalan : Ubat apa yang tak ada kesan sampingan (side effect)?
Jawapan: Viagra dan Krim membesarkan payudara. Kesan dia ke depan, bukan ke samping.

Soalan : Waktu dia hidup orang menyanyi, bila dia mati orang bertepuk tangan. Apa dia?
Jawapan: Lilin kek harijadi.

Soalan : Bibir bertemu bibir. Tangan asyik meraba lubang. Mata terpejam menikmatinya. Apa dia?
Jawapan: Orang sedang meniup seruling.

Soalan : Apa nama sudirman masa kecil?
Jawapan: Sudirboy.
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

22 rakyat jelata:

Cik Eliza said...

ini bukan luca sikit, tapi bnyk, haha,

bahye-bahye!

Mr feckry said...

lawak betul pasal tayar tu

AH7 said...

wah....ni memang kelaka....gambar lan pet pet xboleh belah...

p/s : dah lame ko xdtg comment blog aku sombong siot...

ADfeez said...

cik eliza ~> risk on ur own.. ekekek

wah.. gmbo x menahan...:P

ADfeez said...

mr feckry ~> hehehe... suka lawak yg mcm tu ker? hahhahah :P

ADfeez said...

ah7 ~> lucah kan lan tu... manganggg je...

* sori bro.. bz skit lately.. sbb da kerja.. huhuhuh
nnti aku lawat blog ko.. jgn riso..

Oasis said...

Haishh...teka teki tak senonoh. Buat org stim je. Kahkahkah.

Dilla Nur said...

kecik2 maen lucah2 ni...babab kang baru tau!!! haipp...haha ;p

Bulan said...

erkk.speechless

eRza farEeha said...

mcm terlbey je..huhuh

.:rizaL:. said...

haha..suka semua teka-teki lucah di atas haha

ADfeez said...

oasis ~> hahahha... jaga2 nnti nmpk benjolan :P

ADfeez said...

dilla ~> eh da besaaaaa la.. sapa ckp kecik lg??? kang die yg kite babap kang :P

ADfeez said...

bulan ~> hehehe... apsaii bulan? :P

ADfeez said...

erza ~> apa yg terleby tu????

ADfeez said...

rizal ~> hahahaha.. slmt beramal... hahahha :P

nadzirah aqilah said...

oooooooooooooo.. tu je... ngeh

miss miera said...

ngeee .. malu2 .. hahaha

Zulfikar Hazri said...

lucah lucah lucah... but i loiiikee... :P

ADfeez said...

nadzirah ~> x cukup[ ker???? :P

ADfeez said...

miss miera ~> hahaha... malu kenapa? :P

ADfeez said...

ikar ~> i know u like it.. hahhaahh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...