There was an error in this gadget

Friday, March 11, 2011

entri sempena malam jumaat.... bukan lucah...!!!

isteri  : abang..... dah smpai masanya balik ke rumah mak...

suami : hmmm....

isteri : sy malas nk berjawab2 lg dengan mak ... kita blik jela bang...boleh bang?

suami : kalo awk tnya sy nie... mmg sy xnk balik... mls la sy nk bersemuka dengan mak awk tu..
bukannya awk tak tau... kalo die da mengomel.. panjang lebar...
hishhhhhh~

isteri  : hmmm.... nk buat cemana bang... mentua abg jugak.....


                                  ***********************************************

korang rasa apa jalan ceritanya???? sekali sekala korang jadi pengarah filem lak... :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

24 rakyat jelata:

niesz said...

hahaha..sebab ape yer, ni mcm sebab anak je..ntah la..ekeke..xde experience lg..

ADfeez said...

niesz ~> serious xde pengalaman lg.. niesz pnya entri pasal umh tangga bgus2 tau ....:P

RuSh D said...

suami ~ mmg ler mentua abg..tp mak awak gak..tolong ler awak nasihat sikit..abg nk balik kat situ nk gembira2..bukan nk dgr dia mengomel jer..

isteri ~ iyer ler abg..saya jer yg awk salahkn (merajuk sambil muncung mulut)

suami ~ merajuk pulak dh???????

~to be continued~]

apsal tiba ak pandai wat skrip lak ni...haha..takde idea nk sambung

ADfeez said...

rush D ¬> hahaha tu la.. xtau bakat tependam kita tu.. kene cungkil lg tuh.. ekekeke :P

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html

mr.syazwan said...

suami: ibu mak mentua tiri je kot takxde kena mengena pun..

isteri: tu la kan ok la x yah balik la kalau mcm tu..

hahahahahahah
=_=

ADfeez said...

tayar pancit ~> oh thanks... insyaAllah i will :)

ADfeez said...

mr syazwan ~> hahaha... nice... love the way u think...
out of the box :P

Zulfikar Hazri said...

Tapi sayang.... abang tak tahan la bila mak awak tu tak habis2 suruh abang kawin lain...hissshhhh...

HEROICzero said...

sebenar nya suami dia takot. as, suami dia pernah ada skandal dengan mak mentua dia. keh3x

Lucu said...

Mak ni dh tua, dh tggu masa smpai seru.. Sblum prgi, nk berasa la juga timang cucu ni.. Bkn SUSU, CUCU!

ADfeez said...

zulfikar ~> hahaha.. scene madu tiga ker? :P

ADfeez said...

heroic ~> hoh... patutlah...
wah.. best cter ang nie... mak anak 22 die kaut :P

ADfeez said...

lucu ~> haha.... so kira dlu ada affair jugak la nie...
dr susu nk cucu :P

dunia maiza said...

xtau nak sambung camne,,agaknya mak dia nak tido sekali kot hehe..maklumla malam jumaat haha..

nadzirah aqilah said...

err.. citer habis.. lepas tu apa jadi????? hahaha

ADfeez said...

dunia maiza ~> hahhaa... da besau pun tdo ngan mak lg ek :P\k.a.n.t.o.i.:P

ADfeez said...

nadzirah ~> cter apa tu???? |:D

sissyira said...

salam

heheh,..kita tunggu jelah,tak pandai nak buat story..

ADfeez said...

sisyira ~> hehehe... blm cube blm tau :)

khaifaiz said...

nak buat mcm mane bang.. mertua abg jugak.

Suami: Tu la pasalnya.. ermmm.. (mengeluh smbl baca paper)

Isteri: kenapa bang... macam mengeluh je kahwin ngan mila..

Suami: Bukan mengeluh... tapi.. tapi..

Isteri: Tapi apa bang.. ckp la.. kte dah janji antara kita tiada rahsia kn.. (mimik muka merayu)

Suami: Ermm.. bkn apa.. abg bru plan nak tambah satu lagi mertua. Tapi yang satu ni pun dah memeningkan.. adeyyyy..

Isteri: Owhhhhh... ada hati nak kahwin lagi rupanye.. dah byk sgt ke duit tu.. Mai sini byr gaji mila 3k sebulan...

Suami: Mak oii.. mata duitan btl bini aku ni...

Isteri: eeeiiiiiiii.. (mila mencubit suaminya)

Malam jumaat tu terus berlaku adegan suami isteri.......

P/s: fuhhh siap citer ni.. dah tak yah sambung dah..

Memandai plak tambah nama mila.. tak menahan btl... Maaf yer bro Ad

HEROICzero said...

keh3x logik juga kan?? =)

ADfeez said...

khaifaiz ~> hahhaha... kreatif giler... pandai pun... ttp lah last sekali tu adegan ramas meramas kan? :P

ADfeez said...

heroic ~> hehe.. fantasi mmg selalunya di luar akal fikiran..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...