There was an error in this gadget

Sunday, March 27, 2011

nak jadi secretary...

kalo dlu2 kan..
time kita sekolah....
asal nk pilih S/U atau setiausaha utk persatuan jerrr...
mesti akan pilih orang2 yang cantik tulisan dierr...
atau pun orang yang tulisan die cantik..
mesti akan jadi setiausaha...
sng je nk dpt jwtn dlm persatuan time tu kan???


skg nie pun ramai yg puji tulisan aD nie lawa...
kemas dan teratur...
tp susah je nk jadi secretary kt mana2 company???
apply x dpt pun? 

sapa nk amik aD jadi PA atau secretary die.. hahahahah
saya rajin orgnyer....:P

p/s : tadi p career fair kt pwtc.. ya ampun.. ramai gilerrrr umat...:P
* ada ka laki yg sgup jadi secretary??? :P


~ menulis dengan feel rajin2 ayam...
[katy perry - e.T]

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

22 rakyat jelata:

Zulfikar Hazri said...

Ramai je lelaki yg jadi S/U... :).. kerja ape palaing best masa kat pwtc tu?

ADfeez said...

zulfikar ~> hehee... ada ker??? ermmm... pelik je kalo aD nk jadi S/U :P

mcm2 ada... x larat kaki nie nk pg setiap booth .. heheh :0)

akU GaDis said...

meh jadi secretary anis meh.. tlong buatkan lab report tiap2 mnggu.. hehe

eRza farEeha said...

ahaks..meh jd secreatary utk bos erza fareeha..whahs

whazsup2 said...

saya ok jer.... dulu setiap kali ada persatuan mesti saya jadi S/U... paling best bile tak payah buat undian... suke giler... mana tak nyer semua jawatan dalam persatuan mesti buat pemilihan atau ada calon yang bertanding tapi time s/u jer, diorang lantik saya... hahaha tak tahu la kenapa... mesti ramai budak perempuan dengki... tulisan saya tak cantik pun.. tapi depan org ramai kena kontrol cantik la... yellah takkan nak tulis cantik2 minit mesyuarat tu... lepas tu salin la balik... hehehe....

awekmerahjambu said...

a'ah..aku setuju sgt2..ms kt kelas dlu ingt tulisan saper la cntik sgt..tgok2 name ko..siyes cantik..ehehe.

aleen aiden said...

wah,dulu alin pnah dpt offer kos kesetiausahaan tp alin xpegi sbb org kate s/u nih kene pandai bergaya pandai mekap sume trus jadi takot.hu3

delarocha said...

setiausaha sekarang buat apa2 pakai komputer je bro..tak kisah tulisan buruk atau cantik..huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

jdik PA comel plishh~! >.<
hahaa

nas said...

bro belalang! lama xsinggah cini.. hehehe.. lagi satu.. SU kalau yg best besenye yg lawa2,,,, yg xlawa tu xlayak.. hehehe.. saje je :P

Raji berkata said...

hohoho kalau kerja xde tgk tulisan2 lgi ;P
tgk kelulusan tros hohoh

ps: best ET~!!
boy ur an alien~ ;D

ADfeez said...

aku gadis ~> erk. lab report???? cm susah je anis... kekekekekek :P

ADfeez said...

erza ~> hehehehe... lady boss lady boss lady boss...
cerewet x erza nieh? ekekek :P

ADfeez said...

whazup ~> hehhee.. perempuan mcm awk nie sy blh bygkan cmne... mmg ramai orang yg dengki kt awk, yelah.. jwtn S/U je xyah orang buat undi.. trus pilih awk.. hehehe..
skandal ngan president ker? ekekeek :P

ADfeez said...

Awek merah jambu ~> hahaha.. siot je...
dlu tulis cantik2 ingtkan dpt markh tambahan... ekekeke..:P

ADfeez said...

aleen aiden ~> hehehe.. la ye ker???
apa slhnya makeup skit??? hehehe...
tp nak jadi s/u nie kene confident skit lah.. hehe :)

ADfeez said...

delarocha ~> hehehe.. saja je..
saja je nk rumuskan.. kalo dlu jadi s/u.. blm tentu skg nie leh jadi s/u lg.. ehheeh :P

ADfeez said...

fariehan ~> ehhehee... tkotlah lady bosss.... cereeeeweettttttt hahahahha :P

ADfeez said...

nas ~> hehehe.. lama x nmpk kelibat ang..:)

haah.. slalunya s/u kene lawa kalo x cemana nk skandal ngan boss die..:P

baideway.. jambunya gmbr .. hahaha :P

ADfeez said...

raji ~> hahaha saja je... padahal mmg tade kene mengena pun.. hik hik :P

* best kan.. jom jadi alien sesama jom,,, ngeee~

CahayaCintaIlahi said...

muahaha jgn jadi secretary ad.. susah.. huhu huhu...

rasa mcam nak resign je.. bek jadi bos ngeeee

based on pengalaman hehe

ADfeez said...

cahaya ~> hahaha.. ingtkan sng je jadi secretary... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...