There was an error in this gadget

Monday, January 31, 2011

3 Permintaan....~


Alhikayat, dalam sebuah hutan ada seekor badak sumbu dan seekor monyet. Mereka ni
memang tak pernah baik, selalu jer bertengkar..

Pada suatu hari, sedang mereka bertengkar, mereka terjumpa sebuah pelita ajaib.
Dipendekkan cerita, setelah digosok,keluarlah seorang jin.
Jin itu setuju untuk mengabulkan tiga permintaan bagi kedua2 menatang itu.

Permintaan 1 Badak : Saya mau semua badak sumbu di dalam hutan ini adalah betina, kecuali
saya...hehe.

Permintaan 1 Monyet : Saya mau sebuah motor Harley Davidson

Jin tu kelip mata, bling... semua badak lain kat situ jadi betina, pastu ada sebuah Harley Davidson
1300cc warna hitam...

Permintaan 2 badak : Saya mau semua badak sumbu kat negeri pahang ni betina kecuali
saya.. hehe

Permintaan 2 monyet : Saya mau jaket kulit hitam dengan helmet Shoei

Jin tu kelip mata lagi, bling... semua badak di pahang dah jadi betina, dan monyet tu pun
dapat barang2 mat motornya tu..

Lepas tu jin tu kata "Ini permintaan terakhir kamu, pikirlah dengan baik2"

Badak tu pikir sejenak lepas tu kata " Saya mau semua badak sumbu kat Malaysia ni betina
yang cun melencun ghilerrr... kecuali saya".

Jin tu pun kelipkan mata and then bling... maka tinggallah badak tu satu2nya badak jantan
satu Malaya nihh..

"Hah monyet, awak nak apa pulak.. kasut boot kulit ke?" tanya jin.

Monyet tu memakai helmetnya, naik atas motor Harleynya, start enjin, kemudian melihat pada

badak yang tersengih lebarr tu, "Saya mabadak itu jadi GAY"

Jin tu pun kelipkan mata, bling....

Maka meraunglah badak sumbu tu.
Semua badak sumbu kat Malaysia nih dah jadi betina...



always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

22 rakyat jelata:

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha! bijak gler badak sumbu yg last tuh! ^^

King Of Single said...

kasihan si badak gay tuuu..haha!

A.s.t.i.n.a said...

haha syukurlah saya adelah orang...

HEROICzero said...

hahahaha celaka punye monyet! jahat3x! hahahahaha

mr.syazwan said...

hahaha

siot

kalau mcm tu pupus laa badak2


=_=

ADfeez said...

fariehan ~> badak k monyet? :P

ADfeez said...

king of single ~> hahaa.. mmg kesian... pehh nama!!! :)

ADfeez said...

astina ~> hahahhaa... seb bek astina jadi rebutan kan? :P

ADfeez said...

heroiczero ~> hehee... monyet tu mmg claka...:P

ADfeez said...

mr syazwan ~> ekekeke.. sbau jelah..:P

CIK TOM said...

jahatnya monyet tue...ramaikan golongan gay...hehehe

psl sign up alexa rank tue nanti cik tom try buat tp maybe lmbt ckit la sbb dah ade tutorial lain dlm waiting list..huhu...

ADfeez said...

cik tom ~> ekekekeke...

oh tape2.. aD tgu.. heheh :D

+dieabella+ said...

padan muke badak tuh..hahaha

King Of Single said...

nama ape??xpaham

ADfeez said...

diabella ~> hahaha..sokong monyet? :P

ADfeez said...

king of single ~> nama awk tu.. king of single.. pehhhh heheh ;D

Bulan said...

hahahaha..
tu la ckp x fikir dulu main sebut je.
nasib bek tue badak.

E.d.Y said...

haha..dem

RuSh D said...

lawak gila..hahaha

ADfeez said...

bulan ~> hahaha.. nama pun monyet...:P

ADfeez said...

edy ~> hehehe.. demmit :P

ADfeez said...

rush D ~> hehehe.. glad u like it ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...