There was an error in this gadget

Monday, January 10, 2011

Tak SUka ZIana Zain!!!!

mula2.. comel la skit.
kelaka.
lucu.

makin lama... makin meyampah....
meluat...
terlebih over da...
ingat lawa gaya nyanyi terbongkok2 tu?
suara tarik2 tu.... ingt sedap ker???

:::::::::
:::::::::
::::::::
::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::
::::::::::::::
::::::::
::::
::
okeh.. saja je ayat ats tu... xde kene mengena pun antara yg idup dan mati.. heheh
ziana zain yg ad maksudkan bukan kak ziana diva unggul tu..oh..
kak ziana mmg ad minat giler.. comey gilosss die kat lua.. kecik je. :D
tp entri nie pasal klon kak ziana nie...

crdt gmbr to : OH BULAN....



siapa nie??? nielah pemuda gadis yang dikatakan sebagai ziana zain versi 2...

die nie ad perasan waktu dlu mentor 3... (btul ke mentor 3)
yang ziana zain jadi mentor tu..
tengah2 ziana nyanyi.. die nie bangkit meroyan dok follow ziana nynyi dr bwh stage...

mula2 oklah tgk.. nmpk cm lucu n x slhkan die sbb peminat fanatik ziana kan..
but lama2 menjadi2 n over lah.!


nie pic smlm time AJL.... 5 minit yer spotlight tu fokus kt die...
dok berlawan2 dengan ziana zain nie...
kemain lg.. kelasss ko mariaaaaa
ekekekeke~ 
tp apapun yg die buat... kene appreciate peminat yg fanatik cmnie...
sbb tanpa peminat.. siapalah artis kan???


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

42 rakyat jelata:

mia.lia said...

haha..salu tgk dy

sissyira said...

salam

ingatkan kak ziana betul tadi..terkejut gak..sbb ai minat tau kat kak ziana tu..

ADfeez said...

mia.lia ~> ekeke.. suka ke? :P

~boy @ Mr. K~ said...

hahaha... lawa siot!
fanatik gila mcm ni pun ada gak erk?? hadoiiiii.... matai na di katahanan ka dialo! (bhs dusun + tagalog)ahaha (mati la macam ni) hahaha
persoalannya, adakah ziana zain duk tercabar pd mcm tu sbb org menjerit bukan sebab dia nyanyi, tapi sebab peminat dia duk copy cara dia nyanyi.. hahaha apapun, zz mmg terbaek jg la.. heeee

ADfeez said...

sissyira ~> i lg.. minat giler kt dia... smlm 3 diva tu i mmg minat.. hehehe

ADfeez said...

boy@mr.k~> hehehe...kene blaja bhs dusun nie.. hihi

ziana zain x tercabar lgsung dengan die... she's way tooo good to compare ngan hadek nie...
tp tulah.. now sedikit sebanyak die tmpg populariti ziana zain kan? :P

Oasis said...

saya minat dia bro....sbb dia tak sombong, tak cakap over. Lemah lembut jer...

ADfeez said...

oasis ~> hehe... bagus la.. eventhough dia copycat.. tp die ada cara yg tersendiri :)

Anisa Hang Tuah said...

huahua..die tu menceriakan
:))

ADfeez said...

anisa hang tuah ~> yap yap... very entertaining..:D

Aizuddin Hanis said...

betol..setuju 2..

ADfeez said...

aizuddin hanis ~> apa yg setuju tu? eekekek :D

niesz said...

hahahaha..di mane ade ziana, d situ la ade die..wakakaka..

Solihin Zubir said...

ahahhaa.. bapok ni mmg x bley blah..
taon lpas aku pegi tgok live ajl kt bkt jalil.. dok sebaris ngan dia.. mmg lawak! hehehe...

Cik Mimie said...

aiyoo..ingt kak ziana td..
seb bek klon die jer..hehehe..
xpela, jnji die x idup org..tol x?? tol x?? =)

mr.syazwan said...

biarkan je la dia..

dia x kacau kita kan dia hanya menyanyi je kan??

mungkin dia teruja tgk ziana zain ke

hehehe

ADfeez said...

niesz ¬> hehehe.. da nama pun peminat fanatik kan? hehe ;D

ADfeez said...

solihin zubir ¬> hehehe.. kekadang org yg mcm nie menghiburkan :)

ADfeez said...

cik mimie ¬> hehe.. ad suka ziana zain.. hehehe..:D

ermm cik mimie tertinggal perkataan kacau ek? :P

ADfeez said...

mr syazwan ¬> hehehe.. btul2.. ad bukannya menyampah sgt pun.. saja je :P
kekeke.. lgpun mana nk jumpa fan yg fanatik cmnie kt malaysia kan? :)

Qarl said...

he/she is totally annoying and irritating. getting sicker

dulu masa mula2 ok la mc menghiburkan tp dh byk sgt muncul jd overrated sgt....

akhir zaman

nseb baik the real ziana zain cool je

ADfeez said...

qarl ¬> hehehe.. thanks comment kt page nie ;D

ermm.. tula...die x blh nk over sangat sbb the real ziana sangat ada kelas dan mutu dlm persembahan die... ziana zain x pernah over...

Eazy Izzuddin said...

uish fanatik betoi...
hehe...
salah 1 cara nk faous
ekeke
xD

iris said...

baru tengok dia kuar kat melodi 2 minggu lepas prasan ziana ler kan tp cmtu lah rupa ziana kalau dia kene sakit anaeroxia kan??? kurus keringggg bunga kat rambut yg bertepek kat rambut tu yg aku x tahan lipstick merah menyala huhu....

E.d.Y said...

ZZ best...pondan ZZ pun lucu..nyanyi sama2 semalam

ADfeez said...

eazy izzudin ~> hehehe... selalu kita tgk kt hollywood je peminat fanatik cmnie.. now kita dah ada satu :D

ADfeez said...

iris ~> hahaha... seb bek ziana zain x anoreksia..ekekek :P

ADfeez said...

edy ~> x leh nk imagine kalo depa begabung duet sama2.. kikikiki :P

awekmerahjambu said...

die ade tnjuk ke kt tv?? nape aku xprasan eh..best ape 'minah' tu, terguling2 aku gelak wpun geligeli..ahaha

ADfeez said...

awekmerahjambu ~> yg nie.. die mmg x tnjuk kt tv... hehe...
sapa yg pergi je dpt tgk...check kt blog wartawan hiburan..:)

atie said...

apa ni?????..apa ni??????hahaha..eh..nampak mcm mencari publisiti pun ada..Zzzz

sahromnasrudin said...

vokal dia superb bro huhuhuhh

sw33tdarling said...

salam... kesian orang 'sakit' macam tu kan...
appreciate pun appreciate gakk, seram tu kena ada...
Tinggal 4 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

ADfeez said...

atie ~> kenapa atie? kenapa ? why ? why? whyyyyyyyyy :P

hehehe...tu cara die tie.. sbr jela :P

ADfeez said...

sahromnasrudin ~> oklah kot... jarang dengar sangat. hehehe..
but kalo dah sahrom ckp ok.. ad pun ok la :)

ADfeez said...

sweetdarling ~> heheh "sakit" ek...:P
ermm tu la... hehehe

Aidy Shahiezad said...

seriously, tak pena dgr dia nie nyanyi lg... huhuhu... :)

-------------
visit my latest entry:
Ini Bukan Kisah Perihal AJL25...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

ADfeez said...

aidy shahiezad ~> samalah kita aidy... sbb sblm nie pun die just interprame sekali ngan ziana zain...
tp ada yg ckp.. die pnh dtg ujibakat af..:)

Ujang9897 said...

tajuk siapa tak bace abis leh melenting..heee

ADfeez said...

ujang9897 ~> hehehe.. sbb tu lah kene bc smpai abis...:P
dont jump into conclusion too fast :P

CahayaCintaIlahi said...

laaa...ngat AD ktuk kak ziana kte tadi..tekejUt ahkakk...hehe.. neway.. mang tak sUke la kLOn die tu Over la PUlak. mase tu jmpe kLOn die kat jOM HEBOh perggh tak bole blah tgh panas kai gaUn ape kejadah haha

ADfeez said...

cahaya ~> hahaha.. ye ker? ermm die feeling2 new york kot :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...