There was an error in this gadget

Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG


1. Letakkan header BEn Ashaari BloG...
-done !!! -

2. Tajuk : BEn AShaari BloG dan linkkan ke entri nie...
-tu kt atas tu.. hehehhe-

3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri setakat ni?
- update sekali sehari sekurang2nya... da jumlah entri setakat ni adalah
294... dan entri nie akan jadi 295.. yay!! -

4. kenapa berminat nk berada dlm blog BEn?
- ermm.. nama BEn ashaari nama yg x asing lg.. dlm dunia bloG bukan?
jadi dengan menyertai Bloglist ben ashaari, ia bagaikan platform tuk blog ini
dikenali dan diterima oleh semua orang  ( macam speech plak) -

5. apakah perkara yang ingin dilakukan sekiranya blog popular?
- erm.. so far.. x terpikir pun... popular ke x ke.. yg penting.. semangat blogging tu terus ada...-

PEACE no WAR!!!


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

8 rakyat jelata:

niesz said...

moga tersenarai nnti ek.. :)
gud luck..

updated entry : accident+icu+pencen

Cik Eliza said...

com'on la abggg !!

semangat berbelog !!!!

hahahaha!

ADfeez said...

niesz ~> thanks... penyertaan 200 je.. hope sempat!!! hehehehe

ADfeez said...

cik eliza ~> hahahaha.. die yg lg semangat... ekkekeke :P

FariehanIbrahim [LBC] said...

kalu da fofular, jgn lupa caye ye uncle! =PP

Heidi Shafiq said...

wow.. ramai join bende ni..

ADfeez said...

fariehan ~> haha. xde maknanya.. die yg femes skg nie :D

ADfeez said...

heidi shafiq ~> hehe.. ben shaari kot...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...