There was an error in this gadget

Tuesday, January 25, 2011

Nyayian Boboi...


Ada budak kecil, BOBOI namanya, umurnya 4 tahun. Budak ini memang suka kencing, mungkin kerana urat kencing dia bocor agaknya… kemana saja pasti suka kencing, ke shopping complex, ke kedai, ke pasar, selalu je nak kencing, dan kalau dia nak kencing, dia selalu menjerit kepada ibunya,
makkk..boboi nak kencing!!! sekuat-kuatnya“.
Mak boboi sering terasa malu, kerana anaknya si boboi tu suka menjerit jerit gila babi di khalayak ramai kalau time dia nak kencing, maka dicarilah akal….
Mak Boboi pun mengajar Boboi..,
Boboi..lain kali kalau Boboi nak kencing, Boboi cakap boboi nak nyanyi,ok?“. Boboi pun mengangguk tanda paham.
Pada suatu hari, mak boboi terpaksa kerja outstation, budak boboi ni pun diserahkan kepada nenek nya untuk dijaga. Pada malam hari, ketika nenek boboi sudah hampir terlelap, boboi berteriak kepada neneknya,
Nenek, boboi nak nyanyi…………
Neneknya menjawab “Dah malam nih,besok lah nyanyi, nanti orang rumah sebelah marah kalau boboi bising!”, kata nenek. 
"Boboi nak nyanyi jugak nek..... nk nyanyi.. nak nyanyi!!!"
Si boboi terus mendesak juga. Akhirnya neneknya pasrah…
Um..oklah..boboi..boboi nyanyi perlahan-lahan di telinga nenek ya…..


always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

30 rakyat jelata:

Encik MamaT said...

meh nak nyanyi kat telinga aD leh ka.. haha

Eazy Izzuddin said...

haiyak
pic tu kencing betul2x ka?
hehe

mr.k_boy said...

adusss...kuyup la telinga si nenek tu...hahaha

CahayaCintaIlahi said...

hahahaha adoi hancur2 sian nenek die hehe ;))

Mak Su said...

masyallah , nenek mandi ujan ;)

mr.syazwan said...

selalunya air kencing mcm tu

time stim je

hahahahahaha

=_=

kamarukom said...

hahaha lawak2..gmbr tu lg lawak..trbaek punyaaa

AH7 said...

haha...mantap..kencing kt telinga

►AdamXis◄ said...

wahahaha....lawak giler.minum ape ntah budak tuuh???

RuSh D said...

pandai btol angkat gambar:)..haha

ADfeez said...

encik mamat ~> haip!!! hahahaha~ spank kang :P

ADfeez said...

easy izzuddin ~> ekeke.. cbe tgk btul2 air tu kua dr mana? :P

ADfeez said...

mr.k boy ~> hehe.. mst "panas" je tinge nenek boboi :P

ADfeez said...

cahaya ~> heeee.. sbr jela..:P

ADfeez said...

mak su ~> hehe.. hujan?? hahahaha :P

ADfeez said...

mr syazwan ~> ye ker??? buktikan degn upload gmbr wan yg cenggituh :P

ADfeez said...

kamarukom ~> aku tau.. ang msti cmtu gak kan? :P

ADfeez said...

ah 7 ~> hahaha... nk try x? :P

ADfeez said...

adam xis ~> heeee... minum air suling kot :P

ADfeez said...

rush D ~> tgk org la.. ekekek :P

NAZRUL AZAT said...

yuhuuu...

ADfeez said...

nazrul azat ~> yehiiiiiii :P

Ain Tralala said...

nak nyanyi kat blog nie boleyh? hik3

p/s : dtg BW sambil memolo :)

nub said...

hihii..boboi..boboi...

ADfeez said...

ain tralala ~> boleh2... silakan... kalo sumbang aD spank!! hahaha :P

ADfeez said...

nub ~> boboi tu mcmm nub x? :P

E.d.Y said...

dah pernah dgr cite ni masa g beijing dulu

Ujang9897 said...

mak ai..

ADfeez said...

edy ~> wow.. kelas dgr kt beijing :P

ADfeez said...

ujang ~> hehehe.. awat jang? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...