There was an error in this gadget

Monday, January 10, 2011

KOrang gaduh.. ana raffali femes!!!

hahaha.. tonite issue pasal ajL 25 dan anna raffali...
sumpah aku tengah gelak guling2 nie...
hahaha tau sbb apa???
sbb ramai yg x setuju pasal kemenangan anna raffali.. so
terciptalah fan page nie...

-kami tidak bersetuju ana raffali menang -

ok.. ramai kot.. almost thousand dah like...
then pastu ad jumpa fan page nie...
-kami mahu kemenangan ana raffali di AJL 25 ditarik kembali -

hahaha.. siot je.. cmnie punya page.. letak gmbr yuna
saja je nk mengapi2kan fan yuna ngan ana raffali.. ekekekeke

then.. yg buat ad gelak2 guling nie bila page nie lak muncul
-kami menentang page "kami tidak bersetuju ana raffali menang ajl 25"-

hahahha.. funny kan.. benda nie makin worse je...
tp yg femes nya nnti anna raffali..
dah2 la korang woi.. hahaha buat penat tangan je
x dpt apa pun.. hehehe..
benda da lepas pun.. ekekeke
rezeki die.. amin kan jelah....

p/s : susah dunia sekrang nie.. jadi lawa pun tableh.. jadi buruk lglah x dipandang...:P




always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

44 rakyat jelata:

Irma A.Wahid said...

tah pape tah...x blh tgok org len sng..haha..bek tutup je fb ni..kan sng...xyah gado2..hahaha

ADfeez said...

irma a wahid ~> ekekeke... tu la keburukan fb.. sian die.. tp last2 die jugak yg pg bank cash out duit sbb terlalu femes..:P

Irma A.Wahid said...

hahahaha...agakla...yg len duk kutuk ngata ape dapat?? dpt dosa...ana dapat harta..haha

tgok entri sye terbaru
http://irm4blues.blogspot.com/2011/01/ah-bosannya-isu-ajl-dibangkitkan.html

ADfeez said...

tu la.. buat bazir masa n tenaga je.. hahahhaa...:D

Irma A.Wahid said...

hahahah

ADfeez said...

hihihi :D

atie said...

eh..Fan FB yang gila..haih..xde menda lain ke..

CahayaCintaIlahi said...

hahaha macam2 kan Ad..siap buat FAnpage tu tak tahan.
psstt.. tapi chy antr yg tak menYOkong..keputusan ajl tu tp tkde ar smpi nak like2 fan page bagai walaupun tk suke kenela terima da ianya kputsn juri kan ad huhu ;)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”
Anugerah Juara Lagu kali ke 25 semalam dah habisss…Apapun luar jangkaan.. keputusan muktamad… juri dah kata ana rafali yang menang nak wat camner kan…. Pasni pasti ada ramai yang tak puas hati…rumah dah siap tapi pahat masih berbunyi..

BRO_MONDAY said...

salam adfeez : itulah lumrah dan budaya zaman serba canggih cam skam ni...ai x salah kan oram yam create group FB tu sama ada nak maki atau nak puji tu hak masim2...lantak pi ah..yam pastinye ai sokom lagu tu jadi juara AJL 25...tolom ingatkan aku tu lagu nye best (bagi yam tau nilai maksud lirik lah ye) so, ai xde pape nak hebohkan sangat, beliau memam layak menam...bakat tu yam pentim! finalis lain yam buat pesembahan malam tadi sume gempak...tapi rezeki masim2 lah ye...lain kali leh try...('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "**MR mama @ hoMe**"

Aizuddin Hanis said...

biasa ah 2..mng klah adat..mcm liverpool smlm kalah..dah mmg die xpower..the best man wins..

ADfeez said...

atie ~> tulah... budak2 nie.. cpt je... kelaka pun ada :P

ciK mOt ©™ said...

ish ish...macam2 hal la...kalu orang tak puashati...akak datang dari blog dak opis akak si cahaya tuuu...hehehe

ADfeez said...

cahaya ~> ituler.... ermm ad pun x sokong sangat keputusan juri tu.. tp nk buat cemana.. dah tu keputusan nya.. mereka yg lebih arif dan pakar dlm menjalankan tanggungjawab dorang.. so accept n move on je la kan... heheh :)

ADfeez said...

afzanizam ~> itulah.. smlm antara AJL yang plg worst pnh tgk.. mereka diberi pentas yang sempurna.. tetapi sume persembahan sgt x menarik.. mujurlah ada siti.. brulah pentas tu hidup...apapun.. terima je keputusan juri... mereka lebih arif :D

ADfeez said...

bro -monday ~> ehehhee.. u peminat anna raffali ker? hihi... btul2.. fan tu mmg ada hak nk create page link mereka... tp apapun.. kenelah professional kan.. jgn la letak gmbr yuna.. mmg nk mengapi2kan fan yuna ngan ana.. nnti keadaan btmbh buruk :P hehehehe....just my opinion..:D

ADfeez said...

aizuddin ~> hahaha.. ang nie !!! x bis2 dengan MU die.. mng 1-0 je.. ekekek :P
tp MU mng smlm pasal effort die sendiri... sure lah they deserve wins :)

ADfeez said...

cik mot ~> tu la.. lgpun access di hujung jari nie.. mcm2 la blh jadi.. ooo satu opis ngan cahaya ker? hehehe.. welcome here :D

CahayaCintaIlahi said...

Ad : hehe yeayy..btOl tu AD.. hehe chy sOkong Ad..weeeee... ;)

ADfeez said...

cahaya ~> hahaha... serasi bersamalah kita cik cahaya.. ekekke :P

sahromnasrudin said...

thanks folo bro..aku folo blog hang kembali..kejap je dh ada fan tue kan..tak sangka betul huhuhuuh

ADfeez said...

sharomnasrudin ~> internet di hujung jari... heheh tu yg sume cpt je tu..:D
thanks follow back :)

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

apa2 pun,, sy tetap x sokong ana rafali,, x ptot menanglah malam tadi,, yek!

ADfeez said...

siti faridah harun (nama penuh tu) ~>
heheh.. sy tau.. malahan sy pun mcm awk.. tp keputusan dah dibuat.. tiada apa yg blh diubh lg... xpelah... tahun nie rezeki die..:)

Nur Syafiqah Yunus said...

haha gelak jek lah mampu
http://nash121.blogspot.com/2011/01/ada-sebab-lagu-tolong-ingatkan-aku-oleh.html

niesz said...

hehehe..smai mcm tu sekali yer..haha..pelik tul la dorg ni..kptsn pon da muktamad..wit yg anna dpt tu pon mayb da wat g shopink..ehe..

aanie said...

hahaha..camni pun ada ke...gaduh2 pun ana jugak yg dpt duit...chill..

ADfeez said...

nur syafiqah yunus ~> hehehe.. jom gelak sama-sama... popcorn? :P

ADfeez said...

niesz ~> hehehe itu ler... dorang2 gado2..satg rating ana yg femes...makin femes nanti makin kaya la die.. die yg sdp2.. hehehe :D

ADfeez said...

aanie ~> ha.. tu la... sabau je la kan.. hehehe :D

De Mois said...

Tu la yang aku x paham sangat 2. Kau bantah ke kau suka ke ana ada bagi duit kat korang x?? haha..

Encik MamaT said...

menda mcm ni pon nak gadoh.. bodoh je...bukan dapat apa pun... haha btoi dak ad..

ADfeez said...

de mois ~> tau xpe... x kaya pun dok buat fan page tu... ekekek :P

ADfeez said...

en mamat ~> tau xpe... mentaliti rakyat mesia mmg cmnie kot... dlu lg ada group bangang giler...
"group lbih popular dr farah fauzana"
sengal kan? :P

YanaMIB said...

wah ada page bagai..haha~

ADfeez said...

yana mib ~> hahaha.. tu la.. sbar jela :D

Oasis said...

hahaha...drg ni mmg dah tak de keje kut. obses sangat ngan artis. Tapi ana mmg patut menang pun. Lirik lain dari yang lain.

sHaH said...

hahahaha.. tak tahan nak gelak.. sampai wat page..

ADfeez said...

oasis ~> hehee... kelakar kan... xpelah apa dorang nk buat.. kita tmpg gelak je...ekekekek :P
oh lirik lgu die mmg puitis :D

ADfeez said...

shah ~> itulah shah.. sbr jelah ngan perangai depa nie... jom kita tgk je smpai mana kesudahan drama nie... popcorn? :P

iris said...

btol gak nnt dia gak yg pemes!!! Tp mmg x patut menang budak tu... ntah ape2 ntah

ADfeez said...

iris ~> tau xpe iris... sia2 n buang masa je...:D

sharp said...

piz..dorang y like kt page tu mmg la bodoh..then y buat page tu lagi la beganda bodohnya,,,!
papepun ak ttp sokong AF...

ADfeez said...

sharp(sapa pun tatau) :P ~> hehehe.. tu ka... layankan jelah.. mereka nie..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...