There was an error in this gadget

Sunday, January 30, 2011

COntest saya budak Nerd/ SKema...

i dpt one invitation satu club baru...
*apa masuk dialong aku masih dara lak nie!!!

ok.. aD dapat invitation dr cik dorayAki... 
utk join contest die...
contest saya budak skema...
skema kah aku????

syarat die :
1. buat entri bertajuk " Contest saya budak nerd/ skema -done-
2. tampal banner contest kt sini n letak satu kt sidebar -done-

klik tuk join..

3. letak gmbr skema.. x kisah byk mana pun....

ok.. aku pertaruhkan gmbr nie.. time nie aku pergi stadi kt library uitm ...
sumpah aku bukan kaki library... org len blh tumpu stadi kt libry, tp aku x...
mcm dalm stu iklan tu.. " x dapat tumpu stadi la kat sni"
hahaha.. mcm tu jugak aku.. mata aku akan melilau-lilau pandang org.. ekeke.. 
cuci mata katanya...

so.. ceritanya mcm nie...
"ah.. aku nk siapkan proposal akulah smntara tgu minah tu, sure lambat " kata aku dlm hati..
selepas 5 minit menelaah proposal, 
"eh.... amik gmbr best gak nieh.. ekeke.. bila lg nk camwhoring kt libry kan...~" :P

so.. aku pun bukak la cam kt laptop aku nie...
"haa... ok gak kan... ada backgroud library... nmpk cm pg library skit
bila hapdate kt fesbuk nnti " kata aku smbil tersengih...

aku nk try amik gmbr tengah lak.... ok ke x...

aiseh... bru aku perasan... bila aku pakai spek nie..
mcm budak NERD kot..
skema habis....!!!

aku pun xtahu apa motif aku jelir lidah kt laptop aku???
sewel agaknya???

try gmbr x pakai spek lak...
adeh.. pose x menahan la!!!!

alamak!!! ada org perasan kot..... xpe2.. control seyh...
buat bodo je....


dah la main2... nnti orang ckp.. budak skema yg weirdo..
elok la tu.. nerd aku, skema aku, weirdo aku...
demmit!!!
ok bai...sesi camwhoring da bis...!!!

the end.
so tula citer aku budak skema....

4. lengkapkan slogan "saya budak skema kerana...." ( x lebih 20 pp)...
-kalo x skema, x yah la buat kan kan kan - :P

Saya budak skema/nerd kerana orang selalu akan salah tafsirkan muka saya yang inisent(innocent) nie
sebagai budak yang baik, lurus dan skema, tapi saya tidak!!!
- HAHAHAHHAHAA-

5. jemput 2 orang rakan....
hurmm.. aD nk tag....
~> cahaya cinta ilahi...( cahaya pun mcm skemm je ) :P
~> en mamat (hahahaha.. ampunnn) XD

so.. cik dorayAki... da siap.. oh.. aD follow awk sekali yer.. ^^

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

14 rakyat jelata:

iris said...

hohoho ye la mmg nmpk nerd tp lg best kalau pkai spek mata kanta tebal dan bulat besar, pastu pkai kemeja butang sampai atas jalur2 bru real beb

ADfeez said...

iris ~> tu nmpk sangat mmg tuk amik gmbr je... aD mmg gaya mcm nie kt lua pun.. so basically, im a nerd person.. huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, nerd nye uncle.
ase nk spank jerk manaja2. haha! xD
gud luck! =)

..hizamirahim.. said...

wah.
good luck.

XD

ADfeez said...

fariehan ~> brani ko spank uncle ko nie??? kang uncle bantai ko truk2.. hahahahah :P

ADfeez said...

hizami rahim ~> hehehe.. thanks.. xnk join? :D

Miss dorayAki said...

sies nerd la aD bila awak pkay sopek! haha kalau xpkay nampak comel ckit. acecee~ skima ek? hihik~ suke ctory mory tu. goodluck ya! ;)

ADfeez said...

miss dorayAki ~> hahaha.. tu la xnk pakai spek...:P nnti org ckp ulat buku.. padahl mmbc malas nk mam*** :P

fuh... hope terpilih~ :P

Miss dorayAki said...

ahaha xpe la. asal org xckap aD jaat suda. hee~ baik jd innocent. nmpak muke suci cket. ngeh3~

ADfeez said...

miss dorayAki ~> ekeke... hahaha.. thanks ada jugak ckp aD nie suci.. hahah~

CahayaCintaIlahi said...

erkk sy di tag la pulek hehe ok2 i will do it later ekh AD nak carik gmbr sesuai sat hehe tq tag me

Encik MamaT said...

encik mamat takde pic la aD.. hehehe.. mcm mana nak letak :">

ADfeez said...

cahaya ~> hahaha.. i know u sporting cahaya... ekekekek~ ;D

ADfeez said...

encik mamat ~> hehe.. tangkap la gmbr encik mamat oi... eheheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...