There was an error in this gadget

Thursday, January 27, 2011

WaLK-In Interview~





Ada dua org kwn iaitu ahmad dan abu.

Suatu hari, abu ni tengah siap2 nak gi interview dengan jalan kaki. Dan ahmad pun menegur abu

ahmad : abu!!!

abu : pehal ko???

ahmad : semalam kau kate kau ade interview hari nih.

abu : yelah tengah siap2 nih. x nampak ke?

ahmad : yelah maksud aku takkan kau nak gi interview jalan kaki kot

abu : aku semalam bace email. lepas tu dalam email tu ade tulis walk-in interview jadi aku kene jalan kaki lah

ahmad : (dalam hati) bodohnye kawan aku sorang nih


HAHAHAHAHH~
always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

20 rakyat jelata:

atie said...

apa kejadah ye nak berjalan ni..bebal ye la~

ADfeez said...

atie ~> agaklah.. hahah :P

►AdamXis◄ said...

As salam...hahaha, lawak gak nie...ingatkan ade tawaran kerja ker ape...wakaka

ADfeez said...

adamXis ~> hehe.... cari kerja ker? :)

niesz said...

hahaha..cian kat die tau..tu bkn bodo, tp sengal..wakakaka..jht tul la niesz nie..mintk mmaf ye kat kwn awk..hehe..

updated entry : orang parit order pizza

CahayaCintaIlahi said...

hahaha sengal ;)

ADfeez said...

niesz ~> aD setuju.. ekekeke...
xpe.. jgn bg tau die.. shhhh :P

ADfeez said...

cahaya ~> mmg pun :P

A.s.t.i.n.a said...

jgnla gelak... gtaulah...

AH7 said...

ini lawak..

E.d.Y said...

lurus bendul betul..huhu

RuSh D said...

walk in ler mesti dpt keja tue..haha

ADfeez said...

astina ¬> erk.. gtau apa tu?

ADfeez said...

ah7 ¬> hehehehe... glad u like it :)

ADfeez said...

edy ¬> cian die edy -_-

ADfeez said...

rush D ¬> ekekekee... mana tau kan rezeki :P

Pem.Perpustakaan said...

semoga dipermudahkan perjalanan hidupmu wahai teman =)

Entry Terkini : Peraduan "Aku Ada Impian" [ Jadikan Impian kepada ...

ADfeez said...

pem. perpustakaan ~> mekasih PP.. hope PP pun di permudahkan segala urusannya...:)

HEROICzero said...

HAHAHA! tah pape. eh actualy tgh usha2 gk walk-in interview utk kawan. =)

ADfeez said...

heroicxero ~> hehehe.. ckp kt kwn tu.. kita satu geng..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...