There was an error in this gadget

Thursday, January 06, 2011

Fatin LIyana jadi issue?

semalam aku da nk tdo da...
frust sbb shoutmix ada problem.. server system down..
sume shoutmix xleh nk conteng....dalam menguap tu
tup2 ada satu entri panas...
pehhh.. agak la smlm... mmg tegang giler keadaan smlm....
pagi nie sume dah lite2 je...
pasal apa??? pasal Fatin liyana...
memula aku pun pening sapakah die nie.. nama siyes sedap...

*gmbr ihsan google

google.. fuhhhhh awek lawa kot... putih giler muka die... gojes!!!!
and apa problem die???
ermm... mlas aku nk cerita....
korang boleh tengok kt sini... tp tengok jelah...
sbg pengajaran yer...
sbb topik ini pun dah reda..... kita xnk bangkitkan isu2 mcm nie lagi...

pada aku... apa Alexia nk tulis.. tu hak die.. sbb tu blog die.. tanya diri sndri balik apa tujuan
kita berbloging... silap die bila die letak gambar yang mengaibkan orang lain..
tu kan dah jadi salah satu jenayah cyber...cik epal pun kene..(sbr cik epal) :P
tapi xpelah.. now die pun da remove.. yg mana bagus jugak untuk die dan fatin liyana...


apapun.. kita sesama blogger bukan nak menghentam satu sama lain kan..
just sedikit nasihat dan teguran untuk mereka2 ini.. semoga tiada yang melampaui batasan 
dan menzalimi satu sama lain...
Dunia Allah ini luas.. buat apa kita nk gaduh2 dan tikam menikam satu sama lain?

p/s: yang x pahamnya... dlm komen tu.. blogger lain gaduh ngan blogger lain.. kelakar jugak bila baca hehe ^^
ad ada komen dlm tu... teka mana komen ad? :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

26 rakyat jelata:

nub said...

haha..macam2 naa....

ADfeez said...

nub ~> heh... aku perasan komen ang... kikikiki :P

NAZRUL AZAT said...

adfeez - nub komen same je kt blog aku, yeeaaayyy

sHaH said...

bloggers yang bijak adalah yang tahu menilai...

ADfeez said...

nazrul azat ~> haah... baru perasan :P

ADfeez said...

shah ~> betul2.. mcm kita2 kan? :P

CahayaCintaIlahi said...

hahaha.. AD.. ade kOmen kat situ?
hehe tu la kelakar gak bce kOmen2 kat situ hehe msing2 mcm nk bertelagah pendapat..aih macam2..

ADfeez said...

CCi ~> ada... tp ad x perasan smlm time ad komen tu account google da sign out.. so jadi tanpa nama lak..:P
tp ayat kt entri nie ngan komen sana ada yg sama.. heee :P

CahayaCintaIlahi said...

oyeke.. hehe Ok2.. faham suda..ngeee.. aah tnpa nama tu kOmennye panjang berjela..hehe ;)

hasmida said...

topik yang sngt panass...terbakar woo..hehehe...apapun...hapy3

atie said...

eh..apa cer..xikut blog cik epal or fatin liyana..lalalala

ADfeez said...

cahaya ~> hehee.. smlm excited sgt nk mengomen .. tu yg berjela tu.. ekekeke :P

ADfeez said...

hasmida ~> hehe... mmg panas.. tp xyah amik pusing kan.. yg pengting kita chillex happi2 je..:D

ADfeez said...

atie ~> atie klik je kt link ad letak tu.. pahamlah nnti :D

O'gosh said...

lagi best baca komen2 orang dari baca n3 la plak...

ADfeez said...

ogosh ~> betul2... entri pendek je... tp komen yg len tu memanjangkan issue :P

Encik MamaT said...

aku memang terpencil.. aku dok tgk orang tulis FL aku igt natang apa.. haha... letak gambar tapi jangan la mention sapa.. blur muka ka... tapi kena jaga sensiviti jugak... jangan sampai mengaibkan orang..

ADfeez said...

encik mamat ~> heh.. xdelah terpencil sgt pun.. ad pun smlm kot bru tau pasal nie... itulah silap mamat tu pergi letak gmbr si fation.. title da capture annoy n gedix... perhhh mmg la nk jadi issue...
tp xpelah benda da jadi.. now sume da ok :)

oh thanks comment :D

atie said...

ok..dah abis baca sebelum lunch td..
erm..erm..i dont wear shawl or tudung ikin or tudung wardina or tudung indo so i dont give a damn! about it..hehe

tp kan..ramai yg jwb mcm nak melawan agama pun ada..hhuuhu..i know la masing2 nak support..tp jgn melampaui ye..

E.d.Y said...

sesuai jadi bini ko ni belalang...eh...ad...haha

Tuan Din said...

alamak, gua tak on9 lah semalam... melepas!!

Asrul "iLham" Sany said...

tak kenal sapa dia gak... ;)

ADfeez said...

atie ~> hahaa. ye ker????
ermm... betul ckp atie tu... over lak memasing :P

ADfeez said...

edy ~> sapa??? fatin liyana.. giler ah.. org lawa tu pandg ke kt ad nie.. uhuhuhu :P

ADfeez said...

tuan din ~> hehe... xpe.. leh catch up.. tp da suam2 kuku da...:D

ADfeez said...

asrul ilham sany ~> hehehe.. its ok.. kenal ad je la.. boley? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...