There was an error in this gadget

Friday, January 28, 2011

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

sesaja nk join bloglist nie.. hehe
lgpun dpt invitation dr shafiq sendiri...
tuan tanah kedaung da dtg jemput sndri...
seganlah pulak kalo x sertai...


okeh...
xde syarat lak.. just buat entri sepesel je ..
n aD nie laki...
tu je...
siap dah yay!!!! :)

p/s : sambil buat entri nie .. tgh dengar lagu all my life - K-Ci & Jojo... hahaha...
motip aku bg tau korang? :P

always be a good boY/gaL... dont Get SpanK!!!~[^_*]V~

14 rakyat jelata:

Chef Aduka said...

Salam....Waaaaaaaa...rajin buat blog rupanya!!!!Terjumpa malam nih ketika bosan membelek-belek blog kawan2....

ADfeez said...

chef aduka ~> hahaha.. mana abg jumpa? ekekekek :P

Zulfikar Hazri said...

aku nak masukkan Blog ko dlm bloglist aku, tapi aku tak jumpa nama blog ko la...blog ni ni nama Adfeez ke, spanked ke ape? cepat2.. aku nak masukkan ni.. :)

eqbalzack said...

perghh...ada lelaki gagah kat header atas tu...hehe
sorry busy sket hafiz..ni curi masa study kul 4 pagi ni...

A.s.t.i.n.a said...

Saya mengabas anda...

CahayaCintaIlahi said...

hohO macam nk jOIn jew hehe ;)

Syafiq Rosli said...

hehe..thank ya..

ADfeez said...

zulfikar ~> hahahha... ala msukkan url blog je...:)
http://adfeez.blogspot.com
nnti ikar nk rename adfeez ke spanked ke,, terpulang pada ang :)

ADfeez said...

abg eq ~> hehe.. its ok... paham... biasalah tme jadi student pun dlu mcm tu jugak.. heheh :)

ADfeez said...

astina ~> mengabas apa tu? :P

ADfeez said...

cahaya cinta ~> meh join meh.. the more the merrier~ :D

ADfeez said...

syafiq ~> thanks sbb invite juga :)

niesz said...

gud luck, hope terpilih ..:)

ADfeez said...

niesz ~> kalo niesz masuk pun terpilih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...